Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Artemida Olsztyn
Odpowiedz

Artemida Olsztyn

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2017, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ona84 wrote:
    Ovitrelle wziete
    I kolejny etap zaliczony.

Izaura jaką masz aurę nad morzem?

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2017, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia321 wrote:
    Aaa czyli wyjechaliscie juz nad morze :) to korzystajcie :)
    Niee Kochana narazie korzystamy z gościnności Rodzinki. Tak więc na Mazurach, ale te jest Super :-*

Gosia321 lubi tę wiadomość

• asiastokrota Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2017, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny :)

Izaura, Emilka gratulacje kolejny etap za Wami, liczę na to że cierpienie sie opłaci :-) Dzielne jesteście

Ena super wieści z wizyty, wszystko zmierza w dobrym kierunku, powodzenia

Ona84 pędzisz jak szalona dziewczyno, jajek wysiedziałaś ho ho,trzymam kciuki

Lotto nie denerwuj sie kobieto, ruszy na pewno i za nim się obejrzysz to już będziesz po punkcji.Pamiętaj liczy sie jakość nie ilość. Wierze że bedzie dobrze, powodzenia

Przepraszam jeśli o kimś zapomniałam, nadrobić Was to jakaś masakra ;-) czytam czytam i końca nie ma ;-) Ja na urlopie, odzwyczajam się od pracy. Dzis byłam w OL wybierałam suknię ślubną z kuzynką super było. Sama po OL moim autkiem jeździłam, jestem z siebie dumna. Jutro jadę na popijawę, (jak to chłopaki mówia - zamierzam dać w palnik ;-) ) W niedzielę wyjeżdzamy do Mikołajek na tydzień :-D wracamy w piątek a w sobotę idziemy na wesele. Jak widzicie dzieje się u mnie :-):-):-)

ana1122, Gosia321, TERA83, e_mil_ka, malgos741 lubią tę wiadomość

Asia
    gyxwanliqmujcchr.png
    Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
    4 x iui :(:(:(:(
    4 próby ivf :(:(:(:(
    IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2017, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiatokrotka ale u ciebie wydarzeń. Fajnie - dzieje się dużo.

• ona84 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2017, 06:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey jak mogę załatwić meliniara sąsiadke pije o7 wieczorem do teraz pol nocy nie spał i2 policję wezwałam nie Otworzył im.

3i49ej28fjl6k2ap.png
  • Lotta84 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2017, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć!

Asiostokrota dzięki za słowa otuchy,ja też od początku stawiam na jakość nie na ilość. Mam nadzieję,że coś się ruszy w końcu, dziś w nocy jajniki dość mocną dawały o sobie znać.Dużo się u Ciebie dzieje, baw się jutro dobrze na tej popijawie i wypij za nasze starania ;-)

Emilka jak się czujesz? Wiesz już coś od lekrzy?

Ona84 nie pomogę w temacie, brak doświadczenia.

Izaura udanego urlopowania i jak najwięcej słonecznej pogody.

Miłego dnia Kochane.Ja zjem śniadanko i zabieram się za sprzątanie.

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2017, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia ja też nie nadążam za dziewczynami..dzieje się dzieje ..
    Ona trzymam kciuki..
    Lotta niech jajca będą dobrej jakości..trzymam kciuki..ja też niskie amh więc wiem o co chodzi..

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Lotta84 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2017, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malgos moje amh wynosi 3,6...

• e_mil_ka Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2017, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny. Już wyszłam. Lekarz z nami ani słowa nie zamienił.dostałam wypis i tyle. Ja czuje sie tak jak wczoraj. Kazali brać paracetamol i jak nie przejdzie do poniedziałku to mam sie zgłosić do poradni. Jednak na wypisie napisali (tak w skrócie napisze) biopsja jamy macicy. Jama macicy równa ale z przerostem endometrium to chyba cos jednak tam jest nie halo chyba.

Emilka
    preg.png
    04.03.21 - Igunia na świecie
    21.04.23 - beta 411
  • Lotta84 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2017, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilka trochę słabo,że lekarz nie poświęcił Wam chwili,żeby przedstawić wynik i odpowiedzieć na ewentualne pytania. Tak to jest w polskiej służbie zdrowia i pewnie szybko się nie zmieni. Nadal krwawisz? Co dalej? Umawiasz się do swojego lekarza już teraz czy dopiero jak otrzymasz wynik biopsji?
    Dobrze,że już w domku. Mam nadzieję, że się lepiej poczujesz :-)

e_mil_ka lubi tę wiadomość

• e_mil_ka Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2017, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekam na wynik i umawiam sie do dr Zbrocha. Jeszcze krwawie ale delikatnie

Emilka
    preg.png
    21.04.23 - beta 411
  • Halszka112 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2017, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ena to tak można że dzień wcześniej zrobiłaś e2 ??

Halszka

0b79e301fd.png

8040ad41f1.png

12.04 criotransfer BL 4.2.2❄️🍀
    17.04 5 dpt 19,65
    19.04 7dpt 53,40
    22.04 10 dpt 226
    25.04 13 dpt 814
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2017, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Halszka112 wrote:
    Ena to tak można że dzień wcześniej zrobiłaś e2 ??
    Halszka ja miałam skierowanie na estradiol z prywatnego pakietu, a że byłam akurat przy laboratorium przygoda w środę to zrobiłam. Teraz idę na estradiol w sobotę przed wizytą w Artemidzie.

Malgos a jak wynik USG piersi?

• nadziejka88 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2017, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilka to slabo ze nie mogłaś pogadać z lekarzem wykonującym. Pogadasz z dr z to może się cos wyjaśni.

Malgos jak twoje usg? A nasza forumowa fryzjerko możesz mi powiedziec jak jest z malowaniem włosów w ciąży? Wiem ze temat byl maglowany juz parę razy. Ja mam platynowy blond długie włosy i na razie nie maluje a odrost juz mam z 4,cm i zaczynam sie zle z tym czuć. Ale wiadomo dla dobra maluszka przezyje.

• nadziejka88 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2017, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiastrokrota ty szalejesz teraz ze pewnie nie masz czasu na nic:)

Ena sytuacja rozwojowa u ciebie i mam nadzieje ze się dobrze skończy.

Emilka jak ci zrobili biopsję to może wyniki cos powiedzą czy wszystko ok czy polipowate endometrium czy cos podobnego.oby bylo wszystko ok.

• e_mil_ka Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2017, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadziejka oby. Mam nadzieje ze dr Z wszystko mi wyjsni. Jeśli to było przyczyna ciaz biochemicznych to podchodzimy pewnie do transferu w następnym cyklu.

Emilka
    preg.png
    21.04.23 - beta 411
  • TERA83 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2017, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nadziejka88 wrote:
    Emilka to slabo ze nie mogłaś pogadać z lekarzem wykonującym. Pogadasz z dr z to może się cos wyjaśni.

Malgos jak twoje usg? A nasza forumowa fryzjerko możesz mi powiedziec jak jest z malowaniem włosów w ciąży? Wiem ze temat byl maglowany juz parę razy. Ja mam platynowy blond długie włosy i na razie nie maluje a odrost juz mam z 4,cm i zaczynam sie zle z tym czuć. Ale wiadomo dla dobra maluszka przezyje.
    mi lekarz mówił że najlepiej wstrzymać się do 16 tyg nie wiem czemu ja teraz już farbowalam chyba 3 razy tylko farby bez amoniaku zeb y nie wdychac zapachu

iv09mg7ytr87391w.png

4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
    9.02.2017 beta 13600
    13.02.2017 beta 25770
    14.02.2017 SERDUSZKO BIJE
  • TERA83 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2017, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    e_mil_ka wrote:
    Nadziejka oby. Mam nadzieje ze dr Z wszystko mi wyjsni. Jeśli to było przyczyna ciaz biochemicznych to podchodzimy pewnie do transferu w następnym cyklu.
    Emilka trzymam kciuki

iv09mg7ytr87391w.png

4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
    9.02.2017 beta 13600
    13.02.2017 beta 25770
    14.02.2017 SERDUSZKO BIJE
  • Lura82 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2017, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadziejka jak chciałam malowac wlosy (blond) to fryzjerka zapytala w którym tygodniu jestem. Wtedy to bylo cos kolo 15tc i powiedziala, ze ok. A farby to od zawsze naklada mi takie bez amoniaku. Przypomnialas mi, ze czas najwyższy wlosy ogarnąć, bo o tamtej pory nie malowalam

22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2017, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    e_mil_ka wrote:
    Emilka fajnie ze masz to juz za sobą, jednak badanie cos wnioslo do diagnostyki- dobrze. Oby teraz było juz tylko dobrze. Ze mną rozmawiał ordynator przy wypisie, sam nie robił zabiegu, ale wszystko wiedział i mi wytłumaczył. Robili Ci ten stretching?

‹‹ 1342 1343 1344 1345 1346 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ