Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
ona84 wrote:Gosia ten lek bym chciał dać Ci w miarę szybko ponieważ boję się o nie już pół ampułki wylalam bo pociagnelam nie tak
Zosrajecie w Bialymstoku po punkcji do transferu czy wracacie do domu?Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Gosia321 wrote:Zrob najpierw punkcje i sie umowimy. Ta polowke mozesz wyzucic bo ona tylko 28 dni jest wazna.
Zosrajecie w Bialymstoku po punkcji do transferu czy wracacie do domu?Gosia321 lubi tę wiadomość
-
e_mil_ka wrote:Gosiu boje sie przez ten wczorajszy wynik czystości. Jak mi ta tabletka nie pomoże to pójdę jeszcze raz.
Tym bardziej ze wyszly ci bakterie a nie grzyby. Pogadaj z lekarzem powiedz ze masz czeste infekcje moze bedzie mial jakis pomysl na toWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2017, 19:36
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
ona84 wrote:Nie raczej do domu. Nie ma jak u siebie.Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
nick nieaktualnyEmilko ja teraz mogę się przyznać - tez mnie bolało bardzo, tylko nie chciałam nikogo straszyc
ale jutro na prawdę będzie lepiej i tak z każdą godziną :-*
Ja juz nawet, dziś rano przytulalam się delikatnie z JGosia321, mag87, asiastokrota lubią tę wiadomość
-
e_mil_ka wrote:No ja z doświadczenia wiem ze lepiej zostać w Białymstoku. Tym bardziej po punkcji.Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymag87 wrote:
Ena, nieźle. To co, chyba w poniedzialek zabieg:>
Jakoś tak mi się wydaje, że w poniedziałek jeszcze podglądanie i Ovitrelle i w środę iui. Kurde tylko żeby tam wszytko dobrze rosło. Po niedzieli mąż ma tydzień urlopu zatem nie trzeba będzie kombinować.