Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nadziejka88 wrote:Halsza oj leci suwaczek leci. Co prawda czekam jak na igłach do wizyty aby się dowiedziec czy z maluchem wszystko ok.
Eni33 jak dr d robil ci prenatalne to specjalnie sie z nim umawialas na wizytę? Bo ja mam u niego za tydzień i to juz będzie 12t2d wiec czas prenatalnych i sie zastanawiam czy mi pomiędzy malucha. -
nick nieaktualnyOna 84 - oby szczęśliwy był ten 1 sierpnia - ja polecę na betę dopiero za dwa tygodnie. A ty kiedy planujesz?
Asia08 rozumiem cię z tym łapaniem moczu - ja to już taka wkur.... byłam, że już miałam zrezygnować z pobierania, ale jakimś cudem udało się złapać.Asia08 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja jako mialam wizyte w 10 tygodniu ze wzgledu na tego krwiaka i wtedy dr powiedzial ze widzimy sie za 2 tygodnie na prenatalnych. Wizyta 350 i w tym krew na test pappa.
A ja bylam dzis na jeziorze pomoczylam troche tylek bo tak goraco. Mam nadzieje ze sie nie przepaleta jakas infekcja. -
Ena wrote:Ona 84 - oby szczęśliwy był ten 1 sierpnia - ja polecę na betę dopiero za dwa tygodnie. A ty kiedy planujesz?
Asia08 rozumiem cię z tym łapaniem moczu - ja to już taka wkur.... byłam, że już miałam zrezygnować z pobierania, ale jakimś cudem udało się złapać. -
Kochane mam 4 ampulki menopuru 75 wazne do wrzesnia gdyby ktoras z was przy koncu stymulacji dostala takie dawki to z checia sie wymienie na ampulki z dluzszym terminem waznosciBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Hej
Ena opowiedz jak wyglądała Twoja wizyta? Czy dostałaś coś wczoraj na pęknięcie pęcherzyka? Twój mąż musiał być razem z Tobą? Czy dawali mu coś na ewentualna poprawę nasienia? Miałaś robione na peknietym pęcherzyku czy jeszcze nie było owulacji? Przepisał Ci jakąś luteine? Masz się jeszcze zgłosić na kolejną wizytę potwierdzającą? Sorki ze tak pytammam nadzieje ze się nie pogniewasz:)
-
ana1122 wrote:Mamuśki mam pytanie jakie szczepionki wybieracie dla waszych malenstw?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2017, 18:02
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
dziewczyny ile zużylyscie mniej więcej podkładów poporodowych bo ja dałam gafe haha i przez pomyłkę zamówiłam poporodowe wszystkie zamiast na łóżko hehe
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
TERA83 wrote:dziewczyny ile zużylyscie mniej więcej podkładów poporodowych bo ja dałam gafe haha i przez pomyłkę zamówiłam poporodowe wszystkie zamiast na łóżko hehe
Te wielkie podpaski? Mi duzo wyszlo, w domu tez uzywalam a pozniej przeszlam na zwykle cienkie.
My tez tylko te podstawowe szczepienia raczej.TERA83 lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Emilka udanej imprezki, baw się dobrze i zrelaksuj:-)
Mag87 ja mialam dwie iui, w maju i w czerwcu.Sprawa wygladala podobnie, tylko z innymi lekami do stymulacji.Iui na niepękniętych pęcherzykach, po drugiej iui dostałam progesteron ponoć dlatego,ze stymulacja była gonalem. Nie miałam żadnej wizyty sprawdzajacej.Mąz dwie godziny przed zabiegiem oddaje nasienie.
Ena odezwij się, jak się czujesz po iui?
Ona84 jak czujesz? Jak minęla podróz?
U mnie w końcu ruszyło, dziś estradiol 1562, pęcherzyków chyba ok.8. Jutro kolejny monit i oby koniec stymulacji.Nie wiem czy to upał czy leki,ale jestem totalnie bez mocy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2017, 19:38
e_mil_ka, malgos741, mag87 lubią tę wiadomość