Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć, Ena wczorajsza Twoja wiadomość bardzo mnie ucieszyła i dodała mi wiary, że naturalnie też się udaje
trzymam kciuki
Emilka współczuję Ci ale jak trzeba iść no to trzeba nie patrz na nie... -
e_mil_ka wrote:Czesc dziewczyny ja dziś załamana. Wszystko mnie piecze i boli. Jak ja mam się znowu na wizytę umówić te dziewczyny w rejestracji pomyślą że na głowę upadłam. Normalnie płakać mi się chce
-
Emilka właśnie dobrze dziewczyny mówią. To Artemida jest dla Ciebie i to ty tam zostawiasz mnóstwo pieniędzy wiec nawet nich ci brewka nie drgnie jak będziesz się umawiala na wizytę. Musisz to idziesz i juz
Asia08 pięknie ze caly czas mala jest z Toba. Ja tez bym się bala ze zgniotę i w ogóle ale to normalne przy pierwszym dziecku. Wszystko jest dla was nowe.
Te oddawane leki przynoszą szczęście. Ja tez estrofem dostałam od laury i proszę jaki efektz wiruskami normalnie byl:)
Polopiryna czekamy na wieści z ktg czy maly sie wybiera na swiat czy jeszcze postanowił troszkę posiedziec -
Emilka, dziewczyny maja racje. Potrzebujesz to sue umawiaj i juz.
Ena, zasnelam dopiero cos kolo 4tej z mala u boku. Lozeczka maja takie plastikowe na stelazu. Wysokie jak cholera i ciezko ni mala wkladac."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Troche to nie fer z tym ktg tzn ze jak sie leczymy prywatnie to moze do porodu tez nas nie przyjma tylko trzeba bedzie placic?
a to w artemidzie tez robia ktg w zaawansowanej ciazy? A placi sie za to?
-
OK, dodzwoniłam się. Robią, za 30 zł. Ale dopiero po pierwszej mam się zgłosić, bo dziś jedna kobietka sama jest i nie da rady wszystkiego ogarnąć. W sumie i tak muszę się zgłosić po zwolnienie, bo miałam do wczoraj
Czekam na szwagierkę, kawusia, zakupki jakieś, a potem zobaczymy, co dalej19.03.2016 - I iui, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
polopiryna wrote:OK, dodzwoniłam się. Robią, za 30 zł. Ale dopiero po pierwszej mam się zgłosić, bo dziś jedna kobietka sama jest i nie da rady wszystkiego ogarnąć. W sumie i tak muszę się zgłosić po zwolnienie, bo miałam do wczoraj
Czekam na szwagierkę, kawusia, zakupki jakieś, a potem zobaczymy, co dalej
Jaki masz w sobie luz -
No wiecie co. Ciekawe, bo moja koleżanka chodziła przed porodem co dwa dni na KTG do wojewódzkiego. Watpię żeby miała skierowanie. Coś jest nie tak Polopiryna.
PS zabierz torbę ze sobąWiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2017, 09:38
Asia08 lubi tę wiadomość
-
Emilka, nawet sie nie czaj. Ja wiem, że nam może się wydawać, że jesteśmy natrętne i te babki już mają nas dość albo przerzucają oczami jak słyszą nasze nazwisko, ale to jest ich praca, a my wydajemy na leczenie kupe kasy. Także śmiało łap za słuchawkę i się umawiaj;)
Polopirna daj znać jak po będziesz po ktg
Asiu zazdroszczę Ci Maleńkiej i ten zapach noworodka... musi być cudowne uczucie;)
Normalnie i ja się od Was Dziewczyny uzależniłamAle ciesze się ogromnie że jest to forum i każda z Was jest taka ciepła. Dodajecie skrzydeł.
Miłego dniaasiastokrota lubi tę wiadomość
-
sonia86 wrote:Polopiryna a nie chodzisz na ktg do położnej środowiskowej? Przecież wtedy jest bezpłatnie i umawiasz się kiedy chcesz.
sonia86 lubi tę wiadomość
19.03.2016 - I iui, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
Czuje sie nawet ok. Troche ciezko mi chodzic po tym szyciu, ale daje rade. Siadac nie moge.
Dzisiaj malutka wykapli, przebrali i spi przy cycu.
Polopiryna, to moglas do Malarkiewicza isc na ktg, mnie zapisaly te z Artemidy na wczoraj.
Wiecie jaka mam diete cukrzycowa? Kawa inka albo herbata z tona cukru, biale bulki, bialy chleb i miodek.Napase sie tu.
Makumba, asiastokrota lubią tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
21.06.2016 III iui
-
polopiryna wrote:O, patrz, tego to nie wiedziałam. Dzisiaj zaliczę w Artemidzie, a później pomyślę. Na razie nie mam głowy do tego, bo się nie wyspałam
Wez torby ze soba. Pozniej moze jyz nie byc potrzebne ktg."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
21.06.2016 III iui
-
Asia08 gratuluje kruszynki. Super, że już jesteście razem. Podpytaj w szpitalu może mają koło poporodowe na stanie to byłoby Ci wygodniej (rogale do karmienia kiedyś mieli).
Emilka współczuje dolegliwości
Ena kciuki za przyrost, super Zu będzie mieć rodzeństwoAsia08 lubi tę wiadomość
-
Emilka no nie znowu infekcja wrocila wspolczuje umawiaj sie do lekarza
Polopiryna podziwiam twoj spokoj termin juz nina a ty ze spokojem kawka zakupy
A z tym ktg to przesada chyba ktos mial kiepski dzien. Dzis wiekszosc ciezarnych prowadzi ciaze prywatnie wiec niech nie przesadzaja
Milego dnia kochane oby pogoda sie poprawila bo normalnie przytlaczaBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Gosia321 wrote:Emilka no nie znowu infekcja wrocila wspolczuje umawiaj sie do lekarza
Polopiryna podziwiam twoj spokoj termin juz nina a ty ze spokojem kawka zakupy
A z tym ktg to przesada chyba ktos mial kiepski dzien. Dzis wiekszosc ciezarnych prowadzi ciaze prywatnie wiec niech nie przesadzaja
Milego dnia kochane oby pogoda sie poprawila bo normalnie przytlacza
Gosia321 lubi tę wiadomość
19.03.2016 - I iui, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
O tym kole do plywania to wczoraj mezowi mowilam i chyba bedzie mi musual kupic do domu.
Makumba, 56 za duze."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
21.06.2016 III iui