Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Znajoma miala infekcje mowila mi ze pare lat od lekarza do lekarza chodzila i ze tylko 1 wzial wymaz i pod mikroskop zobaczyl co tam jest i ja wyleczyl i zaszla pozniej tez problem miala nie mogla.Wiec to moze tez sie nie udaje przez to ze sie wylezyc nie mozesz.e_mil_ka wrote:Musiałam użyć maści bo tak się porypałam tam że wszystko mnie szczypie. Jestem ciekawa kiedy ja się wyleczę z tej infekcji. Mam nadzieje ze nie będzie to trwało kilka lat tak jak ostatnio.

-
Ona84 ja miałam robiony wymaz. Mam problem z grzybicą candida czy jak to tam się zwie. Leczyłam się przez 3 lata. Brałam doustną szczepionkę i dopiero jak prolaktyna mi spadła po bromergonie i ograniczyłam cukry infekcje zniknęły. Jakieś 2 lata miałam spokój a teraz po tej luteinie znowu powróciło.
-
Jak dostane @ to lecę zbadać prolaktynę. Zbyt duża prolaktyna powoduje suchość pochwy a co za tym idzie otarcia po stosunku są częste i wtedy powstaje infekcja. Kiedyś znalazłam p tym artykuł i u mnie to się sprawdziło. Kurna no szału dostane. Swędzi
-
Dobranoc Emilio

Ja też czuje że coś jest tam nie tak, ciężko to opisać i wytłumaczyć. Okres poźniej, owulacja dziwaczna, bóle dziwne. Może to tylko po próbie sie tak porobiło, zobaczymy.Dobrze że wizyta w środę
malgos741 lubi tę wiadomość
Asia

Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui

4 próby ivf

IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc
-
Wybiorczo czytasz moje postye_mil_ka wrote:Gosia no wiesz i ja nic o tym nie wiem?

nie no zart ja tez nie jestem w stanie wszystkiego spamietac
e_mil_ka lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤

-
Oni wszyscy wychodzą z założenia że jak studia pokończyli to znają nasz organizm lepiej niż my. Mogliby ich uczyć słuchać pacjentek. Może czasem przesadzamy ale wiemy co czujemy. Skoro mówię że coś jest nie tak to jest.e_mil_ka wrote:A jak mówiłam żeby mi cos innego dali bo będę miała infekcje to nie... " miech się Pani nie martwi po luteinie infekcji nie będzie" i co? Bez komentarza...Asia

Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui

4 próby ivf

IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc
-
Asiastokrota dokładnie. Tylko teraz nie wiem czy mam iść na kontrole do dr Z i zawracać mu głowę chociaż z drugiej strony chciałabym mu przypomiec i dać do zrozumienia ze ostrzegałam ze tak będzie. Czy iść do dr Zd który przepisywał mi lek na ta infekcje. Co radzicie?
-
Ale przynajmniej odpoczelas po pracowitej sobociemalgos741 wrote:Ja bez hormonów płaczliwa jestem jak mnie weżmie..
ps. wstałam dziś o 14.00 z łóżka...trochę krótka ta niedziela
malgos741 lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤