Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Umówiłam się na wtorek do dr Stefańskuej. Chciałam w poniedziałek do dr Z ale nie będzie go. W środę dr D tez nie będzie. Dr M przyjmuje tylko w piątek.
Ena ty chyba u dr St byłaś tak? Jaka ona jest? Dzięki dziewczyny za wsparcie. -
nick nieaktualnyHej
Emilka kurde znowu Cie dopadło
Ja byłam u tej dr St spoko babeczka, wyluzowana. Czasem dobrze jest trafic do innego lekarza bo może zauważy coś czego inni lekarze do tej pory nie widzieli. Tak jak u mnie było z dr Zd,w ogóle chyba teraz się do niego umuwie...e_mil_ka lubi tę wiadomość
-
Fionka wrote:Ja do szpitala wzięłam 56/62 bo miał mieć długie nogi, a mąż dokupił 50/52 oraz pieluchy dla bobasów do 2kg za to super na początku się zakładało.
Moja tez miala miec dlugie nogi. I tez mam 56/62.Makumba lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
nick nieaktualny
-
Asia08 wrote:O tym kole do plywania to wczoraj mezowi mowilam i chyba bedzie mi musual kupic do domu.
Makumba, 56 za duze.
56 za duże, jakie to UROCZE ❤️Asia08 lubi tę wiadomość
-
asiastokrota wrote:Laski pomocy czy po iui dają jakieś leki??? Luteinę czy coś?
Ja chyba luteine mialam.asiastokrota lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
asiastokrota wrote:Laski pomocy czy po iui dają jakieś leki??? Luteinę czy coś?
asiastokrota lubi tę wiadomość
-
Asia08 wrote:Moja tez miala miec dlugie nogi. I tez mam 56/62.
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
e_mil_ka wrote:Makumba nie wiem kurczę. Nie chce już się sama leczyc no widzisz jak to wychodzi. Nowy kupę kasy zostawię i martwię się tą histeroskopią. Ale i tak zamierzam się zapisać już.
-
e_mil_ka wrote:Makumba nie wiem kurczę. Nie chce już się sama leczyc no widzisz jak to wychodzi. Nowy kupę kasy zostawię i martwię się tą histeroskopią. Ale i tak zamierzam się zapisać już.
-
nick nieaktualny