Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny
Izaura, Emilka gratulacje kolejny etap za Wami, liczę na to że cierpienie sie opłaciDzielne jesteście
Ena super wieści z wizyty, wszystko zmierza w dobrym kierunku, powodzenia
Ona84 pędzisz jak szalona dziewczyno, jajek wysiedziałaś ho ho,trzymam kciuki
Lotto nie denerwuj sie kobieto, ruszy na pewno i za nim się obejrzysz to już będziesz po punkcji.Pamiętaj liczy sie jakość nie ilość. Wierze że bedzie dobrze, powodzenia
Przepraszam jeśli o kimś zapomniałam, nadrobić Was to jakaś masakraczytam czytam i końca nie ma
Ja na urlopie, odzwyczajam się od pracy. Dzis byłam w OL wybierałam suknię ślubną z kuzynką super było. Sama po OL moim autkiem jeździłam, jestem z siebie dumna. Jutro jadę na popijawę, (jak to chłopaki mówia - zamierzam dać w palnik
) W niedzielę wyjeżdzamy do Mikołajek na tydzień
wracamy w piątek a w sobotę idziemy na wesele. Jak widzicie dzieje się u mnie
ana1122, Gosia321, TERA83, e_mil_ka, malgos741 lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
nick nieaktualny
-
Cześć!
Asiostokrota dzięki za słowa otuchy,ja też od początku stawiam na jakość nie na ilość. Mam nadzieję,że coś się ruszy w końcu, dziś w nocy jajniki dość mocną dawały o sobie znać.Dużo się u Ciebie dzieje, baw się jutro dobrze na tej popijawie i wypij za nasze starania
Emilka jak się czujesz? Wiesz już coś od lekrzy?
Ona84 nie pomogę w temacie, brak doświadczenia.
Izaura udanego urlopowania i jak najwięcej słonecznej pogody.
Miłego dnia Kochane.Ja zjem śniadanko i zabieram się za sprzątanie.
-
Asia ja też nie nadążam za dziewczynami..dzieje się dzieje ..
Ona trzymam kciuki..
Lotta niech jajca będą dobrej jakości..trzymam kciuki..ja też niskie amh więc wiem o co chodzi..
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Czesc dziewczyny. Już wyszłam. Lekarz z nami ani słowa nie zamienił.dostałam wypis i tyle. Ja czuje sie tak jak wczoraj. Kazali brać paracetamol i jak nie przejdzie do poniedziałku to mam sie zgłosić do poradni. Jednak na wypisie napisali (tak w skrócie napisze) biopsja jamy macicy. Jama macicy równa ale z przerostem endometrium to chyba cos jednak tam jest nie halo chyba.
-
Emilka trochę słabo,że lekarz nie poświęcił Wam chwili,żeby przedstawić wynik i odpowiedzieć na ewentualne pytania. Tak to jest w polskiej służbie zdrowia i pewnie szybko się nie zmieni. Nadal krwawisz? Co dalej? Umawiasz się do swojego lekarza już teraz czy dopiero jak otrzymasz wynik biopsji?
Dobrze,że już w domku. Mam nadzieję, że się lepiej poczujesze_mil_ka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHalszka112 wrote:Ena to tak można że dzień wcześniej zrobiłaś e2 ??
Malgos a jak wynik USG piersi? -
Emilka to slabo ze nie mogłaś pogadać z lekarzem wykonującym. Pogadasz z dr z to może się cos wyjaśni.
Malgos jak twoje usg? A nasza forumowa fryzjerko możesz mi powiedziec jak jest z malowaniem włosów w ciąży? Wiem ze temat byl maglowany juz parę razy. Ja mam platynowy blond długie włosy i na razie nie maluje a odrost juz mam z 4,cm i zaczynam sie zle z tym czuć. Ale wiadomo dla dobra maluszka przezyje. -
Asiastrokrota ty szalejesz teraz ze pewnie nie masz czasu na nic:)
Ena sytuacja rozwojowa u ciebie i mam nadzieje ze się dobrze skończy.
Emilka jak ci zrobili biopsję to może wyniki cos powiedzą czy wszystko ok czy polipowate endometrium czy cos podobnego.oby bylo wszystko ok.
-
nadziejka88 wrote:Emilka to slabo ze nie mogłaś pogadać z lekarzem wykonującym. Pogadasz z dr z to może się cos wyjaśni.
Malgos jak twoje usg? A nasza forumowa fryzjerko możesz mi powiedziec jak jest z malowaniem włosów w ciąży? Wiem ze temat byl maglowany juz parę razy. Ja mam platynowy blond długie włosy i na razie nie maluje a odrost juz mam z 4,cm i zaczynam sie zle z tym czuć. Ale wiadomo dla dobra maluszka przezyje.
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
e_mil_ka wrote:Nadziejka oby. Mam nadzieje ze dr Z wszystko mi wyjsni. Jeśli to było przyczyna ciaz biochemicznych to podchodzimy pewnie do transferu w następnym cyklu.
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
Nadziejka jak chciałam malowac wlosy (blond) to fryzjerka zapytala w którym tygodniu jestem. Wtedy to bylo cos kolo 15tc i powiedziala, ze ok. A farby to od zawsze naklada mi takie bez amoniaku. Przypomnialas mi, ze czas najwyższy wlosy ogarnąć, bo o tamtej pory nie malowalam22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
nick nieaktualnye_mil_ka wrote:Nadziejka oby. Mam nadzieje ze dr Z wszystko mi wyjsni. Jeśli to było przyczyna ciaz biochemicznych to podchodzimy pewnie do transferu w następnym cyklu.