Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ena powodzenia, trzymam kciuki za piękny wynik. Mąż juz dwukrotnie robił wyniki w Artemidzie, Pierwsze jako tako, szału nie było ale uszłyby. Lekarz kazał brać fertilman plus i niestety po 3 miesiącach efekt odwrotny do zamierzonego. Teraz 3 badanie i w zależności od wyniku wybierzemy dalsza drogę leczenia.
Halszka- ja też jestem kocia mama, przygarnełabym wszystkie koty świata;)
Ana- wytrzymaj jeszcze trochę
Gosia- u mnie w rodzinie szwagierka leczyła się w invikcie w Gdańsku i bardzo poleca. Ja w razie długich niepowodzeń chyba też bym ten kierunek obrała. Będąc na ich stronie internetowej mam wrażenie, że więcej badań jest zlecanych na początku i ta diagnostyka jest bardziej szczegółowa
Miłego popołudnia Dziewczyny -
nick nieaktualny
-
asiastokrota wrote:Niee
mój ci on, nie oddam
Ja swojego też bym nie oddała. Nawet mimo tego, że mnie czasem wkurza i mam go ochotę ukatrupić.
A widziałyście te 8 labradorów czekoladowych w tv? Gościu chciał je wywieźć chyba do Niemiec i sprzedać. Chciałabym jednego takiego. Bo mamy czarnego.
Wezmę te walizki w razie W.
Ena, trzymamy kciuki za wyniki. Pewnie koło południa będą, co?"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Asia08, nadzieja ale Wam zazdroszczę tych psiaków ja kocham labradory. Mój brat też ma czarnego i to jest taka słodka sierotka właśnie. Mój kotek też jest czarny
Asia08, nadziejka88 lubią tę wiadomość
-
Noo czarny, dwulatek - dzieciak.
Strachliwy jak cholera. Wystarczy, że coś puknie, stuknie i już do pokoju nie wejdzie sam.
Wzięliśmy go z nadzieją, że to czysty labiszon - matka labiszon, ojciec też. A wet nam kiedyś powiedział, że taki skundlony trochę.
Aleeee jest super i ma dużo cech prawdziwego labradora.
I kochamy go jak nie wiem co.
asiastokrota, nadziejka88 lubią tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Asia08 Marcin mówi że nasz to krzyżówka z kotem
, śpi jak kot, rusza się jak kot,drapie się i myje jak kot, chce polować jak kot a do tego to leniwiec pospolity jest
Asia08, Gosia321 lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Asia08 wrote:Dziewczyny od piesow. Czy wasze darmozjady tez tak gubia siersc? Mozecie cos polecic? No kurde masakra jakas w tym roku. Karmy mu nie zmienialam, wiec to nie to. Chyba ze mu sie znudzila juz.
Przy okazji moj pies zrobił się tak kłopotliwy, przyzwyczaił się że jestem w domu i jak tylko dam dyla to on robi sobie kuku, np coś wylizuje, rozdrapuje... Oczywiscie doskonale wie, że źle robi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2017, 14:16
-
Dziewczyny jakby ktoś chciał małego kociaka, dajcie znac, na wsi się urodziły takie cudaki do przygarnięta - nikt ich nie chce
Asia widziałam te słodkie labki, ale gorszy był materiał z przechwyceniem psiaków w klatkach na płd Chin - do zjedzenia!!!!!!!!!!!!!!
Zjeby !!!!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2017, 14:18
[email protected] lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsia08 wrote:Ja swojego też bym nie oddała. Nawet mimo tego, że mnie czasem wkurza i mam go ochotę ukatrupić.
A widziałyście te 8 labradorów czekoladowych w tv? Gościu chciał je wywieźć chyba do Niemiec i sprzedać. Chciałabym jednego takiego. Bo mamy czarnego.
Wezmę te walizki w razie W.
Ena, trzymamy kciuki za wyniki. Pewnie koło południa będą, co? -
My juz po wizycie. Mamy swoje 3mm szczęście z pięknie bijącym serduszkiem:) dobrze umiejscowiona ciaza , aha i będzie chłopak
oczywiście żart
kolejna wizyta za dwa tyg z wynikami
W sumie jedno mnie zaskoczylo ze juz mam dokończyć lutinus i koniec z progesteronem. Nie za wcześnie? Hmmm....Izaura, eni33, Gosia321, Lotta84, polopiryna, Ena, asiastokrota, Makumba, malgos741, mag87, Karcia, Storczyki lubią tę wiadomość
-
nadziejka88 wrote:My juz po wizycie. Mamy swoje 3mm szczęście z pięknie bijącym serduszkiem:) dobrze umiejscowiona ciaza , aha i będzie chłopak
oczywiście żart
kolejna wizyta za dwa tyg z wynikami
W sumie jedno mnie zaskoczylo ze juz mam dokończyć lutinus i koniec z progesteronem. Nie za wcześnie? Hmmm....
A jak sie cxujesz?nadziejka88 lubi tę wiadomość
-
Ja też po wizycie. Mogę Wam polecić nadmanganian potasu na wyleczenie infekcji
czystość wyszła ok
dr śmiał się że stare sposoby teściowej są najlepsze. Co prawda byłam pewna że nie jest do końca ok ale może to jakieś podrażnienie od proszku było czy cos. Kupiłam sobie provag tak jak sonia mówiła i będę łykać. Jutro dzwonie do polikliniki zapisać się na histeroskopie.
Ana widzisz jakie miałam przeczucie. Nie martw się nawet jak urodzisz to dzidzia da sobie już radę
Ena trzymam kciuki za Twoje betowanie.
Nadziejka super że wszystko ok. Niech rośnie maluch.
asiastokrota, malgos741, mag87, nadziejka88 lubią tę wiadomość