Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
No ładnie Asia08, idealnie według terminu, który wcześniej Ci przewidzieli.
Nasz leniuszek jeszcze siedzi...a też bym już tak chciała. No, ale co zrobić? Jak ja przez całą ciążę nieruchawa to i młody się nie ciska19.03.2016 - I iui, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
Ja dziś nie dzwonie do polikliniki bo u mnie cos się poprzestawiało. Dziś teperatura poleciała w górę i do tego plamienie. Podejrzewam że to wczesna owulacja. Poczekam jeszcze dwa dni i zobaczę czy temperatura się utrzymuje. Jeśli tak to wtedy umowie się na histero wcześniej.
Makumba lubi tę wiadomość
-
polopiryna wrote:No ładnie Asia08, idealnie według terminu, który wcześniej Ci przewidzieli.
Nasz leniuszek jeszcze siedzi...a też bym już tak chciała. No, ale co zrobić? Jak ja przez całą ciążę nieruchawa to i młody się nie ciskaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2017, 07:55
-
Asia08 wow super, trzymam kciuki. Szybkiego i jednak bezbolesnego porodu. Spokój i opanowanie godne podziwu.Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Makumba wrote:A ja coś czuję, że zaraz i Ciebie ruszy
Dziś biorę się za pranie ciuszków dla dziewczynki, które tam kiedyś dostałam. Koleżankę mi wczoraj rozcięli w 26 tygodniu. Oni nie chcieli wcześniej znać płci, ale ja miałam nadzieję, że będzie dziewucha. Mała dostała 7/10. Teraz tylko trzymać kciuki, żeby wszystko było dobrze.Makumba lubi tę wiadomość
19.03.2016 - I iui, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
polopiryna wrote:Nie ma wyjścia, już raczej bliżej niż dalej
Dziś biorę się za pranie ciuszków dla dziewczynki, które tam kiedyś dostałam. Koleżankę mi wczoraj rozcięli w 26 tygodniu. Oni nie chcieli wcześniej znać płci, ale ja miałam nadzieję, że będzie dziewucha. Mała dostała 7/10. Teraz tylko trzymać kciuki, żeby wszystko było dobrze.
26 tydzień? Nie pomyliłaś się?? -
Asia ale alarm z rana ale dobrze ze maz w pogotowiu. Kciuki za szybki poród.
-
polopiryna wrote:Nie, Makumba, nie pomyliłam się. Od 22tc leżała w szpitalu i mieliśmy nadzieję, że wytrzyma dłużej, ale wczoraj wody jej odeszły.
Nerwowy dzień się zapowiada. W oczekiwaniu na Asię z maluszkiem i betę Eny
Ena, Makumba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHalszka112 wrote:Ena jak Twój wynik ??
Ja jadę do laboratorium później. Teraz mam dwójkę dzieci pod swoimi skrzydłami i nie będę im fundować przejażdżki. O 15:30 ruszam za zebranie Żabek - moja Mała od września zaczyna przygodę w przedszkolu i potem pojedziemy do Olsztyna.
Asia 08 - ooooo to powodzenia.
Polopiryna - a wiadomo skąd ten przedwczesny poród u koleżanki? Jakaś bakteria? Moja koleżanka też urodziła w tym momencie ciąży - zdrowy urwis.Makumba lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyeve87 wrote:Polopiryna to dużo zdrówka dla Twojej koleżanki i jej malutkiej córeczki
Nerwowy dzień się zapowiada. W oczekiwaniu na Asię z maluszkiem i betę Eny
Z Asią to faktycznie stres, ale mój przypadek to raczej, ale może zaskoczę i siebie, i was pozytywnie.
-
Ena wrote:Cześć
Ja jadę do laboratorium później. Teraz mam dwójkę dzieci pod swoimi skrzydłami i nie będę im fundować przejażdżki. O 15:30 ruszam za zebranie Żabek - moja Mała od września zaczyna przygodę w przedszkolu i potem pojedziemy do Olsztyna.
Asia 08 - ooooo to powodzenia.
Polopiryna - a wiadomo skąd ten przedwczesny poród u koleżanki? Jakaś bakteria? Moja koleżanka też urodziła w tym momencie ciąży - zdrowy urwis.19.03.2016 - I iui, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF