Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAna ulewanie jest efektem tego, że dziecko zjadło, nałykało się przy tym powietrza i odbija mu się. Dorosły jak beknie to nic mu nie poleci, bo wszystkie mięśnie, organy...ma w pełni wyksztalcone, a taki osesek jest na etapie ciągłego rozwoju.Ja tego raczej z najedzeniem się nie utożsamiam. Często dzieci ulegają w nadmiarze jak mają refluks albo są na coś uczulone.
Lotta rozumiem cię, że to oczekiwanie jest wku... Ja dziś idę na USG. 11 DC i zobaczymy co tam się dzieje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2017, 12:30
-
Ena powodzenia na wizycie.
Lotta ty się w ogóle nie przejmuj. Ja na pierwszym podglądaniu miałam tylko dwa jajka i doktor p powiedzial ze na więcej nie ma co liczyć. Wyszłam do meza do samochodu i wpadłam w histerie. Okazalo sie ze stymulacja przeciągnęła sie ostatecznie do 16 dni a pobrali w Białymstoku 10 jajek i fianal widac w suwaczku a dwa piękne zarodki jeszcze na nas czekają do odbioru. Pisze ci to abyś nie watplila w siebie i stymulacje po pierwszej wizycie bo ostatecznie może być zupełnie inaczej.
Ona czyli jedziesz do białego jednak. Powodzenia na punkcji. Oni z reguły pobierają więcej jajek aniżeli jest ich na ostatnim ust kończącym stymulacje.
Trzymamy za was kciuki dziewczyny && -
ona84 wrote:Lotta wczoraj rozróżniamy menopur 75 mało go wzięłam chcesz?
Nadziejka88 nick masz wybrany w punkt- dajesz nadziejędziękuję!
Ena powodzenia na wizycie, trzymam kciuki. Daj znać, jak poszło.
-
Lotta84 wrote:Na razie podziękuję, kupiłam wczoraj 600 j, a zostało mi jeszcze z poprzedniego opakowania. Jak coś to sìę na pewno odezwę. Coraz bliżej punkcji, super.Jutro wyjeżdżacie do Białegostoku? Bardzo Wam kibicuje!
Nadziejka88 nick masz wybrany w punkt- dajesz nadziejędziękuję!
Ena powodzenia na wizycie, trzymam kciuki. Daj znać, jak poszło. -
nick nieaktualny
-
Halszka112 wrote:Styczeń
19: Asia-m-b- na świat przyszedł JAŚ!
Luty
02: Leo - na świat przyszedł JERZYK!
Marzec
13: Eve87 - na świat przyszła IGA!
Maj
29: słomka - na świat przyszła MARCELINA!
Czerwiec
29: Asia08 - na świat przyszla MICHALINA!
Lipiec
03: Polopiryna- na świat przyszedł IREK!
08: Ana1122 - na świat przyszedł ANTOŚ!
11: Makumba - na świat przyszła piękna księżniczka - prosimy o imię
12: nadziejka88 - wizyta
15: Ena - wizyta
19: Eni33 - usg połówkowe
21: Laura - wizyta
24: Ona84 - wizyta
24: Izaura - histeroskopia
31: Laura - usg połówkowe
31: E_mil_ka - histerskopia
Sierpień
9: Halszka112 - wizyta
29: Mag87 - Hsg
Październik
12: Tera83 - termin porodu
Listopad
05: Sonia86 - termin porodu
Grudzień
02: Laura - termin porodu
02: Eni33 - termin porodu -
Czesc laseczki. Żyję już dawno po zabiegu ale tak smacznie mi sie spało. Tylko kurczę właśnie dosc mocno krwawie teraz zajarzyłam ze cos mi po nogach leci. Nie wiem czy mogę wstać już. Brzuch boli ale do wytrzymania.
-
nick nieaktualny
-
ona84 wrote:Sobota 7_30-8:00 "" mam być po 4jaja w każdym od16-, 22 mm.
Gosia coś gonape mi zostanieBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤