Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Podobno w połowie 2015 roku w Olsztynie miała zostać otwarta filia kliniki artemida która mieści się w Białymstoku. Ktoś coś słyszał? Jak można tam się dostac?
eni33, Ena, lawendowapani, ana1122, [email protected], Makumba, Karcia, Lura82, Anulka0310, mag87, tarragonaaa lubią tę wiadomość
3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
No to lipa, a Ty jesteś z okolic olsztyna? Polecisz może u kogo zrobić inseminacje, bo lekarz do którego chodzę nie zajmuje się iui.3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
-
Z tego co rozmawiałam z moim dr z Artemidy jakieś 1,5 tyg. temu to jeszcze nie mają sprzętu w oddziale w Olsztynie. Najlepiej zadzwonić do Białegostoku do Artemidy i dopytać - to będzie najlepsze źródło informacji
sonia86 lubi tę wiadomość
-
No właśnie muszę tam zadzwonić, może podadzą jakiś przybliżony termin otwarcia. Kurczę ciężko w tym Olsztynie o dobrego specjaliste a do Białegostoku daleko, zwłaszcza jak się pracuje, to problem z dojazdem.
malgos741 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny z tego co pisałam do Artemidy to podobno mają ją otworzyć w sierpniu, zaś w następnym roku Invicta u zbiegu ulic Synów Pułku/Sikorskiego...
sonia86, Hrabina lubią tę wiadomość
01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Artemida już działa, przy szpitalu malarkiewicza na jagiellońskiej. Przyjmuje tam m.in. dr Waśniewski dwa razy w tygodniu.3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
-
Oprócz doktora Waśniewskiego również doktor Przybyłowicz i dwóch lekarzy z Białegostoku : dr. Zbroch i prof. Dochmistrz..
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Malgos a byłaś juz może u któregoś na wizycie, jak wrażenia? Ja mam się tam zgłosić na stymulacje jak dostanę @.
malgos741 lubi tę wiadomość
-
sonia86 wrote:Malgos a byłaś juz może u któregoś na wizycie, jak wrażenia? Ja mam się tam zgłosić na stymulacje jak dostanę @.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2015, 17:41
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Dr o którym mówisz nazywa się Domitrz i ja też się u Niego leczę, choć być może słowo leczę to w tym przypadku za dużo powiedziane.. czekałam na klinikę w Olsztynie jak na zbawienie, a tu klops, na IVF i tak trzeba jechać do Białegostoku.. jak na razie zdecydowaliśmy się IUI dr zdecydował, że na cyklu naturalnym, jutro monitoring, trzymajcie kciuki abym zobaczyła pęcherzyk
Małgoś czy Ty też miałaś IUI na cyklu naturalnym? jak Twoje wrażenie z kliniki? Ja mam mieszane odczucia, trochę jeszcze niezorganizowani są no i przekładają wizyty z dnia na dzień mi się dwa razy już zdarzyło, że dzwonili w ostatnim momencie.. ale i tak mam ogromną nadzieję, że nam się udaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2015, 17:41
malgos741, sonia86 lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
asia-m-b wrote:Dr o którym mówisz nazywa się Domitrz i ja się u Niego leczę, choć być może słowo leczę to w tym przypadku za dużo powiedziane.. czekałam na klinikę w Olsztynie jak na zbawienie, a tu klops, na IVF i tak trzeba jechać do Białegostoku.. jak na razie zdecydowaliśmy się IUI dr zdecydował, że na cyklu naturalnym, jutro monitoring, trzymajcie kciuki abym zobaczyła pęcherzyk01.2015 iui invicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
no właśnie nie odwołali wszystkie jutrzejsze wizyty ale jako, że muszą mnie właśnie podejrzeć muszę jechać do gabinetu dr Waśniewskiego..
Małgoś edytowałam wcześniejszą wiadomość.. zerknij, poradź..Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2015, 19:00
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
hej, ja też jestem już po pierwszej wizycie i również mam mieszane uczucia.
przede wszystkim nie pasują mi za bardzo godziny przyjęć (jak narazie umawiają tylko do 15), a ja jestem z innego miasta i muszę się zwalniać z pracy żeby zdąrzyć na wizytę. Poza tym jakoś tak więcej spodziwałam się po największej olsztyńskiej sławie, czyli dr Waśniewskim, odniosłam wrażenie, że nie za bardzo "wczuł się" w mój przypadek, wywiad zebrał dość pobieżny, prawie wcale nie był zainteresowany wynikami badań, które zrobiłam na własną rękę, rozpisał mi plan działania na następne miesiące, (czyli standardowo stymulacja lżejsza, stymulacja mocniejsza, ewentualna laparoskopia, kilka inseminacji i in vitro), zrobił usg i stwierdził, że mam drobnego polipa i prawy jajnik jakiś nieciekawy (nigdy wcześniej nic takiego nie miałam stwierdzonego), nie skomentował jak mu powiedziałam, ze od kilku tygodni mam dość silne bóle w prawym podbrzusz. przepisał mi clostillbegyt (mimo, że przez kilka miesięcy miałam monitorowane cykle u innego lekarza, które potwierdziły występowanie owulacji) i luteinę, mam się zgłosić 11 dnia cyklu na podglądanie. wizyta trwała 10 minut.
Z pozytywów to zaskoczyła mnie cena "jedynie" 100 zł, jak na prywatne leczenie to nie jakoś starsznie dużo.3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
-
jezu naprawdę 100zł w artemidzie???? matko wiesz ile ja zapłaciłam za wizytę u dr Domitrza? 250 zł i też kompletnie nic z niej nie wynikało.. godziny słabe bardzo do 15 weekendy nie pracują i wizyty przekładają.. kurcze nie chcę narzekać ale naprawdę pokładałam wielkie nadzieje w tej klinice..Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
-
"Małgoś czy Ty też miałaś IUI na cyklu naturalnym? jak Twoje wrażenie z kliniki? Ja mam mieszane odczucia, trochę jeszcze niezorganizowani są no i przekładają wizyty z dnia na dzień mi się dwa razy już zdarzyło, że dzwonili w ostatnim momencie.. ale i tak mam ogromną nadzieję, że nam się uda "
Jeśli chodzi o doktora Zbrocha to podobała mi się wizyta, oglądał wszystkie moje badania, zadawał pytania, których dr.Waśniewski nie pytał. Polecam.
Asia ja miałam na cyklu stymulowanym Gonalem (możesz wejść na mój wykres), może dlatego że dałam mu historię moich stymulacji, które zastosował dr.Waśniewski i miałam już jedną iui. Żadnej wizyty nie miałam przekładanej. Za pierwszą wizytę zapłaciłam 250zł a w nowym cyklu za pakiet iui zapłaciłam 800zł (w tym wizyty, badania hormonów i zabieg iui aż do ostatniego badania... teraz czekam ale coś mi świta że nadejdzie bo mam plamienia...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2015, 21:58
kariotypy ok
mutacja MTHFR
asia-m-b wrote:jezu naprawdę 100zł w artemidzie???? matko wiesz ile ja zapłaciłam za wizytę u dr Domitrza? 250 zł i też kompletnie nic z niej nie wynikało.. godziny słabe bardzo do 15 weekendy nie pracują i wizyty przekładają.. kurcze nie chcę narzekać ale naprawdę pokładałam wielkie nadzieje w tej klinice..01.2015 iui invicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
sonia86 wrote:hej, ja też jestem już po pierwszej wizycie i również mam mieszane uczucia.
przede wszystkim nie pasują mi za bardzo godziny przyjęć (jak narazie umawiają tylko do 15), a ja jestem z innego miasta i muszę się zwalniać z pracy żeby zdąrzyć na wizytę. Poza tym jakoś tak więcej spodziwałam się po największej olsztyńskiej sławie, czyli dr Waśniewskim, odniosłam wrażenie, że nie za bardzo "wczuł się" w mój przypadek, wywiad zebrał dość pobieżny, prawie wcale nie był zainteresowany wynikami badań, które zrobiłam na własną rękę, rozpisał mi plan działania na następne miesiące, (czyli standardowo stymulacja lżejsza, stymulacja mocniejsza, ewentualna laparoskopia, kilka inseminacji i in vitro), zrobił usg i stwierdził, że mam drobnego polipa i prawy jajnik jakiś nieciekawy (nigdy wcześniej nic takiego nie miałam stwierdzonego), nie skomentował jak mu powiedziałam, ze od kilku tygodni mam dość silne bóle w prawym podbrzusz. przepisał mi clostillbegyt (mimo, że przez kilka miesięcy miałam monitorowane cykle u innego lekarza, które potwierdziły występowanie owulacji) i luteinę, mam się zgłosić 11 dnia cyklu na podglądanie. wizyta trwała 10 minut.
Z pozytywów to zaskoczyła mnie cena "jedynie" 100 zł, jak na prywatne leczenie to nie jakoś starsznie dużo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2015, 22:01
Ena lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017