X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Artemida Olsztyn
Odpowiedz

Artemida Olsztyn

Oceń ten wątek:
  • Asia08 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2017, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Judyta, ale super wiadomosc! Gratulacje! Az sie wzruszylam. Z cukrzyca dasz rade, jest tu nas kilka ktore tez z tym walcza/walczyly. :)

Nasz naturalny cud jutro bedzie mial miesiac. :)

Emilka, moze faktycznie ta tabletka zdziala cuda i bedzie jutro ok? Trzymamy kciuki.

Judytka lubi tę wiadomość

"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
    mhsvqps6knsjrcis.png
    06.04.2016 I iui :( 14.05.2016 II iui :( 21.06.2016 III iui :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2017, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilka jedź na 8 do polikliniki, lekarz będzie Ci robił usg za nim w ogole przyjmie na oddział, wiec wtedy mu powiesz o co chodzi i na pewno doradzą Ci co robić. .

Mag87 czuję się dobrze, mam lekkie krwawienie, ale taka żywa krew. Histeroskopia to nic strasznego, bolało tylko zaraz jak się obudziłam. Poprosiłam o przeciwbólowe i przeszło.

Judytka gratulacje, dawno nie było takiego cudu na forum :)

• ona84 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2017, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Judytka wrote:
    O jej ale mnie tu dawno nie było. Piszę do Was dziewczyny żeby przekazać Wam trochę dobrej energii. Otóż u mnie stał się cud. Z mężem staraliśmy się od 2011 roku o maleństwo, niestety bez rezultatu. Przeszłam stymulację, 4 iui, niestety na in vitro nas nie było stać więc rok temu odpuściliśmy. Wzięliśmy się z mężem za wykończenie naszego domu, z myślą że nie jest nam dane mieć dzidziusia. Lekarze dawali nam zerowe szansę na naturalne poczęcie. A otóż tego roku w kwietniu stał się cud. Pierwszy raz w życiu spóźnił mi się okres. Po zrobieniu bety okazało się że jestem w ciąży. Nie wierzyłam w to póki nie zobaczyłam maleństwa na USG. Dziś już czuję jego ruchy, jak się kręci, kopie. Aktualnie jestem w 20 tc i zaczęłam wierzyć w cuda . Jedynie co mi doskwiera to cukrzyca ciążowa ale dla maleństwa wytrwam na diecie. Pozdrawiam Was cieplutko. I przesyłam dużo pozytywnej energii i życzę Wam dużo sił i wytrwałości w spełnieniu marzeń.
    Wow super gratulacje

3i49ej28fjl6k2ap.png
  • Gosia321 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2017, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ona84 wrote:
    Punkcją prawdopodobnie sobota. Jestem zła wkur.. Nie wyobrażacie sobie jak. W niedzielę dr. Jest w Olsztynie a w pon ruszają plus poszłam po lek a go nie ma. Wykupiłam menopur bez refundacji.
    Ale jak to menopur bez refundacji ? Cjyba ze 75 to kazda z nas miala bez refundacji

Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤

gann3e3kewa6j1el.png
  • Gosia321 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2017, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Małgos powodzenia dobrych wynikow

gann3e3kewa6j1el.png
  • Gosia321 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2017, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Judytka wrote:
    O jej ale mnie tu dawno nie było. Piszę do Was dziewczyny żeby przekazać Wam trochę dobrej energii. Otóż u mnie stał się cud. Z mężem staraliśmy się od 2011 roku o maleństwo, niestety bez rezultatu. Przeszłam stymulację, 4 iui, niestety na in vitro nas nie było stać więc rok temu odpuściliśmy. Wzięliśmy się z mężem za wykończenie naszego domu, z myślą że nie jest nam dane mieć dzidziusia. Lekarze dawali nam zerowe szansę na naturalne poczęcie. A otóż tego roku w kwietniu stał się cud. Pierwszy raz w życiu spóźnił mi się okres. Po zrobieniu bety okazało się że jestem w ciąży. Nie wierzyłam w to póki nie zobaczyłam maleństwa na USG. Dziś już czuję jego ruchy, jak się kręci, kopie. Aktualnie jestem w 20 tc i zaczęłam wierzyć w cuda . Jedynie co mi doskwiera to cukrzyca ciążowa ale dla maleństwa wytrwam na diecie. Pozdrawiam Was cieplutko. I przesyłam dużo pozytywnej energii i życzę Wam dużo sił i wytrwałości w spełnieniu marzeń.
    Super g4atulacje w takie cuda warto wierzyc :)

gann3e3kewa6j1el.png
  • ona84 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2017, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia321 wrote:
    Ale jak to menopur bez refundacji ? Cjyba ze 75 to kazda z nas miala bez refundacji
    Tak 75, dziś po wizycie jakiegoś nerwach złapała. Oby jutro było dobrze

3i49ej28fjl6k2ap.png
  • TERA83 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2017, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Judytka wrote:
    Judytka u nas było podobnie, starania od 2010 roku ja miałam problem z torbielami więc przeplatane były antykoncepcją, dwie opercje, zostało pół jajnika w końcu decyzja o ivf dzieki pomocy finansowej rodziców i już miałam zacząć stymulację a tu 2 krechy tak więc też wierzę w cuda teraz ...wcześnie psychika była na skraju wyczerpania, no i też borykam się od początku ciąży z cukrzycą zobaczymy jeszcze insuliny nie ma ale czy się uda to czas zadecyduje

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2017, 22:20

iv09mg7ytr87391w.png

4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
    9.02.2017 beta 13600
    13.02.2017 beta 25770
    14.02.2017 SERDUSZKO BIJE
  • Gosia321 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2017, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ona84 wrote:
    Tak 75, dziś po wizycie jakiegoś nerwach złapała. Oby jutro było dobrze
    On nie jest refundowany. Hormony kochana hormony buzuja wiec sie nie dziw

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2017, 22:31

gann3e3kewa6j1el.png
  • e_mil_ka Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2017, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izaura nie będę nic mówić i tyle. Jeśli Pani dr Malarkiewicz zapewnia ze będzie dobrze to ufam jej. Zastanawiam sie czy ta czystość nie wyszła taka przez to ze z mężem wczoraj baraszkowaliśmy. Tak sie ładnie załatwiłam.

Gosia321 lubi tę wiadomość

Emilka
    preg.png
    04.03.21 - Igunia na świecie
    21.04.23 - beta 411
  • e_mil_ka Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2017, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Judytka gratulacje jaki u Was był problem?

Emilka
    preg.png
    21.04.23 - beta 411
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2017, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mag87 wrote:

Ena jak rozmowy o prace?
    Dziękuję, że pytasz. Jedna od razu skreślona, bo to umowa - zlecenie, a druga... nie wiem - niby szef nawet nawet, ale mam wrażenie, że pracownicy patrzą wilkiem na kogoś nowego. Zobaczymy czy się odezwą i zaproszą na dzień próbny. Czekam.

Judytka ale niespodzianka - gratki.

Emilka - ja zrobiłabym tak, jak zaleciła dr P, czyli dziś lek i jutro laparoskopia bez jakichkolwiek badań (silny farmacutyk powinien zniszczyć wredne gadziny w pochwie).

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2017, 23:01

• e_mil_ka Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2017, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ena dzieki z opinie bo ciągle bije sie z myślami. Maz tez mówi ze mam tak zrobić jak dr powiedziała.

Emilka
    preg.png
    21.04.23 - beta 411
  • Gosia321 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2017, 23:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    e_mil_ka wrote:
    Izaura nie będę nic mówić i tyle. Jeśli Pani dr Malarkiewicz zapewnia ze będzie dobrze to ufam jej. Zastanawiam sie czy ta czystość nie wyszła taka przez to ze z mężem wczoraj baraszkowaliśmy. Tak sie ładnie załatwiłam.
    Emilla bedzie dobrze zaufaj lekarce i tabletce.

gann3e3kewa6j1el.png
  • e_mil_ka Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2017, 23:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia dzieki a ja Ci wiadomość napisałam :)

Emilka
    preg.png
    21.04.23 - beta 411
  • e_mil_ka Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2017, 23:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już czuje jak pół nocy spac nie będę tak jak izaura. A ja jutro naczczo być?

Emilka
    preg.png
    21.04.23 - beta 411
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2017, 00:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak naczczo obowiazkowo, o to pytali kilka razy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2017, 00:07

• e_mil_ka Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2017, 05:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mam stresa. Obym żywa wróciła.

Emilka
    preg.png
    21.04.23 - beta 411
  • ona84 Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2017, 05:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    e_mil_ka wrote:
    Ale mam stresa. Obym żywa wróciła.
    Hey Emilka trzymaj kciuki. Żywa wrócisz to nie ma się co bać

e_mil_ka lubi tę wiadomość

3i49ej28fjl6k2ap.png
  • ona84 Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2017, 05:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miało być trzymam

3i49ej28fjl6k2ap.png
‹‹ 1337 1338 1339 1340 1341 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ