Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Lotta84 wrote:Nadziejka88 dziś mam wizytę, w tym tygodniu już trzecią.Tak na pewno będę miała punkcje w Olsztynie.
Może rozważ jednak zwolnienie skoro nie chesz wracać do pracy.
Nadziejka88 już dłuższy czas nie biegam, spaceruje -
Lotta to chyba zależy od wielkości pęcherzyków.
Gdzie dokładnie jest robiona punkcja w Olsztynie?
Nadziejko mała juz czasem daje popalić, szczególnie wieczorem. Teraz chyba i jej sie pogoda udziela wiec spi caly dzień.
U Ciebie tez sie niedługo zacznie dyskoteka w brzuchu22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Lotta84 wrote:Ona84 jak bylo u Ciebie, na jakiej podstawie lekarz zdecydowal o zakonczeniu stymulacji?
Odpowiednia wielkośc pecherzykow+ estradiol? Miałas też badany progesteron przed punkcja?
Właśnie progesteron ani razu badany nie mialam -
Lotta
mały kacyk ale nie jest źle. Teraz zafundowałam sobie w pracy bieganie po klasach bo sprzątaczki na urlopie a kwiaty chcą pić. Tak sie zlazłam że normalnie nogi mnie bolą.
A to w Olsztynie już robią punkcje? -
Lotta84 wrote:Wydaje mi się,że punkcje robią w Artemidzie. Widziałam wczoraj leżace pacjentki w ostatnim pokoju po prawej stronie, i położne pytały je jak się czują po punkcji. Stąd taki wniosek, ale moge sie mylić.
-
Ja tez przez brzuch. A co do mojego cisnienia to chyba wszystko dobrze caly czas w normie mierze 4 razy dziennie. Moze to przed wizyta jakis stres i dlatego tak duzo.
-
Ogladalam te zdjecia z tej 1 punkcji na Olsztynie i tam zabieg robi jakas pani w czarnych wlosach. Kto to? czy to ta dr Stefańska.
-
https://www.hafija.pl/2017/05/gastronomiczny-cyrk-kobiet-karmiacych-dzieci-piersia.html
Do poczytania przy karmieniu."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
eni33 wrote:Ogladalam te zdjecia z tej 1 punkcji na Olsztynie i tam zabieg robi jakas pani w czarnych wlosach. Kto to? czy to ta dr Stefańska.
Mi się wydaję,źe to Pani dr Aneta Stefaniak,pracuje m.in. w szpitalu wojewodzkim.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2017, 14:59
-
nick nieaktualnyHej Dziewczyny my juz w domu, jutro powrót do pracy
i to tez jakby nowej bo przechodzę na nowy sklep...
Dr Zd mówił ze robił juz pierwsza punkcje w poniedziałek. I przyjmują pacjentki na oddział szpitala MalarkiewiczaGosia321, asiastokrota lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny