Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
TERA83 wrote:jakiej firmy polecacie podpaski i laktator i maść na brodawki jaka ? zeb y jej nie trzeba było zmywac przed karmieniem
-
Ja mam ręczny laktator firmy Medela. Kupiony z myślą o odciąganiu po powrocie do grania przydał się już w szpitalu. W Dziecięcym podłączałam się do elektrycznego - rewelacja...tylko cena pewnie tez dobra. Nie sprawdzałam.
Na brodawki używałam maści Maltan. Fajnie działa i nie trzeba jej zmywać.
Asia08, już dość długo męczysz się z tymi poranionymi brodawkami. Myślę, że Twoje dziecię może za płytko zasysać, tak jak mój bąbel. Jeśli chciałabyś skorzystać z pomocy, to polecam panią Iwonę Nadratowską. Mi ogarnęła temat w trzy dni. Miałam naprawdę zmasakrowane cycki, a teraz karmienie to sama przyjemność. Tylko nie wiem ile bierze za konsultacje, bo ja korzystałam z jej porad w szpitalu, więc mieliśmy za darmo.
Aha, i jeśli uważacie, że macie mało pokarmu, to ktoś wcześniej wspomniał Femaltiker. Potwierdzam - działa19.03.2016 - I iui, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Asia08 jakbyś chciała się skontaktować z Iwonką to tu masz nr 502678228.
Wiem, że można się z nią umówić na wizytę domową, ale nie wiem jak jest z dojazdem poza Olsztyn.
Asia08 i Ty jak rodziłaś u Malarkiewicza to oni mają ten program KOC i w ramach tego programu chyba też jest jedna konsultacja laktacyjna bezpłatna. W papierach co od nich dostałaś, powinien być nr do położnej Agnieszki (nie pamiętam nazwiska), ona też pomaga w sprawach laktacji i karmienia. -
Bry..ponuro dziś..idę do lekarza po wynik usg piersi trzymajcie kciuki żeby nie było co do wycięcia..
eni33 lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Dzieki dziewczyny za info. Problemem jest wlasnia to, ze nie jestem z Olsztyna. Ale sprobuje sie dowiedziec.
Femaltiker pije od wczoraj, slodkie to cholerstwo.
Moja mala jest niemozliwa. Daje jej butle, wypija, odda zapasy i nie chce spac. Jak dostanie jeszcze po tym cycka w zeby to momentalnie spi. I jak ja zostawic z tata?
Co do Malarkiewicz to podczas przyjecia kobietka cos mowila tez o tym, ze jakbh z dzieckiem cos sie dzialo to moge do nich. Nie pamietam dokladnie, bo mowila to poddczas skurczy."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Małgosia trzymam kciuki
Ona ale naprodukowalas jajek:)
Wczoraj na stronie Artemidy był organizowany konkurs- trzeba byLO zgadnąć dlaczego dr D przyjeżdża na 2 tyg do Olsztyna na początku sierpnia:) nagroda za poprawna odpowiedź było 150 zł do wykorzystania na badania/zabiegi itp
Ona czyli może jednak Olsztyn
Lotta a ty juz po wizycie?malgos741 lubi tę wiadomość
-
ona84 wrote:Małgosia będzie dobrze. JA czuję że w weekend będzie Białystok. Byłam zrobić e2 i się okazuje że mam w lewym 7 jaj od13-15 to spore są a w prawym5od10-13
Ps. Bardzo ładnie rosnąWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2017, 12:13
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Wzięłam udział w konkursie
Ona ale ładna liczba jajektrzymam kciuki.
eni33 lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Dziewczyny dajcie znac jak tam po wizcie u doktorka? pewnie sie spotkalyscie bo mialyscie podobne godziny:-)
-
Hej.
Ja dopiero wróciłam z Art, przeuswalam wizyte na 14:30, ze względu na męża.U mnie niestety bieda z nędzą,estradiol prawie że żaden bo 52, a pęcherzykow łacznie ok.10 sztuk. Od dziś mam zwiększoną dawkę menopuru.Pytałam lekarza czy mam się martwić, powiedział, że nie, że to po prostu dłuzej potrwa i taka reakcja może być wynikiem poprzednich stymulacji do iui. Jak to często bywa doktorek nie był zbyt rozmowny, a dziś w Art, jak w fabryce, widać, że ruszają z procedurą w Olszt.i dużo par ma w najbliższym czasie podjeść do ivf.
Sama nie wiem co myśleć, cała noc nie mogłam spać, głowa boli drugi tydzień a dziś jeszcze tak ponure wieści,już w drodze do domku nie wytrzymałam i się popłakałam.