Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Ona tak. Uniwersytecki na Marii Skłodowskiej chyba 24a ale dolladnie numeru nie pamiętam. Będzie taki duży kompleks okddzialow qiec na pewno zobaczycie. Pewnie juz jesteście na miejscu. Powodzenia na punkcji i niech mąż tez się ladnie spisze z oddaniem Żołnierzyków:) pobpunkcji sobie spokojnie spij.wyjdziesz kiedy będziesz juz chciała.
-
Ona powodzenia:) Oby wszystko pięknie się zakończyło:)
Ena, Lotta- udanych wizyt. Żeby wniosły dużo pozytywów
Emilka- a Ty kochana nie zwlekaj i leć do szpitala jak Cie brzuch boli. Nie ma na co czekać, żeby nic gorszego z tego nie wyszło, tym bardziej, że już kiedyś miałaś powikłania po "tego typu" zabiegach
Miłego i słonecznego dnia Laseczki:) -
Emilka nie lekceważ i może nie czekaj skoro boli tak mocno.
A ja znowu od wczoraj mecze.sie że skóra już czasem nie mam sił twarz opuchnięta w plamach boli wszystko eh tak się boję że się nie uspokoi jak tak będzie to nie dam rady karmić bo bez.lekow długo nie wytrzymam
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
Już mi przeszło dziewczyny. Boli ale dużo mniej. Mam nadzieje ze jutro będzie lepiej. Ale wymęczyłam sie dzisiaj. Az mokra byłam. Jak mi nie przejdzie do poniedziałku to zgłoszę sie do szpitala. Chyba ze będzie gorzej to szybciej.
Ona84 ja polecam bar Topolanka. Co prawda domowe obiady ale za to jakie pyszne
my z z sonią86 po transferze tam zjeść byłyśmy. Z reszta my z mężem zawsze tam jeździmy bo tam maja moja ulubiona surówkę z czerwonej kapusty:) -
Kiedy wyszłam zE szpitala w Białymstoku po punkcji po 4 dniach to tak mi sie chciało domowego obiadu ze jak mąż mnie tam zawiózł to zamówiłam tyle jedzenia ze polowy nie zjadłam. Na wszystko miałam ochotę. Rosół, frytki dwie surowki kotleta schabowego naleśniki i jakiś kompot. Zjadłam tylko pol miseczki rosołu i schabowego z frytkami już nie dokończyłam. Naleśników nie ruszyłam bo byłam już taka pełna
-
Ona84 trzymam kciuki za piekne zaplodnienie bo juz pewnie jestes po punkcji. Hamburgery sa na przeciwko sklepu spolem przy skrzyzowanku w lewo od szpitala jak wychodzisz
asiastokrota lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Szczęśliwa 7 da rade.
-
nick nieaktualnyMoja wizyta... estradiol 322, dwa pęcherze - jeden 13 z hakiem, a drugi prawie 16, ale w czwartek u dr P Endo 7, a dziś u dr Zd 6mm. Zła jestem i boję się, że nie będzie iui. Dziewczyny a jeśli nie dojdzie teraz to iui i zdecyduję, że w kolejnym cyklu już nie chcę, tylko już start z in vitro to tak się uda? Te 400 zł otrzymam czy raczej to zły plan? Chodzi o to, że kolejne podejście do iui to pakiet wizyt 400 plus jeszcze leki pewnie clo i Menopur, czyli jakieś 600 stów. Kurde niech te endo urośnie i nie będzie dylematu, ale gdyby była lipa, to czy oni praktykują oddawanie z pakietu 800 zł, tych 400 zł za iui, jeśli do niej nie dochodzi czy trudno - przepadają te pieniądze?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2017, 14:14
-
nadziejka88 wrote:Ona super i tak zapladniaja 6. Oby się ładnie teraz zaplodnilo i dzieliło:) a kto ci robił punkcje? Smacznego jesli juz cos poszliście zjeść.
-
Ena spokojnie u mnie tez jeden lekarz endo mierzył i było większe a potem mniejsze. Zależy w którym miejscu mierzą. Endo jeszcze ruszy trzymam kciuki. A co do zwrotu kasy to nie mam pojęcia ale myślę ze chyba nie byłoby problemu. Musisz zapytać w Art.
-
nick nieaktualnyDziewczyny przepraszam, że sieję negatywną energię, ale jestem taka zła, że zaraz kogoś pogryzę. Ta niemoc mnie po prostu rozwala. Blokuje mnie to staranie z szukaniem pracy. Od września miałam zacząć rozglądać się za pracą, ale kto będzie mnie puszczał na ewentualne monitoringi w nowym miejscu... Jezuuuu