Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Ena wrote:Makumba - stopy słonia...ha haaa Chcę je zobaczyć
Laura, Eni ja się kąpałam w jeziorze podczas ciąży z Z, ale jakbym teraz była, to chyba bym nie ryzykowała - za dużo przypadków poznałam bez szczęśliwego zakończenia.
Asiastokrotka ooooo aby bratowa zaskoczyła pozytywnie. Inseminacja w Artemidzie?
Dziewczyny a facet oddaje nasienie w dniu iui? Ile godzin przed?
Halszka macie wyniki nasienia? -
Muszę pochwalić sie moja chrześnicą. Ma 13 lat i piecze mega torty. Wczoraj upiekła tort jako prezent dla mlodszej siostry. Mmm mówię Wam z cukierni takich pysznych nie jadlam. Duma mnie rozpiera
Co do tych ćwiczeń, to przed ciaza nie cwiczylam. Ja to z tych leniwych pączuszkow jestem ale teraz bym chciala zaczac co by poród byl lżejszy. Tak mi dr nagadal, ze narazie sie boje.eni33 lubi tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Co by poród był lżejszy i bez większych komplikacji to trzeba wzmacniać mięśnie dna miednicy, a na końcówce ciąży rozluźniać. A i jeszcze żeby się ustrzec przed nacięciem krocza to trzeba je masować, żeby się zrobiło elastyczne i dało się łatwo rozciągnąć podczas porodu.
A jak chcecie poćwiczyć na Fb jest taka Ania Dziedzić ma dużo fajnych ćwiczeń dla kobiet w ciążyLura82 lubi tę wiadomość
-
Dzieki dziewczyny za kciuki.
O 10.35 urodzila sie nasza krolewna Michalinka. Nieco ponad 2800 g i 54 cm, maluska.
Mialam tylko bole krzyzowe od 1 w nocy. Po 7mej bylismy u Malarkiewicza, podlaczyli mnie pod ktg, gdzie skurczy nie bylo widac a byly co 3 minuty. Papieroligia i na porodowke. Obslugiwala mnie pani Beata, blondynka.
Zle oddychalam i ciagle mnie instruowala, ale mnie tak te skurcze bolaly, ze robilam co chcialam.Pod koniec podala mi oxy, bo glowke juz bylo widac, ale nie mialam sily przec.
Powiedziala tez, ze musi mnie troche naciac. Tego nawet nie czulam. I potem juz poszlo. Malutka byla jakos dziwnie owinieta pepowina i jak przestawalam przec, to ona ja uciskala. Dodatkowo pepowina byla krotka. Ale wszystko dobrze sie skonczylo. Maz byl caly czas przy mnie, przecial pepowine. Mam 4 szwy chyba na szyjce.
Odpoczywamy, mamy pojedyncza sale. Troche mnie w tylku boli, ale chyba damy rade.asiastokrota, nadziejka88, eni33, mag87, polopiryna, sonia86, e_mil_ka, Makumba, słomka :), Lotta84, Gosia321 lubią tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Asiu GRATULACJE!!!! Dzielna z ciebie kobieta. Jak szybko i sprawnie Wam poszło. Witaj na świecie Michalinko, dużo zdrówka dla ciebie maleństwo kochane od ciotki
Asia08 lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Lura82 wrote:Asiu gratulacje !!! Zdrowia dla Was dziewczyny.
Dzielna jesteś. Świetnie, ze tak szybko poszlo.
Piękne imię wybralas
To maz wybral. Ja nie bylam przekonana, ale juz jest ok.Lura82, sonia86 lubią tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
21.06.2016 III iui
-
Styczeń
19: Asia-m-b - na świat przyszedł JAŚ !
Luty
02: Leo - na świat przyszedł JERZYK !
Marzec
13: Eve87 - na świat przyszła IGA !
Maj
29: słomka - na świat przyszła MARCELINA !
Czerwiec
29: Asia08 - ma świat przyszla MICHALINA !
Czerwiec
01: malawiki1 start stymulacji wizyta
02: gosia321 - wizyta w trakcie stymulacji
08: tera83 - usg połówkowe
21: Eni33 - wizyta
28: nadziejka88 - wizyta
29: polopiryna - termin porodu
Lipiec:
01: Asia08 - termin porodu
15: Makumba - termin porodu
Sierpień
1: ana1122 - termin porodu
Październik
12: Tera83 - termin porodu
Grudzień
02: Laura - termin porodu
02: Eni33 - termin porodu
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Michalina Cudne imię
dla CUDNEJ istotki. Mąż dobrze wybrał
czekamy na zdjęcie
Asia08 lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
nick nieaktualny
-
Asiu ale wiesci. Szybko i sprawnie i juz razem z wami. Caluski dla malej i witaj na swiecie Michalinko.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2017, 14:25
Asia08 lubi tę wiadomość
-
A zapomnialam napisac. Jak mialam ktg, to rozwarcie bylo na 4cm a jak poszlismy na gore, to juz 8 i na zzo nie zdazylam.
eve87 lubi tę wiadomość
21.06.2016 III iui