Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Emilka, jeszcze spi. Ale cos kombinuje.
4 piwa? W zyciu nie dalabym rady. Rzygalabym jak kot.
Ena, ja nigdy nie lubilam. Mala od wczoraj nas meczy, ale dzisiaj chyba bylo gorzej. Najgorsze jest to, ze lezy na mojej polowce lozka i sie nie zmieszcze.ana1122, e_mil_ka lubią tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
nadziejka88 wrote:Ona to ty szalalas dzisiaj. Ja to z tych co dmuchaja na zimne i w dzień transferu leżałam plackiem w apartamencie, dopiero wieczorem wyszłam zjeść na starówkę i to tez spacerek może max 10 minut. Ale nie ma dowodów na to ze leżenie pomaga a chodzenie szkodzi takze luzik jak kropek ma zostać w brzuszku to zostanie.
bałam sie chodzić, plackiem lezalam do wieczora. Dopiero później jakos sie ogarnelam
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Lura82 wrote:Mialam identycznie
bałam sie chodzić, plackiem lezalam do wieczora. Dopiero później jakos sie ogarnelam
Dziewczyny, a mialyscie tak, ze moment transferu wyobrazalyscie sobie, ze to taka magiczna chwila i wzruszajaca, a w rzeczywistości szast prast i po wszystkim. Zero lez i wzruszeń?
Ja to sie naogladalam filmików o ivf na Youtube. Na każdym ryczalam jak bobr. Myślałam, ze to będzie tak samo, a jednak nie bylo.malgos741 lubi tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
nick nieaktualnyLura82 wrote:Dziewczyny, a mialyscie tak, ze moment transferu wyobrazalyscie sobie, ze to taka magiczna chwila i wzruszajaca, a w rzeczywistości szast prast i po wszystkim. Zero lez i wzruszeń?
Ja to sie naogladalam filmików o ivf na Youtube. Na każdym ryczalam jak bobr. Myślałam, ze to będzie tak samo, a jednak nie bylo.
To ja miałam podobne wyobrażenie o błogosławieństwie młodej pary przez rodziców. Spodziewałam się potoków łez, jakiejś magicznej atmosfery, a tu... mama się jąkała ze stresu, tata coś zafeflunił,teściowa zaczęła orędzie, ale szybko ją zgaszono, bo już późno byłoŻadnego patetyzmu i wzruszeń.
Postaram się Was nie zwieść i stworzyć nowego, forumowego człowiekaMakumba lubi tę wiadomość
-
ana1122 wrote:Mamuśki mam pytanie jakie szczepionki wybieracie dla waszych malenstw?
JA wziełam 6w1 i pneumokoki tą refundowaną, ale teraz się zastanawiam czy nie lepiej było wziąć tą 13.
I ciągle myślę i czytam o tej przeciwko meningokokom...
http://www.mamalekarz.pl/sepsa-zapalenie-opon-mozgowych-a-szczepienia-na-meningokoki/Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2017, 23:45
-
ona84 wrote:Lotta to super no widzisz a martwiłas się.
W Białym kupiłam owoców jak by u nas nie było, ciągnęła tyle km. Podróż ok zajechalismy do dwóch wiosek pozwiedzać a tak mi się chciało że szok taki upał, ale mój mówi chodź bo już więcej tu nie będziemy. A i Żubry widzieliśmy biedne leży w cieniu w piasku, to fotek trochę napstrykalam. Ruciana Nida na hamburgery i RRejs był godzinny ale nie chciałam ppozniej żałował. -
Ena wrote:Pytaj, pytaj - trzeba wiedzieć, żeby się przygotować. Wczoraj o 14:40 dostałam Ovitrelle na pęknięcie, a dziś o 15:30 miałam iui. Mój mążma dobre nasienie, zatem niczym się nie wspomagał. On miał dziś się stawić na 13 i zaliczyć "pokój zwierzeń". Ja miałam być na 14:50 - oczywiście było opóźnienie. Wizyta moja: na początku usg - wyszło, że endo 8,5 mm i dwa pęcherze po prawej takie już na pęknięciu - 25 mm i 19 mm. Potem dr założyła chyba wziernik i taką strzykawą z rurką wpuściła nasienie. Leżałam potem na samolocie 15 minut. Dostałam receptę na Luteinę - 10 dni mam brać od piątku i testować. Można iść na wizytę po iui, żeby sprawdzić progesteron i czy są ciałka żółte, ale ja nie idę. Jakoś ta wiedza nie jest mi do szczęścia potrzebna - czekam na ostateczny werdykt - za dwa tygodnie pójdę na betę. Dostałam też kartkę z rozpiską jak przebiegała stymulacja i kartkę z wynikiem nasienia. Iui robiła mi Pani A.S. Szybko, sprawnie i bezboleśnie. Ogólnie mam pozytywne nastawienie - przynajmniej dziśBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Hej Kochane!
Emilka jak tam, kacyk jest? Szacun 4 piwa to ja bym padła i szybko nie wstała
Ena oby 2 tyg.szybko Ci minęly, kciuki zaciśnięte!
Zapomniałam napisać,że ostro ruszyli z procedura w Olsztynie. W pon. i wt.po trzy punkcje zrobiono.
Miłego dniamag87 lubi tę wiadomość
-
Czesc Gosiu:) jak klimatyzacja na nowym stanowisku?
Kiedy jedziecie do warszawy a kiedy macie wizytę u imuno w gdańsku?
Laura według suwaczka jesteś juz sala gimnastyczna:)
Ona tylko zero biegania, pamiętaj !
Eni i ana a badania prenatalne mialyscie przez brzuch czy jeszcze dopochwowo?
Asia nam doroslym przeszkadzają ipaky a co dppiero maluchom które caly czas leżą spocone.nie dziwie sie ze mala marudzi.
Lotta kiedy teraz wizyta? Będziesz juz miała w Olsztynie?
Ena czyli jednak iui się udaje i trzeba w nie wierzyćpoprawiaj statystyki, poprawiaj:)
Ja jutro wracam do pracy po dwóch tygodniach urlopu i juz mi się nie chce na sama myśl.