Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ena, niee. Jutro planuje ja obudzic wczesniej, zeby maz nie musial znowu sie do pracy spozniac."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Lotta84 wrote:Dziewczyny moze jakos specjalnie sie przygotować, gdybym podczas punkcji również trafiła na liczną widownie?
to by sie zdziwili i na 100 pamietaliby Cię.
A tak naprawdę to powodzenia zycze i zeby jak najszybciej bylo juz po punkcji. To jednak bardzo wykancza organizmGosia321, TERA83, Lotta84 lubią tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
eni33 wrote:Jak my z Laura bylysmy na punkcji w Białymstoku to na sali byla tez dr Sklodowska. I tak sie teraz zastanawiam czy aby napewno nam robil dr D. Bo moze ona tylko sie uczyla i obserwowala.Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
To w sumie dobrze, że sprawdzaja ten progesteron. Dopiero wrocilismy do domu, padam na ryj, a jutro znowu do Artemidy. Oby było chłodniej, oby dobre wiesci o koncu stymulacji.
Ona84 progesteron mialam 0,23, a estradiol 1981.
Emilka nie trać wiary, musi się udać!!e_mil_ka lubi tę wiadomość
-
nadziejka88 wrote:Dokladnie jest tak jak Gosia pisze. Jak jest wysoki prg to nie robi się transferu.
Ona i ena jak sie czujecie?
Lotta koncowka jest najtrudniejsza, ale bliżej aniżeli dalej:) fajnie ze juz będziesz na miejscu.
Zauwazylam śluz przezroczyst. -
Czesc Emilka i wszystkim.
Lotta powodzenia na końcu stymulacji. Ladny masz estr. Pewnie pobiorą z 10 jajek.
Ona 5dpt trzydniowego to właśnie początek implantacji. Od 8 .dnia zaczyna byc produkowane hcg. Niech maluszek sie ładnie wgryza.
Ena jak sie czujesz po owulce?
Ciężarówki terra, Laura, eni, Sonia jak radzicie sobie z upalami?e_mil_ka lubi tę wiadomość
-
nadziejka88 wrote:Czesc Emilka i wszystkim.
Lotta powodzenia na końcu stymulacji. Ladny masz estr. Pewnie pobiorą z 10 jajek.
Ona 5dpt trzydniowego to właśnie początek implantacji. Od 8 .dnia zaczyna byc produkowane hcg. Niech maluszek sie ładnie wgryza.
Ena jak sie czujesz po owulce?
Ciężarówki terra, Laura, eni, Sonia jak radzicie sobie z upalami?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2017, 08:03
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
Hej wszystkim, widzę dzieje się dzieje..za wszystkie kciuki zaciśnięte..01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Tera współczuję tych męczarni ze skóra i skaczącym cukrem, ale już 3 z przodu, tyle już wytrzymałość, naprawdę dzielna z Ciebie kobieta. Ja też z domu staram się nie wychodzić, przebieram się kilka razy dziennie, bo poce sie niemiłosiernie, bieliznę to po zdjęciu mogę wyrzymać, ale na szczęście nie puchne jeszcze. Wczoraj łapsko sobie wrzątkiem poparzyłam i mi się burchle zrobiły. Oby synek nie urodził się z czerwonym środkowym palcem3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
sonia86 wrote:Tera współczuję tych męczarni ze skóra i skaczącym cukrem, ale już 3 z przodu, tyle już wytrzymałość, naprawdę dzielna z Ciebie kobieta. Ja też z domu staram się nie wychodzić, przebieram się kilka razy dziennie, bo poce sie niemiłosiernie, bieliznę to po zdjęciu mogę wyrzymać, ale na szczęście nie puchne jeszcze. Wczoraj łapsko sobie wrzątkiem poparzyłam i mi się burchle zrobiły. Oby synek nie urodził się z czerwonym środkowym palcem
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE