Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Fionka wrote:Ja w ciąży robiłam 3 razy w szpitalu miejskim.
A na czym polega to badanie ?? Moja ciężarna koleżanka mowi do mnie: Weź się zapytaj swoich ekspertek o to badanie -
A ja mam od jutra na 8 do pracy i 7 godzin
musiałam się pochwalić
asiastokrota, [email protected], Asia08, ana1122, Gosia321, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Izaura tak właśnie planuje na sierpień histerkę a we wrześniu po mrożaka.Chyba ze mnie emek zdenerwuje to poczekam z rok.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Lotta84 wrote:Dziewczyny, w którym dniu cyklu z antykami lekarz wprowadza gonapeptyl?
-
Halszka112 wrote:
A na czym polega to badanie ?? Moja ciężarna koleżanka mowi do mnie: Weź się zapytaj swoich ekspertek o to badanieWiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2017, 22:08
-
Ona puki bierzesz antyki to okresu niema.Dopiewo jak je odstawisz to dostaniesz @ ,ale to może potrwać 3,5 dni.Kiedy zaczęłas brać antyki?ile masz ich przyjąć?Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
[email protected] wrote:Ona puki bierzesz antyki to okresu niema.Dopiewo jak je odstawisz to dostaniesz @ ,ale to może potrwać 3,5 dni.Kiedy zaczęłas brać antyki?ile masz ich przyjąć?
-
Za diabła mi nie wychodzi ze zaczęłam brać menopur przy długim protokole 2 czy 3 dc.Mój cykl po antykach miał 34 dni i menopur zaczęłam 4 dnia cyklu następnego. Wiec nie wiem od czego to zależy bo po to nas wycisza żeby mu zacząć stymulować kiedy chcą.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
ona84 wrote:A dzis21tab opakowanie jutro zaczynam nowe
Gonapeptyl juz bierzesz?Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
[email protected] wrote:Za diabła mi nie wychodzi ze zaczęłam brać menopur przy długim protokole 2 czy 3 dc.Mój cykl po antykach miał 34 dni i menopur zaczęłam 4 dnia cyklu następnego. Wiec nie wiem od czego to zależy bo po to nas wycisza żeby mu zacząć stymulować kiedy chcą.
-
Nic nie szkodzi gonapeptyl cie wycisza.Jajniki nie pracują. Tu dzień cyklu się nie liczy. Ja tez pierwsza dawkę menopuru przyjęłam 4 dc.punkcje mialam 17dc.
Pierwszy e2 wyniusł u mnie 5.Zadzwoń do dziewczyn w artemidzie albo podejdź do nich i niech zobaczą czy to jest dobrze rozpisane.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
Czyli od 18 lipca powinnaś zacząć menopur.To sie zgadza ja też tak brałam po 2 tygodniach dochodzi lek stymulujący.Tu się nie patrzy na okres kiedy będzie.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
[email protected] wrote:Nic nie szkodzi gonapeptyl cie wycisza.Jajniki nie pracują. Tu dzień cyklu się nie liczy. Ja tez pierwsza dawkę menopuru przyjęłam 4 dc.punkcje mialam 17dc.
Pierwszy e2 wyniusł u mnie 5.Zadzwoń do dziewczyn w artemidzie albo podejdź do nich i niech zobaczą czy to jest dobrze rozpisane. -
Pierwsza dawka menopuru i po 7 dawkach pierwsza wizyta.Czyli 24 u Ciebie.Wszystko jest ok.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)