Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny, Ana trzymam kciuki żeby maluch jeszcze posiedział, a kiedy mu się tak zaczęło spieszyć?
Ja mam wizytę w środę za tydzień żeby skontrolować szyjkę, też się stresuje, bo ostatnio ciągle mnie w kroczu kłuje, czuje też czasami takie rozpieranie, brzuch jak od początku ciąży bolał tak do teraz pobolewa, ciągle na luteine jestem, nie wyobrażam sobie jej odstawienia.ana1122 lubi tę wiadomość
3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
Makumba wrote:Emilka Ty czarownico, jak wyczułaś Anę
Polopiryna zabija mnie Twoj spokoj
Asia08 daj proszę znać jak sytuacja
Jutro wieczorem."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
A i chciałam się pochwalić, że sprawiłam sobie kotka malutkiego. Mam gdzie ulokować nadmiar miłości...
polopiryna, Gosia321, asiastokrota, ana1122, Izaura, mag87, malgos741 lubią tę wiadomość
-
e_mil_ka wrote:Gosiu na jaką klinikę teraz stawiasz?
e_mil_ka, malgos741 lubią tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Ana jak Ty wszedzie wyrywna jestes
to sikanca robisz szybko i szybko chcesz urodzic? poczekek chwilke jeszcze i sciskaj nogi, albo synek w mamusie sie wdal i taki szybki do wszystkiego
POwodzenia aby jeszcze troszke posiedzial.
polopiryna i asia08 mysli wokol was kraza i waszych maluchow.
Ena obys jutro pozytywnie nas wszystkie zaskoczyla.
Halszka112 male kotki sa suuuuper. duze z reszta tezja to kociara jestem
asiastokrota, Asia08, ana1122, Makumba lubią tę wiadomość
-
Halszka super taki kociak pochlania czas i nadmiar mysli
Pamietam o tobie w piatek ide do reumatologa z moimi przeciwcialami dlatego narazie noc ci nie pisze zobaczymy co reumatolog wymysliBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Dziewczyny od piesow. Czy wasze darmozjady tez tak gubia siersc? Mozecie cos polecic? No kurde masakra jakas w tym roku. Karmy mu nie zmienialam, wiec to nie to. Chyba ze mu sie znudzila juz."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
21.06.2016 III iui
-
Karcia wrote:Asia08 z mojego psa sypie jak z hoinki ale niiestety nie mam na to sposobu , kupilam tez furminator i kasa w bloto bo na mojego to nie dziala.
Z mojego też.Wystarczy 5 minut po odkurzaniu i łajza jak się wytrzepie, to zaraz pełno tego na podłodze.
Asiastokrotka, wymienimy się?
Karcia a co u Ciebie w ogóle?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2017, 12:39
Karcia lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
21.06.2016 III iui
-
nick nieaktualnyAna poczekaj jeszcze troche
trzymam kciuki, Polopieryna, Asia08 za Was też.
Gosia jutro masz ta wizytę u reumatologa? Daj znać po.
Ja też Kociarka; ) Dziś mieliśmy właśnie fajny poranek bo Mąż wczesniej do pracy pojechal, a ten od razu do łóżka i tulanki, mruczanki. Nie mogłam go wygonic jak J jest to mu nie pozwala. -
Asiu my mamy problem z naszym psem straszny jesli chodzi o sierść. Moge odkurzac kilka razy dziennie. Niestety u nas nic nie pomoże, bo ma chora tarczyce + atopowe zapalenie skory. Leczenie malo daje tylko duzo kosztuje
Asia08 lubi tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsia08 ja bym zabrała torbę w razie W.
Ana - niech dzieć jeszcze posiedzi grzecznie w brzuchu. Pewnie kroplówki ci dają, żeby powstrzymać skurcze? A na ktg duże wychodzą?
Halszka oooo będziesz miała mikusińskiego - fajnie.
Byłam w laboratorium, ale nie mam podglądu internetowego, bo oprócz bety robiłam też cześć wirusologii - lekarz z pakietu mnie skierował. Jak jest wirusologia, to w Przygodzie można tylko osobiście.
Jutro pojadę.
Dziewczyny a które z tych badań wirusologicznych przed iui czy on vitro są ważne dłużej niż trzy miesiące????Asia08, sonia86 lubią tę wiadomość