Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja nie brałam w tych dniach.Przy krótkim tak zaczęłam 2 dc.Przy długim wypadł mi akurat na 4 dc.Stymulacja trwała 12 dni.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
[email protected] wrote:Pierwsza dawka menopuru i po 7 dawkach pierwsza wizyta.Czyli 24 u Ciebie.Wszystko jest ok.
-
ona84 wrote:Od4-18 gonapeptyl a po14dniach dodaje menopur czyli 18Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
Nie denerwuj się okresem.To będzie tylko lekkie plamienie.Gonapeptyl blokuje jajniki.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
[email protected] wrote:Właśnie tak.
-
[email protected] wrote:Nie denerwuj się okresem.To będzie tylko lekkie plamienie.Gonapeptyl blokuje jajniki.
-
Ja miałam takie skąpe aż źle się czułam. Wole jak to wszystko wyleci ze mnie.
Tak jak dziś przewidziałam do mnie małpa przyszła 2 tygodnie po punkcji.Zegarek dziala bezbłędnie.
Ona nie martw się ze trujesz,każda z nas jest ciekawa. Po to jest tu nas tyle żeby się wspierać i pomagać sobie nawzajem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2017, 23:04
asiastokrota lubi tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
[email protected] wrote:Ja miałam takie skąpe aż źle się czułam. Wole jak to wszystko wyleci ze mnie.
Tak jak dziś przewidziałam do mnie małpa przyszła 2 tygodnie po punkcji.Zegarek dziala bezbłędnie.
Ona nie martw się ze trujesz,każda z nas jest ciekawa. Po to jest tu nas tyle żeby się wspierać i pomagać sobie nawzajem. -
Ona 84 w ulotce jest napisane, ze przyjmowanie menopuru nalezy rozpoczac do 7 dc. Najlepiej zadzwoń do dr , to tylko człowiek i mogl coś zle obilczyc. Po co masz sie denerwować.
Sprawdzilam jeszcze raz moj kalendarz. Menopur zaczelam przyjmowac 3dc, dokładnie w 7 dzień przyjmowania gonapeptylu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2017, 06:56
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Lura82 wrote:Ona 84 w ulotce jest napisane, ze przyjmowanie menopuru nalezy rozpoczac do 7 dc. Najlepiej zadzwoń do dr , to tylko człowiek i mogl coś zle obilczyc. Po co masz sie denerwować.
Sprawdzilam jeszcze raz moj kalendarz. Menopur zaczelam przyjmowac 3dc, dokładnie w 7 dzień przyjmowania gonapeptylu.
Podejde zapytam dziewczyny powinny wiedziec czy jest ok -
Halszka112 wrote:Lura82 wrote:Halszka napisze do Ciebie tutaj u nas
twoja homocysteina nie jest taka zla ja mialam 7,7. Zbijesz ja glownie wit b 12 metylowana. Tylko nie bierz kwasu foliowego zwyklego duzej dawki tylko ten metylowany. Nasze organizmy i tak nie przyswoja zwyklego tylko go odloza wiec bez sesu jest branie duzej dawki zwyklego.
Pytam gdzie tylko mogę,a czy lekarze w artemidzie zwracają uwagę na homocysteine i mutacje ?? Wybieram się do artemidy dopiero w sierpniu.
ja mam homozygote TT nie pamietam tych literek ogolnie ta gorsza opcje. Jak pokazalam wynik to wcale sie nie przeja ha nawet go nie czytal jak powiedzialam ze mam homozygote to powiedzial ze juz troche gorzej. Dal clexan od pozytywnego testu ale bralam go juz dzien po punkcji
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
ona84 wrote:7 lipca ostatnia anty czyli od 8 czekam na@ caly czas biorac gonapeptyl i18 lipca dodaje menopur.Chodzi mi o to ze nap. Dostane po5 dniach 12lip a do18 zanim zaczne brac menopur jest6 dni
asiastokrota, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Gosia321 wrote:Kochana najlepiej zadzwon do dr D mysle ze wpisal ci orientacyjna date bo nigdy nie wiadomo kiedy przyjdzie @ a menopur musisz zaczac od 2 lub 3 dc choc chyba sa wyjatki ze mozna go zaczac do 5 dc. Ale zadna z nas nic ci tu dokladnie nie powie my mozemy ci mowic jak to bylo u nas a co lekarz ma w planach w twoim przypadku wie tylko on
-
Kochane wczoraj powtorka bety moja banka mydlana pekla tak jak myslalam.nic sie nie zmienilo. Wiec wieczorem juz odsrawilam leki i teraz czekam na @ i odpoczywam
Starania naturalne pojda w ruch. Diagnostyka i jesli nic nie zaskoczy kolejne podejscieale juz nie tak szybko bo bez refundacji lekow to juz duzo wieksze koszta.
Trzynam kciuki za dziewczyny ktore sa na poczatku tej trudnej drogi zeby udalo sie za pierwszym razem.
Bede zagladac ale musze chwilke odsapnac ale jak pisalam wczesniej nie opuszcze was bo jestem uzalezniona
Nawet jak zmienie klinike bo takie mam.plany to bede z wami i jesli bede mogla w czyms doradzic zawsze bede sluzyc pomocaasiastokrota, Makumba, Storczyki, eni33, TERA83, Izaura, sonia86, ana1122, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Gosia321 wrote:Kochane wczoraj powtorka bety moja banka mydlana pekla tak jak myslalam.nic sie nie zmienilo. Wiec wieczorem juz odsrawilam leki i teraz czekam na @ i odpoczywam
Starania naturalne pojda w ruch. Diagnostyka i jesli nic nie zaskoczy kolejne podejscieale juz nie tak szybko bo bez refundacji lekow to juz duzo wieksze koszta.
Trzynam kciuki za dziewczyny ktore sa na poczatku tej trudnej drogi zeby udalo sie za pierwszym razem.
Bede zagladac ale musze chwilke odsapnac ale jak pisalam wczesniej nie opuszcze was bo jestem uzalezniona
Nawet jak zmienie klinike bo takie mam.plany to bede z wami i jesli bede mogla w czyms doradzic zawsze bede sluzyc pomocaGosia321, Storczyki lubią tę wiadomość