Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosiu przykro mi.Mam nadzieje,że ten odpoczynek od kliniki przyniesie chwilę odprężenia,oddechu i upragnioną zdrową ciążę. Masz dużą wiedzę i dla nas Jesteś niezastąpiona,ale rozumiemy że możesz wpadać tu rzadziej,naturalne starania są takie czasochłonne:-).Skup się teraz na sobie,na małżeństwie a potem jestem pewna że ruszysz z jeszcze większą siłą,determinacją.My kobiety nigdy się nie poodajemy,nie ma dla nas rzeczy niemożliwych.Trzymaj się Kochana!!
asiastokrota, Gosia321, mag87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć
Emilka o fajnie, że teraz 7 godzin w pracy. Bez wędrówek uczniów i nauczycieli nawet o te 60 minut mniej pewnie zrobisz więcej.
Gosia - oby natura was mile zaskoczyła.
Polopiryna ale ty jesteś spokojna - poród tuż tuż, a ty taka opanowana. Dobre podejście.
Ona podpytaj lasek z Art dla świętego spokojuGosia321 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny podpowiecie jak te wyniki nasienia? wcześniej robiliśmy w Miejskim i w Diagnostyce i było cacy,a teraz w Artemidzie i jest?????
A. Ruch postępowy szybki 20% (13ml, 78 ejakulat)
B. Ruch postępowy wolnywolny 40% (26ml, 156 ejakulat)
C. Ruch niepostępowy 15% (9,8ml, 58,5 ejakulat)
D. Nieruchome 25% (16,3 ml, 97,5 ejakulat)
Morfologia - prawidłowa budowa 16%, a nieprawidłowa 84%.
Co wy o tym myślicie? -
Gosiu, bardzo mi przykro... Mam nadzieję że los w końcu się odwróci i Ty też zostaniesz szczęśliwą mamą. Życzę Ci tego z całego serca.
Gosia321 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry, melduję się z domku
Ena, a co ja mogę? Tylko spokój może nas uratować
Myślę, że nie jest źle. My badaliśmy nasienie w różnych miejscach i nasz pierwszy wynik to 'w preparacie bezpośrednim plemników nie znaleziono'. Parę miesięcy później, wynik z diagnostyki: szybki postępowy - 20%, brak ruchu - 65%. I w każdym laboratorium inaczej. Myślę, że sporo zależy od tego, kiedy badanie było robione, od diety, poziomu stresu, zdrowia, itd. Trochę mniej chyba od sprzętu.
Ostatni wynik z Artemidy wygląda tak: A - 5%, B - 25%, C - 25%, D - 45%.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2017, 09:45
Makumba, Lura82, Asia08 lubią tę wiadomość
19.03.2016 - I iui, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
Ena wyniki są ok.Ważne ze są jest ruch postrpowy i morfologia tez jest zachowana.Twój emek ma 78ml.mój miał 1,2 euec jest różnica.Wynikim są dobre.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Gosia kibicuje Ci z całego serca.Popraw relacje z partnerem(sama mam z tym problem)z resetuj sie psychicznie i fizycznie i zdajcie sie na naturę. Maca dalej w grze,może ona zdziała cuda.
Napisz jak bedziesz juz po konsultacji.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2017, 10:53
Gosia321 lubi tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Gosiu spokoju i szczęścia Wam życzę. Odpocznij, a my na Ciebie poczekamy
Ena a jak z ilością?
Halszka umów sie na wizyte w poradni genetycznej. My bardzo dlugo czekaliśmy na wyniki(dostalismy juz podczas stymulaji ivf) i u genetyk bylam dopiero w ciazy. Tam dowiesz sie jakie jeszcze badania itp zrobic. Tak na oslep to czasem nie warto dzialac. A teraz witaminki lykajGosia321 lubi tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
nick nieaktualnyLura82 wrote:Gosiu spokoju i szczęścia Wam życzę. Odpocznij, a my na Ciebie poczekamy
Ena a jak z ilością?
Halszka umów sie na wizyte w poradni genetycznej. My bardzo dlugo czekaliśmy na wyniki(dostalismy juz podczas stymulaji ivf) i u genetyk bylam dopiero w ciazy. Tam dowiesz sie jakie jeszcze badania itp zrobic. Tak na oslep to czasem nie warto dzialac. A teraz witaminki lykaj
Czyli jest spoko? -
Halszka umów sie na wizyte w poradni genetycznej. My bardzo dlugo czekaliśmy na wyniki(dostalismy juz podczas stymulaji ivf) i u genetyk bylam dopiero w ciazy. Tam dowiesz sie jakie jeszcze badania itp zrobic. Tak na oslep to czasem nie warto dzialac. A teraz witaminki lykaj
Do poradni genetycznej w związku z mutacja tak, a do reumatologa z przeciwciałami ?? W Olsztynie jest taka poradnia genetyczna ??
-
nick nieaktualny
-
Lotta84 wrote:Ona84 dobrze,że zapytałaś.Czekam w takim razie na info:-)
Ja jestem jeszcze przed rozpisaniem stymulacji,póki co słabo się w temacie orientuje.