Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGosia321 wrote:Tak jesli cos znajda to usuwaja ale ty masz napisane na skierowaniu ze podejrzenie polipa.
Przed histero rozmawiasz z lekarzem wiec w trakcie rozmowy i powiesz ze jestes po ivf i przed nastepnym podejsciem i czy moga zrobic ci biopsje jako streching endometrium
Malawiki u mnie też zależy od histero i czy dostanę enkorton na dodatnie ANA. Zastanawiam się jeszcze nad konsultacja z immunologiem lub reumatologiem. Nie chce zbyt pichopnie podchodzić do kolejnego transferu. Zobaczymy, może wrzesień. .. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLura82 wrote:Dziewczyny znacie w Olsztynie sklep sarenka z meblami dzieciecymi i innymi bajerami. Przez przypadek w necie znalazlam szafe i przerzucilo mnie do tego sklepu, a nie słyszałam o nim
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czesc.
Nie spie od 1ej. Chyba cos sie dzieje, bol krzyza, bol brzucha zatruciowy i sluz troche rozowawy... O mamo...TERA83, ana1122, Makumba, asiastokrota lubią tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Asia! Zmykaj do szpitala!!
Trzymam kciuki za szczęśliwe i szybkie rozwiązanie
Jaki ładny masz opis w suwaczku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2017, 06:26
Asia08 lubi tę wiadomość
-
Asia08 powiem Ci że jesteś niesamowita. Bóle porodowe a Asia mówi do męża "poczekaj wejdę jeszcze na forum sobie przed porodem "
Asia08, Gosia321, asiastokrota, słomka :), mag87 lubią tę wiadomość
-
e_mil_ka wrote:Asia08 powiem Ci że jesteś niesamowita. Bóle porodowe a Asia mówi do męża "poczekaj wejdę jeszcze na forum sobie przed porodem "
Emilka, on prowadzi a ja se siedze z tylu.
Niestety bezbolesnie to nie bedzie. Bole krzyzowe to jakas masakra."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui