Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Lura82 wrote:Muszę pochwalić sie moja chrześnicą. Ma 13 lat i piecze mega torty. Wczoraj upiekła tort jako prezent dla mlodszej siostry. Mmm mówię Wam z cukierni takich pysznych nie jadlam. Duma mnie rozpiera
Co do tych ćwiczeń, to przed ciaza nie cwiczylam. Ja to z tych leniwych pączuszkow jestem ale teraz bym chciala zaczac co by poród byl lżejszy. Tak mi dr nagadal, ze narazie sie boje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2017, 15:00
-
Masowanie krocza hmmm podobno robi się to od wewnątrz, jakoś nie mogę się przełamać. Może męża trzeba prosić
Smaruję się olejem arganowym od zewnątrz.
I mam piłkę z Lidla, na ktorej sobie siedzę i się kręcę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2017, 15:01
-
Halszka, kalendarz kalendarzem, a nasz młody wie lepiej
Makumba, nie wiem jak od wewnątrz, ja ledwo od zewnątrz sięgamAle robię jak umiem i powiem szczerze, że chyba nawet działa. Zobaczymy jak się sprawdzi przy porodzie.
Makumba lubi tę wiadomość
19.03.2016 - I iui, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
Od wewnatrz to chyba madaz szyjki i podobno boli. A od zewnatrz sama nue dalabym rady dosiegnac, bo to cos wejscia do pochwy do odbytu sie rozciaga.
Emilka, to teraz zapytaj meza jeszcze, czy nadsl twierdzi, zes uzalezniona.e_mil_ka, Makumba lubią tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Asia08 wrote:Od wewnatrz to chyba madaz szyjki i podobno boli. A od zewnatrz sama nue dalabym rady dosiegnac, bo to cos wejscia do pochwy do odbytu sie rozciaga.
Emilka, to teraz zapytaj meza jeszcze, czy nadsl twierdzi, zes uzalezniona.
Haha Asia uwielbiam Cię ❤️ Haha
No ten masaż to się wkłada np. trzy palce i masuje odcinek pomiędzy. Ale od zewnątrz też mi się wydaje, że daje radę.