Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Nadziejka ogromne gratulacje !!!
Dr Z tez mi zalecil zejscie z progesteronu do 10 tc. Niestety przez krwiaka w 7 tyg bralam duphaston do 16 tc. Chyba dr Z i dr D sa za tym zeby szybko schodzic z leków jeżeli wszystko jest ok.
A teraz spokojnej ciążynadziejka88 lubi tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Asia08 wrote:Dziewczyny od piesow. Czy wasze darmozjady tez tak gubia siersc? Mozecie cos polecic? No kurde masakra jakas w tym roku. Karmy mu nie zmienialam, wiec to nie to. Chyba ze mu sie znudzila juz.
Nasz pieszczoch też gubi masakrycznie siersc. Strasznie. -
nick nieaktualnyNadziejka super
Ha Emilka i co idziemy tym samym tempem
Jak będziesz dzwonić to zapytaj proszę czy wymagają tą czystość pochwy bo ja wczoraj dzwoniłam i mi babeczka powiedziała ze nie potrzebuje,Gosia tez pisała ze nie wymagaja. No ale ja się oczywiscie stresuje ze będą jednak chcieli i mnie odesla ....
nadziejka88 lubi tę wiadomość
-
Nadziejka chyba bylas u dr D. A co do chlopaka to u nas na poczatku doktorek tez mowil ze chlopak bo u niego to same chlopaki. Taki zarcik sie go trzyma.mi tez szybko odstawil luteine chyba ok 10 tyg.
-
Ena wrote:Mag87 daj znać Jutro, jak te winiki męża.
A tak teraz patrzę na wynik mojego męża i jest napisane: leukocyty i komórki okrągłe w polu widzenia: 0-2. Uwagi: obecność bakterii. Olać to?Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
nick nieaktualny
-
Nadziejka gratuluje pieknego widoku
niech soe kropek zdrowo rozwija
Super Emilko ze infekcja wkoncu cie opuscila i teraz do przodu po mrozaki
Izaura wizyte mam w piatek dam znac
Izaura Emilka Malawiki nie jest potrzebna u mnie czystosc do histeroskopi.
Dajcie znac jak bedziecie to was odwiedzeIzaura, e_mil_ka, nadziejka88 lubią tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
nick nieaktualnyGosia321 wrote:Nadziejka gratuluje pieknego widoku
niech soe kropek zdrowo rozwija
Super Emilko ze infekcja wkoncu cie opuscila i teraz do przodu po mrozaki
Izaura wizyte mam w piatek dam znac
Izaura Emilka Malawiki nie jest potrzebna u mnie czystosc do histeroskopi.
Dajcie znac jak bedziecie to was odwiedzew Artemidzie to juz sie pewnie nie spotkamy
Gosia321 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Izaura ja kiedyś nie wyobrażałam sobie leżeć w szpitalu po ostatnich ekscesach po punkcji tak mi w szpitalu dobrze było że nie chciało mi się z niego wychodzić. Moze dlatego ze miałabym w pracy urwanie głowy a w szpitalu nikt mi nie przeszkadzał
to tylko jedna nic dasz rade
Gosia321, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Izaura wrote:Juz tak właśnie myślałam ze dam znać to sobie pogadamy
w Artemidzie to juz sie pewnie nie spotkamy
Izaura lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
e_mil_ka wrote:Soniu a lekarz co mówi na te Twoje dolegliwości i problemy z odstawieniem luteiny?
Całe szczęście że udało ci się zlikwidować infekcję, oby teraz szczęśliwie dotrwać do histeroskopii i dalej działać.3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
nadziejka88 wrote:My juz po wizycie. Mamy swoje 3mm szczęście z pięknie bijącym serduszkiem:) dobrze umiejscowiona ciaza , aha i będzie chłopak
oczywiście żart
kolejna wizyta za dwa tyg z wynikami
W sumie jedno mnie zaskoczylo ze juz mam dokończyć lutinus i koniec z progesteronem. Nie za wcześnie? Hmmm....
Super.
Emilka, czyli stare sposoby czasem najlepsze. Dobrze, ze pozbylas sie tego cholerstwa.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2017, 19:09
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
nick nieaktualnynadziejka88 wrote:My juz po wizycie. Mamy swoje 3mm szczęście z pięknie bijącym serduszkiem:) dobrze umiejscowiona ciaza , aha i będzie chłopak
oczywiście żart
kolejna wizyta za dwa tyg z wynikami
W sumie jedno mnie zaskoczylo ze juz mam dokończyć lutinus i koniec z progesteronem. Nie za wcześnie? Hmmm....
Gosia 321 - dziękuję, choć mam nadzieję, że lekarz powie, że mało tych intruzów i nie ma co się tym martwić - nie chciałabym odkładać ewentualnej inseminacji.