Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nadziejka super wiadomość
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2017, 20:37
nadziejka88 lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Ena wrote:Super !!!!! Ale fajnie!!!!
Gosia 321 - dziękuję, choć mam nadzieję, że lekarz powie, że mało tych intruzów i nie ma co się tym martwić - nie chciałabym odkładać ewentualnej inseminacji.Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
nick nieaktualny
-
Emilka może my razem trafimy na ta histerkę? Tez planuje 31 lipca to będzie 8dc jeśli mi teraz się nie rozreguluje.Nie zspisalam się jeszcze bo niemam skierowania!Za tydzień pójdę do dr.to wtedy wezmę.
A podacie mi nr pod który mam dzwonić?
Gosia mam nadzieje ze mnie odwiedzisz!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2017, 21:34
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Asia08 dzięki że pytasz , u mnie po staremu, właściwie bez zmian nic się nie dzieje nowego, pracuje, szefostwo do du... rozglądam się powoli za inna, iznow zaczynamy starania ale tylko domowe , czyli tak generalnie nuda
Asia08, asiastokrota lubią tę wiadomość
Karcia -
Izaura wrote:3, 4 tygodnie OMG tak długo. ..? ! Gosia a jesli coś znajdą dodatkowo jakies polipy czy coś to usuną od razu? A i czy robią scratching jeśli nie ma na skierowaniu?
Przed histero rozmawiasz z lekarzem wiec w trakcie rozmowy i powiesz ze jestes po ivf i przed nastepnym podejsciem i czy moga zrobic ci biopsje jako streching endometriumBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
[email protected] wrote:Emilka może my razem trafimy na ta histerkę? Tez planuje 31 lipca to będzie 8dc jeśli mi teraz się nie rozreguluje.Nie zspisalam się jeszcze bo niemam skierowania!Za tydzień pójdę do dr.to wtedy wezmę.
A podacie mi nr pod który mam dzwonić?
Gosia mam nadzieje ze mnie odwiedzisz!!Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Ja tez się boje ze się nie strzelec s termin.Jak mi się okres rozreguluje ,to zawsze po ivf tak jest ze przychodzi później. Napewno będzie to przełom lipca i sierpnia.I kiedy ruszcie po mrożaki Izaura Emilka ?Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Lura82 wrote:Dziewczyny znacie w Olsztynie sklep sarenka z meblami dzieciecymi i innymi bajerami. Przez przypadek w necie znalazlam szafe i przerzucilo mnie do tego sklepu, a nie słyszałam o nim
-
Malawiki jeśli cos znajdą podczas histeroskopi to jadę po malucha jak najszyciej się da. Jeśli nic nie znajdą to narazie transfer odkładam i zapisuje się do immunologa.
Makumba lubi tę wiadomość
-
Polopiryna, o biedny dziec.
Karcia, o te starania chyba najbardziej mi chodzilo.Powodzenia w szukaniu pracy, na pewno znajdziesz cos lepszego.
I powodzenua w staraniach.
Nooo, szykujcie sie dziewczyny, bo my niedlugo zwalniamy 4 brzuchy?Zastepstwo potrzebne!
Makumba, Izaura, Gosia321, Karcia, TERA83, Ena, Lura82, asiastokrota lubią tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui