Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Ena w porównaniu do wyników mojego męża to wyniki Twojego męża są rewelacyjne
ruch postępowy jest wiec dobrze.
Ja jutro mam wizytę u dr Zd. Dostałam opr że szybciej mam się zapisywać a nie tak z dnia na dzień. Niegrzeczna ze mnie pacjentka
eni33, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Malawiki zależy czy na cyklu naturalnym czy na sztucznym. Jeśli na naturalnym to w zależności kiedy masz zazwyczaj owulację. Ja mam długie cykle i owulację po 20 dniu cyklu wiec zazwyczaj na pierwszą wizytę umawiałam się 16 dnia cyklu. Jeśli na cyklu sztucznym to lepiej iść przed miesiączką żeby lekarz przepisał estrofem. Ja teraz jak będę podchodzić do crio na cyklu sztucznym to mam brać dwa razy dziennie estrofem od 3 dnia cyklu i 10 dnia cyklu pierwsze podglądanie endometrium.
-
Widzę że zaczyna się dziać. .kto teraz na ivf.?
Od jutra zapowiadają upaly
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2017, 19:26
asiastokrota lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
e_mil_ka wrote:Makumba, ana gdzie wy się podziewacie moje grubaski
? Sonia86 co u Ciebie?
Pakuja sie, haha.malgos741 lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Słyszałam że na naturalnym lepiej do crio.Ja będę tak chciała.Oby tylko histerkę wyszła ok.Niedługo pójdę do dr D ma kontroli i się dowiem wszystkiego co i jak.Niech daje skierowanie i zrobię w poliklinice badania.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
nick nieaktualnye_mil_ka wrote:Ena w porównaniu do wyników mojego męża to wyniki Twojego męża są rewelacyjne
ruch postępowy jest wiec dobrze.
Ja jutro mam wizytę u dr Zd. Dostałam opr że szybciej mam się zapisywać a nie tak z dnia na dzień. Niegrzeczna ze mnie pacjentka
O to daj znać, co dr powiedział.
Mag87 - oby wynik był zadowalający. A wcześniej robiliście badanie w Artemidzie?
Malgos 741 - ciekawe, czy prognozy się sprawdzą.
Muszę zrobić badanie BetaHCG, żeby wiedzieć, czy robić wirusologię przed ewentualną iui... Jeśli by się okazało, że wyjdzie pozytywna, to będę w szoku - nic nie boli, nie ciągnie... Jutro albo w czwartek nawiedzę laboratorium.malgos741 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ena wrote:O to daj znać, co dr powiedział.
Mag87 - oby wynik był zadowalający. A wcześniej robiliście badanie w Artemidzie?
Malgos 741 - ciekawe, czy prognozy się sprawdzą.
Muszę zrobić badanie BetaHCG, żeby wiedzieć, czy robić wirusologię przed ewentualną iui... Jeśli by się okazało, że wyjdzie pozytywna, to będę w szoku - nic nie boli, nie ciągnie... Jutro albo w czwartek nawiedzę laboratorium.
Ena zaskocz nas pozytywnie, proszęEna lubi tę wiadomość
-
Jeśli chodzi o crio to niby lepiej na naturalnym chyba że ktoś ma problemy z owulacją i endometrium małe to lepiej na sztucznym. Ja na sztucznym miałam najwyższą betę z tych trzech podejść ale nie wiem czy to była zasluga lepszego endometrium czy poprostu zarodek był trochę silniejszy.
Czesc wszystkim. Jakiś dziś niepokój czujeMakumba lubi tę wiadomość