Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Ena hmm no faktycznie problem jest. Teoretycznie mogłabyś na monitoring wziąć zwolnienie ale na początku pracy to raczej nie jest wskazane. A może uda Ci sie tak ustawić monitoring żebyś nie musiała sie zwalniać.
-
Ena przegryzaj orzechy brazylijskie suszone morele migdaly i winko wytrawne czerwone endometrium powinno ladnie rosnac po takim zestawie. I do tego tabsy z olejem z wiesiolka niby powinno sie brac je od poczatku cyklu ale ja zalamana moim malym endo bralam przez 2 dni i ladnie uroslo do 8.5Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Ena bądź dobrej mysli, do poniedziałku jeszcze ładnie podrosną Ci jajka, a na endometrium dostaniesz luteine i będzie ok:)
Emilka pamiętasz może jak nazywał się lek, który przepisala Tobie i Twojemu męzowi dr St? Ja mam na koniec sierpnia HSG i już swiruje. Ciągle mam wrażenie że mnie wszystko piecze. Boje się nawet baraszkować z moim Mężem. Kurde strasznie mi zależy aby badanie było na czas, nie chce znowu czekać, bo to blokuje nas do dalszych działań.
Lotta jak Twoja dzisiejsza wizyta? -
Flucofast doustny lek. Ale jak widzisz u mnie ti niewiele dalo bo robiąc czystość brałam znowu od tygodnia ten lek wiec chyba był za slaby.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2017, 20:05
-
Ona84 mnie długo bolało tyle ze ja miałam tak powiększone jajniki ze wychodzimy za miednice mniejszą. Dwa tygodnie odczuwałam. A jeden z jajników po miesiącu był jeszcze powiekszony. Myślę ze do tygodnia możesz odczuwać lub kilka dni.
-
Ona84 to super że tak to przeszłaś
i nie musisz cierpieć
.
Ja dzisiaj też czuje sie lepiej. Jeszcze boli ale może bardziej ćmi niż boli. Tyle że boli mnie po prawej stronie jakby jajnik a nie brzuch.
Izaura ile dni krwawiłaś po histero? -
nick nieaktualnye_mil_ka wrote:Ona84 to super że tak to przeszłaś
i nie musisz cierpieć
.
Ja dzisiaj też czuje sie lepiej. Jeszcze boli ale może bardziej ćmi niż boli. Tyle że boli mnie po prawej stronie jakby jajnik a nie brzuch.
Izaura ile dni krwawiłaś po histero?
Cześć wszystkim
Ona84 oby jajecka się pięknie zaplodnily &&
Lotta powodzenia,dorodnych jajeczek
Ena pij winko,będzie dobrze
Makumby dalej nie ma?