Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
e_mil_ka wrote:Makumba mąż też tak mowi i tak zrobię ale wiesz jak mnie ostatnio zrobili że wymaz zrobił dr Z a z wynikiem już mnie wcisnęli do dr Zd.
Nie dawaj się wciskać, chociażby z tego względu ze do cholery zostawiasz tam masę pieniędzy.
-
asiastokrota wrote:Oni wszyscy wychodzą z założenia że jak studia pokończyli to znają nasz organizm lepiej niż my. Mogliby ich uczyć słuchać pacjentek. Może czasem przesadzamy ale wiemy co czujemy. Skoro mówię że coś jest nie tak to jest.
asiastokrota lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Makumba wrote:A Pan Zd się dopiero uczy i tak to wyszło
Nie dawaj się wciskać, chociażby z tego względu ze do cholery zostawiasz tam masę pieniędzy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2017, 23:25
-
nick nieaktualnyPotwierdzam, dr Zd jest na pewno bardzo dokładny, przez wszystkie lata starań nigdy nie miałam tak dokladgo usg, i przy tym nie było nie przyjemne.
Gosia tez nie wiedzialsm ze w poliklinice pracujesz, kojarzyłam, ze w służbie zdrowia gdzieśTo polecasz histero u Was?
Gosia321 lubi tę wiadomość
-
Gosia321 wrote:Oj nie takie uczy on juz pare lat w wojewodzkim pracuje. I w Poliklinice jak przyjmowal przez rok to byly tabuny kobiet pod gabinetem. Nie kazdy mlody lekarz jest zly a przynajmniej ma mozg napchany nowa wiedza. Jako jedyny znalazl u Izaury polipa reszra go nie widziala
I tak, dużo dobrego słyszałam o nim, nic nie kwestionuję.
Emilka ma problem, oby nie w latach. Tylko o tym pisałam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2017, 23:59
-
Cześć dziewczyny. Jeśli chodzi o dr Zd to niestety ale nie mam do niego pełnego zaufania bo kiedy powinien mi zwiększyć dawkę estrofemu to tego nie zrobił bo miałam wrażenie że bał się podjąć decyzję. Absolutnie nic do niego nie mam bo fajny lekarz i mam wrażenie że dokładny jeśli chodzi o badanie pacjentki ale jeszcze musi się trochę nauczyć na pewno w kwestii in vitro i przygotowania do tego organizmu kobiety.
Moja infekcja daje mi w kość niestety musze wytrzymać bo @ już tuż tuż. -
Izaura wrote:Potwierdzam, dr Zd jest na pewno bardzo dokładny, przez wszystkie lata starań nigdy nie miałam tak dokladgo usg, i przy tym nie było nie przyjemne.
Gosia tez nie wiedzialsm ze w poliklinice pracujesz, kojarzyłam, ze w służbie zdrowia gdzieśTo polecasz histero u Was?
-
Makumba wrote:Ja zacytowałam dr D, jak powiedział że wszyscy lekarze w Artemidzie 'w końcu się nauczą'. Poza tym co to jest pare lat dla lekarza?
I tak, dużo dobrego słyszałam o nim, nic nie kwestionuję.
Emilka ma problem, oby nie w latach. Tylko o tym pisałam.wiem ze naszym Olsztynskim lekarzom daleko do Bialostockich ale w koncu sie naumieja. Najwazniejszy jest tak naprawde przy ivf dobry doswiadczony embriolog
asiastokrota, Makumba lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry wszystkim
milego slonecznego poniedzialku i dla pracujacych kolezanek zeby jak najszybciej zlecial
A u mnie kolejny bezobjawowy dzienczuje tylko taki jakby ciezar w dole brzucha. No nic trzeba sie zebrac i wybrac do sklepu na jakies zakupy buty albo fajne ciuszki albo jedno i drugie
asiastokrota, Makumba lubią tę wiadomość
-
e_mil_ka wrote:I znowu celibat nas czeka przez głupią infekcję
. Miałam iść spać i co? Gadam i gadam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2017, 07:44
e_mil_ka lubi tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
nick nieaktualnyAsia08 wrote:Czesc.
A ile dr Zd bierze za wizyte?
Cześć
Płaciłam 160 zl za wizyte, ktora trwała ze 40 min, dokładne usg plus dostałam skierowania na badania i muszę powiedzieć że żaden z Bialostkich lekarzy nigdy nie poświęcił mi tyle uwagi co dr Zd. Moze i dr D i Z są specjalistami od in vitro, ale od znalezienia przyczyny nie powodzenia to dla mnie nie do końca. Uważam że lecą schematem, takie moje zdanie.
Gosia nie kupuj za dużo bo niedługo się nie zmieścisz i buty za ciasneAsia08, sonia86, Gosia321, asiastokrota lubią tę wiadomość
-
Gosia pamiętaj, teraz tylko ciążowe ciuchy
Ja mam dziś wieczorem wizyte u lekarza. Jakoś sie stresuje nia. Za rzadko sa te wizyty. A w środę w poradni genetycznej odnośnie badań prenatalnych.
Asia08, Gosia321 lubią tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
nick nieaktualny
-
Lura82 wrote:Gosia pamiętaj, teraz tylko ciążowe ciuchy
Ja mam dziś wieczorem wizyte u lekarza. Jakoś sie stresuje nia. Za rzadko sa te wizyty. A w środę w poradni genetycznej odnośnie badań prenatalnych.
Izaura, dzieki.
Laura, to normalne przed kazda wizyta. Jest dobrze i tak jak Izaura pisze, zobaczysz szkraba.
Ja mam w sobote wizyte po 10 dniach od poprzedniej i gdybym placic nie musiala, to cieszylabym sie batdziej.Lura82 lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui