Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
TERA83 wrote:mam ta listę wydrukowana hehe a maść na brodawki ? a tak przy okazji jakby coś to w nocy którędy wchodzi się do Wojewódzkiego głównym wejściem jest tam dzwonek ???
Ja miałam lano maść z Ziaji, któraś mama polecała. A teraz kupiłam maltan, bo położna mi poleciła na te poranione brodawki.
Co do wejścia, to bladego pojęcia nie mam."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
TERA83 wrote:mam ta listę wydrukowana hehe a maść na brodawki ? a tak przy okazji jakby coś to w nocy którędy wchodzi się do Wojewódzkiego głównym wejściem jest tam dzwonek ???
Szpital Wojewodzki jest otwarty cała dobę, wejdziesz wejściem głównym albo od razu na SOR.TERA83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć
Terra jak będziesz miała insulinę to na 1-2 tygodnie przed porodem mogą cię położyć w szpitalu. Ja rodziłam w październiku - szlafroka nie używałam, bo gorąco było na oddziale. Ja czasem sciagałamm mleko i miałam ręczny Avent. Na moje bardzo rzadkie korzystanie ok, ale potem zaczął skrzypieć. Podpaski giganty Bella i u mnie dużo tego szło.
Ona tak - oni teraz telefonują i potwierdzają wizyty.
Izaura ooo to trzeba się zastosować do zaleceń i działać. -
Ona84 ostatnio mialam dawke chyba 175. Na strzykawce nie ma takiej podzialki, i ciezko bylo trafić w odpowiednia dawke na strzykawce. Jak zapytalam ktoregos z lekarzy jak to wymierzyć dokładnie, bo raz mam więcej raz mniej w strzykawce. To powiedział, ze mam przewidziana konkretna dawke czyli np 1200+1200 i prędzej czy później i tak ja cala przyjme. Czyli chyba nie musisz sie martwic22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
nick nieaktualnye_mil_ka wrote:Ja też Martwię się o Makumbe
Izaura czyli podchodzicie do crio? -
Ena wrote:Cześć
Terra jak będziesz miała insulinę to na 1-2 tygodnie przed porodem mogą cię położyć w szpitalu. Ja rodziłam w październiku - szlafroka nie używałam, bo gorąco było na oddziale. Ja czasem sciagałamm mleko i miałam ręczny Avent. Na moje bardzo rzadkie korzystanie ok, ale potem zaczął skrzypieć. Podpaski giganty Bella i u mnie dużo tego szło.
Ona tak - oni teraz telefonują i potwierdzają wizyty.
Izaura ooo to trzeba się zastosować do zaleceń i działać.
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
nick nieaktualnyTera 83 - przy małych dawkach, to raczej nie, ale...Ja miałam małe dawki insuliny, ale została włączona podczas mojego pobytu w szpitalu i już zostałam tam do porodu. Może to śmiesznie zabrzmi, ale ja swój 2-miesięczny pobyt w Szpitalu Wojewódzkim wspominam bardzo dobrze, a nawet miło.