Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Ona84 trzymaj oba w lodówce.
Połówkę na poczatku zaznaczalam mazakiem, a potem na oko. Gorzej bylo z menopurem, bo mialam dawke ktora ciezko bylo znaleźć dokładnie na strzykawce i tez na oko szlo. Dr mowil, ze nie ma znaczenia i tak predzej czy później wstrzykne calosc z fiolki
Właśnie zauważyłam, ze mam w lodówce 3 strzykawki gonapeptylu . To tak gdyby ktos chcial.
Ana teraz to i ja juz sie stresuje.22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Ana odezwałaś się, super. Najważniejsze że jeszcze w dwupaku, oby jak najdłużej. Poproś bobasa żeby jeszcze posiedział, co za ciekawski świata, gdzie mu sie tak śpieszy??? Zaciskaj nogi, wszystkie tu myslimy o was, bedzie dobrze &&&&Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
[email protected] wrote:Ona menopur i gonapeptyl do lodówy.
Asia wielkie gratki dla mamusi.Dzielna babka tak szybko urodziłas
Ena kiedy była owulka,? Będzie ciąża!!!
260zl ale nie wiem czy ten menopur150 dawka przez6dni i starczy czy cos bedzie trzeba jeszcze pobrac.
Moj mi odrazu powiedzial ze mi nie zrobi,na1pojde do arty,a pozniej sama.
-
Czy istnieje możliwość zrobienia osobnego kalendarza z naszymi maluchami, tak zeby byl umieszczony na pierwszej stronie?
Tak sobie myślę, ze byłby latwiejszy dostep, a niedlugo ten istniejacy bedzie super długi ( na szczęście)
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Lura82 wrote:Ona84 trzymaj oba w lodówce.
Połówkę na poczatku zaznaczalam mazakiem, a potem na oko. Gorzej bylo z menopurem, bo mialam dawke ktora ciezko bylo znaleźć dokładnie na strzykawce i tez na oko szlo. Dr mowil, ze nie ma znaczenia i tak predzej czy później wstrzykne calosc z fiolki
Właśnie zauważyłam, ze mam w lodówce 3 strzykawki gonapeptylu . To tak gdyby ktos chcial.
Ana teraz to i ja juz sie stresuje.
Czy ten gonape.dawac na zmiane na boki? -
Na zmianę. Jak dojdzie menopur , to jeden po jednej drugi po drugiej stronie i codziennie zmiana. Kilka cm od pępka. Obszar wzdluz pepka ( po bokach) i poniżej pepka. Lapiesz fald skory, wbijasz igle pod katem prostym, wpuszczasz lek. Po zastrzyku przytrzymaj wacikiem miejsce wklucia i lekko rozmasuj, wtedy siniakow mniej sie robi. Mniej siniakiw tez mialam kiedy robilam zastrzyki na siedząco22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Ena wow, ale nam zafundowałaś dzisiaj dawkę emocji.... i jutro będzie tego ciąg dalszy...oby Twoja beta przyrastała wzorowo;) Mam nadzieję, że i mnie dr doprowadzi do szczęśliwego zakończenia.
My otrzymaliśmy wyniki Meża i powiem, że część parametrów się polepszyła a część nie. W dalszym ciągu nie są dobre - tylko 2% prawidłowych (wcześniej 0%!). Ruch szybki 5%, ruch wolny 30%
Czy z takim wynikiem to jest szansa na inseminację czy od razu in vitro?
Jutro mam wizytę u dr to pewnie się dowiem co dalej. -
nick nieaktualnymag87 wrote:Ena wow, ale nam zafundowałaś dzisiaj dawkę emocji.... i jutro będzie tego ciąg dalszy...oby Twoja beta przyrastała wzorowo;) Mam nadzieję, że i mnie dr doprowadzi do szczęśliwego zakończenia.
My otrzymaliśmy wyniki Meża i powiem, że część parametrów się polepszyła a część nie. W dalszym ciągu nie są dobre - tylko 2% prawidłowych (wcześniej 0%!). Ruch szybki 5%, ruch wolny 30%
Czy z takim wynikiem to jest szansa na inseminację czy od razu in vitro?
Jutro mam wizytę u dr to pewnie się dowiem co dalej.
Asia 08 - super, że masz już Małą przy sobie...aż się rozmarzyłam
Ana - czuję, że jeszcze przenosisz ciążę. -
nick nieaktualnyDziewczyny nie wiem kiedy owulacja dokładnie była - tydzień w środę (21-06) byłam na wizycie i została potwierdzona, to jakoś może w niedzielę (18-06.
Ten wynik 5 to był z Laboratorium Alab (Przygoda) i tam jest napisane nie bHCG, ale wynik gonadotropiny kosmówkowej. Poleciałam jednak do Szpitala Miejskiego i BHCG 12,1 - Jezuuuuuu oby rosła - Asia08 chcę przejąć twoją pozycję ciężarówkinadziejka88, Lotta84, mag87, Lura82, polopiryna, asiastokrota, Izaura, Storczyki, Asia08, Makumba, eni33, sonia86 lubią tę wiadomość
-
Ena wrote:Ja to się nie znam na tych wynikach nasienia. Tam normę napisali, że prawidłowych powinno być więcej niż 4. Do dr W idziesz?
Asia 08 - super, że masz już Małą przy sobie...aż się rozmarzyłam
Ana - czuję, że jeszcze przenosisz ciążę. -
nick nieaktualnyana1122 wrote:Przenosić to nie chce ale żeby wytrzymał do tego 36 tc. Jutro jeżeli będzie jeszcze większe rozwarcie to może już poród będzie. Zobaczymy
Nadziejka88 - aż się boję marzyć... -
nick nieaktualnyGosia321 wrote:Ena super wiadomosc gratuluje w koncu sie udalo teraz zaciskam kciuki za piekny wzrost. Czy ty teraz mialas inseminacje czy to starania naturalne ?
Generalnie to Asiastokrotka przyczyniła się do tego zamieszania. Użyczyła mi swoich lekówDziękuję. Generalnie to było tak, że miałam olać całe te starania, ale psychika ciągnęła w inną stronę. Miałam CLO - wzięłam na własną rękę, poszłam na wizytę do dr W. Myślałam, że nie będzie żadnej reakcji, a tam endo spoko, las pęcherzy. Były tylko działania naturalne. Tę betę zrobiłam tylko dlatego, że chciałam mieć pewność, czy robić tę chlamydie (drogie to i nie chciałam ładować kasy w ciemno) przed okresem i szykować się do iui.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2017, 21:22
Gosia321, asiastokrota, Storczyki, mag87 lubią tę wiadomość