Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
e_mil_ka wrote:Musiałam użyć maści bo tak się porypałam tam że wszystko mnie szczypie. Jestem ciekawa kiedy ja się wyleczę z tej infekcji. Mam nadzieje ze nie będzie to trwało kilka lat tak jak ostatnio.
-
Ona84 ja miałam robiony wymaz. Mam problem z grzybicą candida czy jak to tam się zwie. Leczyłam się przez 3 lata. Brałam doustną szczepionkę i dopiero jak prolaktyna mi spadła po bromergonie i ograniczyłam cukry infekcje zniknęły. Jakieś 2 lata miałam spokój a teraz po tej luteinie znowu powróciło.
-
Jak dostane @ to lecę zbadać prolaktynę. Zbyt duża prolaktyna powoduje suchość pochwy a co za tym idzie otarcia po stosunku są częste i wtedy powstaje infekcja. Kiedyś znalazłam p tym artykuł i u mnie to się sprawdziło. Kurna no szału dostane. Swędzi
-
Dobranoc Emilio
Ja też czuje że coś jest tam nie tak, ciężko to opisać i wytłumaczyć. Okres poźniej, owulacja dziwaczna, bóle dziwne. Może to tylko po próbie sie tak porobiło, zobaczymy.Dobrze że wizyta w środęmalgos741 lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
e_mil_ka wrote:Gosia no wiesz i ja nic o tym nie wiem?
nie no zart ja tez nie jestem w stanie wszystkiego spamietac
e_mil_ka lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
e_mil_ka wrote:A jak mówiłam żeby mi cos innego dali bo będę miała infekcje to nie... " miech się Pani nie martwi po luteinie infekcji nie będzie" i co? Bez komentarza...Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Asiastokrota dokładnie. Tylko teraz nie wiem czy mam iść na kontrole do dr Z i zawracać mu głowę chociaż z drugiej strony chciałabym mu przypomiec i dać do zrozumienia ze ostrzegałam ze tak będzie. Czy iść do dr Zd który przepisywał mi lek na ta infekcje. Co radzicie?
-
malgos741 wrote:Ja bez hormonów płaczliwa jestem jak mnie weżmie..
ps. wstałam dziś o 14.00 z łóżka...trochę krótka ta niedzielamalgos741 lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤