Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nie znamy się osobiście a z forum i człowiek się martwi musiało coś się stać bo nie daje znaku życia przecież to niemożliwe aby choć 2 min nie znalazła. Ona po porodzie się odzywała bo już mi się miesza wszystko. Napisała chyba że już po ale potem cisza dobrze pamiętam?
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
Dziewczyny nawet tak nie myślcie że coś się stało, tfu tfu, ja myślę że Makumbe pochłonęły obowiązki związane z opieką nad malutką i nie ma czasu do nas zajrzeć. Przecież po porodzie się odzywała. Nie ma co tu złowróżyć, bo czasami brak wieści to dobre wieści. Dajmy im trochę czasu, myślę że niedługo się odezwie.3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
Hej!
Dziewczyny u mnie troszkę ruszyło, ale szału nie ma. Pecherzykow rokującyh 7,jest dużo mniejszych ale nie wiadomo czy też ruszą. Estradiol zaledwie 300:-(. Lekarz mowił, że dojrzewają powoli, widocznie potrzebuje więcej czasu i mam się nie martwić, zaznaczył że najważniejsza jest jakość nie ilość. Podczas poprzednich monitoringow pecherzyki miały odpowiedni estradiol gdy osiągały wielkość ok.23 mm., teraz największe mają ok.13mm więc może faktycznie jeszcze dojrzewają i estradiol wzrośnie. Wizyta była ok, nie wpadłam w histerie, wiem już ze tak u mnie jest i trzeba się z tym uporać.Doktor P.przypomniał losy naszej szczęśliwej mamusi bliźniaków.Wyszłam z nadzieją...
Przepraszam,ze wczoraj sìe nie odzywalam, mąz miał urodziny i spedziliśmy caly dzień poza domem, chciałam byc tylko dla niego.
Ena dwa dni dla endometrium to bardzo dużo, do poniedziałku na pewno podrośnie. Kiedyś D.Z powiedział mi,ze w tym samym momencie każdy lekarz zmierzyłby inaczej endo,to jest subiektywna ocena. Co do kosztów, to faktycznie iui jest dośc drogie. My przy drugim iui kiedy mielismy stymulacje gonalem wydalismy ok.1600 zł i skończylo sie torbielą. Dlatego m.in.zdecydowaliśmy się na in vitro.
Ona84 super, że juz po punkcji, że dobrze się czujesz.Siodemka jest szczesliwa liczba i na pewno beda z jajeczek piękne zarodki, i upragniona ciąża.
Emilka mam nadzieje,że krwawienie szybciej ustąpi.Odpoczywaj jak najwięcej.Idziesz w poniedziałek do pracy czy przedłużysz zwolnienie?
Miłego dnia:-)
-
Lotta musze iść do pracy bo nikogo nie ma. Koleżanka wyjechała w góry a szefowa w Chorwacji. Gdybym wiedziała ze tak długo będę dochodzić do sobie wzięłabym więcej zwolnienia a tak tylko wzięłam na pobyt w szpitalu. Nie martw sie estradiol urosnie każdy organizm jest inny i inaczej reaguje jeden wolniej drugi szybciej. Bedzie dobrze. I tak jak dr powiedział nie ilość a jakoś sie liczy.
-
Ja jestem pracoholiczka, przez 12 lat pracy nigdy nie byłam na zwolnieniu,a teraz na stymulacje musiałam wziąc urlop, bo nie szło pracować z bólem głowy. Jezeli dojdzie do transferu poprosze jednak o zwolnienie, żeby się nie stresowac w robocie, procedura jest dla mnie priorytetem.
Zwolnienie przez mojego pracodawce jest bardzo negatatywnie postrzegane.Nie chciałabym też ujawniać powodu zwolnienia.
Dziewczyny czy ze zwolnienia wynika jaka jest podstawa jego wystawienia?
Emilka wspólczuje powrotu do pracy, może jednak organizm Cię zaskoczy i w obliczu koniecznosci poczujesz się znacznie lepiej -
Lotta masz rację ale trochę długo się nie odzywa no ale nie ma co zle wieści podobno szybciej się roznosza więc na pewno jest ok ale MAKUMBA co nie zmienia faktu że masz lanie ...stresowac kobietę w ciąży
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2017, 11:31
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
Ja wolę dr M choć dr Zd też spoko. Chyba zależy od osoby. Każdy ma różne poglądy. Ja wole dr M dlatego ze oprócz tego ze jest kompetentna zawsze mnie wspierała i dawala szanse przy crio kiedy nie zawsze moje wyniki były ok i zawsze miała rację.
-
Dokładniee na zwolnieniu masz pieczatke z Artemidy. Wiec zawsze mozesz
powiedziec ze mialas jakis zabieg ginekologiczny i teraz musisz odpoczywac. Ja tak powiedzialam w pracy jak juz test wyszedl pozytywny ale jeszcze czekalam na wizyte potwierdzajaca a mialam plamienie wiec nie chcialam ryzykowac a na zwolnieniu bylo jeszcze 80%płatne a nie 100%. -
e_mil_ka wrote:Ja wolę dr M choć dr Zd też spoko. Chyba zależy od osoby. Każdy ma różne poglądy. Ja wole dr M dlatego ze oprócz tego ze jest kompetentna zawsze mnie wspierała i dawala szanse przy crio kiedy nie zawsze moje wyniki były ok i zawsze miała rację.
Nigdy nie bylam u drM,więc zapisałam sie do drZd, ale może jednak spróbuje sie przepisać.Dr Zd jest ok, ale jak dla mnie za mało delikatny podczas badania.
Wspieram dziś moje endo, morele i wino ogarniam, ale mam problem z orzechami, ponieważ jestem alergiczką i nie najlepiej na nie reaguje. Miksuje migdały+orzechy brazylijskie i wypijam wraz z siemiem lninanym, po czym od razu wapno dla alergikowTaki patent
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2017, 16:46