X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Artemida Olsztyn
Odpowiedz

Artemida Olsztyn

Oceń ten wątek:
  • e_mil_ka Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2017, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makumba mąż też tak mowi i tak zrobię ale wiesz jak mnie ostatnio zrobili że wymaz zrobił dr Z a z wynikiem już mnie wcisnęli do dr Zd.

Emilka
    preg.png
    04.03.21 - Igunia na świecie
    21.04.23 - beta 411
  • Makumba Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2017, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    e_mil_ka wrote:
    Makumba mąż też tak mowi i tak zrobię ale wiesz jak mnie ostatnio zrobili że wymaz zrobił dr Z a z wynikiem już mnie wcisnęli do dr Zd.
    A Pan Zd się dopiero uczy i tak to wyszło :/ Nie dawaj się wciskać, chociażby z tego względu ze do cholery zostawiasz tam masę pieniędzy.

f2w3pc0znxygxlh3.png
  • Gosia321 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2017, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asiastokrota wrote:
    Oni wszyscy wychodzą z założenia że jak studia pokończyli to znają nasz organizm lepiej niż my. Mogliby ich uczyć słuchać pacjentek. Może czasem przesadzamy ale wiemy co czujemy. Skoro mówię że coś jest nie tak to jest.
    Dobrze to ujelas tak powinien zachowywac sie dobry lekarz a nie obslugiwac pacjentke tasmowo i wedlug jednego schematu

asiastokrota lubi tę wiadomość

Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤

gann3e3kewa6j1el.png
  • polopiryna Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2017, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak nie prolaktyna nie jest mocno za wysoka, to można jeszcze Castagnusem bez recepty zbić.

asiastokrota lubi tę wiadomość

19.03.2016 - I iui :(, 14.07.2016 - II iui :(, 05.08.2016 - III iui :(
    06 - 11.10.2016 - I IVF :)
    dqpr6iye74d9v83c.png
  • Gosia321 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2017, 23:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makumba wrote:
    A Pan Zd się dopiero uczy i tak to wyszło :/ Nie dawaj się wciskać, chociażby z tego względu ze do cholery zostawiasz tam masę pieniędzy.
    Oj nie takie uczy on juz pare lat w wojewodzkim pracuje. I w Poliklinice jak przyjmowal przez rok to byly tabuny kobiet pod gabinetem. Nie kazdy mlody lekarz jest zly a przynajmniej ma mozg napchany nowa wiedza. Jako jedyny znalazl u Izaury polipa reszra go nie widziala

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2017, 23:25

gann3e3kewa6j1el.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2017, 23:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Potwierdzam, dr Zd jest na pewno bardzo dokładny, przez wszystkie lata starań nigdy nie miałam tak dokladgo usg, i przy tym nie było nie przyjemne.
    Gosia tez nie wiedzialsm ze w poliklinice pracujesz, kojarzyłam, ze w służbie zdrowia gdzieś ;) To polecasz histero u Was?

Gosia321 lubi tę wiadomość

• Makumba Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2017, 00:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia321 wrote:
    Oj nie takie uczy on juz pare lat w wojewodzkim pracuje. I w Poliklinice jak przyjmowal przez rok to byly tabuny kobiet pod gabinetem. Nie kazdy mlody lekarz jest zly a przynajmniej ma mozg napchany nowa wiedza. Jako jedyny znalazl u Izaury polipa reszra go nie widziala
    Ja zacytowałam dr D, jak powiedział że wszyscy lekarze w Artemidzie 'w końcu się nauczą'. Poza tym co to jest pare lat dla lekarza?
    I tak, dużo dobrego słyszałam o nim, nic nie kwestionuję.
    Emilka ma problem, oby nie w latach. Tylko o tym pisałam. ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2017, 23:59

f2w3pc0znxygxlh3.png
  • Asia08 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2017, 05:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc.

A ile dr Zd bierze za wizyte? :D

"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
    mhsvqps6knsjrcis.png
    06.04.2016 I iui :( 14.05.2016 II iui :( 21.06.2016 III iui :(
  • e_mil_ka Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2017, 05:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Jeśli chodzi o dr Zd to niestety ale nie mam do niego pełnego zaufania bo kiedy powinien mi zwiększyć dawkę estrofemu to tego nie zrobił bo miałam wrażenie że bał się podjąć decyzję. Absolutnie nic do niego nie mam bo fajny lekarz i mam wrażenie że dokładny jeśli chodzi o badanie pacjentki ale jeszcze musi się trochę nauczyć na pewno w kwestii in vitro i przygotowania do tego organizmu kobiety.
    Moja infekcja daje mi w kość niestety musze wytrzymać bo @ już tuż tuż.

Emilka
    preg.png
    21.04.23 - beta 411
  • ona84 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2017, 06:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilka a moze zwroc uwage co jesz tez bo ta candida zaczyna sie juz u nas w przewodzie pokarmowym.
    Moze powinnas cos brac na flore bakteryjna by troche uchronic sie

3i49ej28fjl6k2ap.png
  • e_mil_ka Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2017, 06:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona84 ja przez te lata wszystko przetestowałam. Dieta trochę pomaga ale niestety nie do końca. Jeśli hormony będą szaleć to dieta tez nie pomoże.

Emilka
    preg.png
    21.04.23 - beta 411
  • Gosia321 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2017, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izaura wrote:
    Potwierdzam, dr Zd jest na pewno bardzo dokładny, przez wszystkie lata starań nigdy nie miałam tak dokladgo usg, i przy tym nie było nie przyjemne.
    Gosia tez nie wiedzialsm ze w poliklinice pracujesz, kojarzyłam, ze w służbie zdrowia gdzieś ;) To polecasz histero u Was?
    Tak polecam mila obsluga dziewczyny super lekarze tez. Tylko zaznaczam od razu ze zostaje sie do rana ale to tez jest plus bo jak w przypadku asiastokrota zawsze moze sie cos dziac po zabiegu.

gann3e3kewa6j1el.png
  • Gosia321 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2017, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makumba wrote:
    Ja zacytowałam dr D, jak powiedział że wszyscy lekarze w Artemidzie 'w końcu się nauczą'. Poza tym co to jest pare lat dla lekarza?
    I tak, dużo dobrego słyszałam o nim, nic nie kwestionuję.
    Emilka ma problem, oby nie w latach. Tylko o tym pisałam. ;-)
    Makumba ale ja nie pisalam tego z pretensja :) wiem ze naszym Olsztynskim lekarzom daleko do Bialostockich ale w koncu sie naumieja. Najwazniejszy jest tak naprawde przy ivf dobry doswiadczony embriolog

asiastokrota, Makumba lubią tę wiadomość

gann3e3kewa6j1el.png
  • Gosia321 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2017, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry wszystkim :) milego slonecznego poniedzialku i dla pracujacych kolezanek zeby jak najszybciej zlecial :)
    A u mnie kolejny bezobjawowy dzien :) czuje tylko taki jakby ciezar w dole brzucha. No nic trzeba sie zebrac i wybrac do sklepu na jakies zakupy buty albo fajne ciuszki albo jedno i drugie :)

asiastokrota, Makumba lubią tę wiadomość

gann3e3kewa6j1el.png
  • Lura82 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2017, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    e_mil_ka wrote:
    I znowu celibat nas czeka przez głupią infekcję :(. Miałam iść spać i co? Gadam i gadam
    Emilko moze nie mam doświadczenia w tym, bo tylko raz infekcja sie do mnie przypaletala. Wtedy dostalam tabletki (3 szt) clotrimazolum ( chyba tak sie pisze) dla mnie 2 i 1 dla meza + taka sama masc dla mnie. Leczenie dwa tygodnie i zero seksu. Od tamtej pory profilaktycznie czasem stosuje iladian w zelu. Nigdy do mnie na szczęście infekcja nie wrocila i oby tak zostało. Mi lekarz mówił, ze leczenie meza jest tak samo wazne, bo inaczej to jedno drugiego zaraża. Noo i reczniki, bielizne piore w wysokich temperaturach.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2017, 07:44

e_mil_ka lubi tę wiadomość

22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2017, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia08 wrote:
    Czesc.

A ile dr Zd bierze za wizyte? :D

Cześć
    Płaciłam 160 zl za wizyte, ktora trwała ze 40 min, dokładne usg plus dostałam skierowania na badania i muszę powiedzieć że żaden z Bialostkich lekarzy nigdy nie poświęcił mi tyle uwagi co dr Zd. Moze i dr D i Z są specjalistami od in vitro, ale od znalezienia przyczyny nie powodzenia to dla mnie nie do końca. Uważam że lecą schematem, takie moje zdanie.

Gosia nie kupuj za dużo bo niedługo się nie zmieścisz i buty za ciasne ;) ;)

Asia08, sonia86, Gosia321, asiastokrota lubią tę wiadomość

• Lura82 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2017, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia pamiętaj, teraz tylko ciążowe ciuchy :)
    Ja mam dziś wieczorem wizyte u lekarza. Jakoś sie stresuje nia. Za rzadko sa te wizyty. A w środę w poradni genetycznej odnośnie badań prenatalnych.

Asia08, Gosia321 lubią tę wiadomość

22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2017, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laura ciesz się, Dzieciaczka zobaczysz :)

• Asia08 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2017, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lura82 wrote:
    Gosia pamiętaj, teraz tylko ciążowe ciuchy :)
    Ja mam dziś wieczorem wizyte u lekarza. Jakoś sie stresuje nia. Za rzadko sa te wizyty. A w środę w poradni genetycznej odnośnie badań prenatalnych.

Izaura, dzieki. ;)

Laura, to normalne przed kazda wizyta. Jest dobrze i tak jak Izaura pisze, zobaczysz szkraba. :)
    Ja mam w sobote wizyte po 10 dniach od poprzedniej i gdybym placic nie musiala, to cieszylabym sie batdziej. ;)

Lura82 lubi tę wiadomość

"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
    mhsvqps6knsjrcis.png
    06.04.2016 I iui :( 14.05.2016 II iui :( 21.06.2016 III iui :(
  • Gosia321 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2017, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj chyba noga przez ciaze mi nie urosnie :D hehe bo to juz bylaby masakra i tak mam kajaki :)

gann3e3kewa6j1el.png
‹‹ 1203 1204 1205 1206 1207 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ