Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
O kurde ale wieści z samego rana! Aż czuć pozytywna energię
Dziewczyny powodzenia dzisiaj!
Ona wrócisz dzisiaj do domu w dwupaku:) ale czadowo!
Ena a widzisz jednak wszystko ruszyło i oby dzisiaj zakończyło się sukcesem. Tak jak pisałaś podbij te statystyki bo my z Halszka w kolejce do IUI:)
Gosia gratulacje awansu, odpowiednia atmosfera w pracy jest bardzo ważna. Ja niestety w swojej przeżywam kryzys i modlę ode się codziennie żeby przetrwać kolejne dni.
Ja wczoraj dostałam jeszcze od dr Zd globulki i słowa otuchy ze będzie dobrze, że doczekam się tego hsg
Pogodnego dnia DziewczynyGosia321 lubi tę wiadomość
-
Asia08 pobieraliśmy raz sami w domu. Kupiliśmy 3 woreczki i była zabawa. Za pierwszym razem źle przykleiliśmy i po 30min oczekiwaniu poszło wsio w pieluche. Zrobiliśmy godzinkę przerwy, karmienie i za drugim razem po jakichś 5-10mjn poszło idealnie
także cierpliwości.
-
Ana, Eve tez mam te woreczki ale polozna kazala lapac do pojemnika. I w internetach wyczytalam, ze ogolny do woreczka a posiew do pojemnika bo jalowy. I zglupialam, bo lekarka kazala kupic woreczek.
A to musi byc mocz poranny? U takego malucha to ciezko... Jutro przyklejamy woreczek.
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
ona84 wrote:Już po zarodek 8A
Ona84, nie znam się ale coś mi sìę wydaję, że zarodek jest super jakości. Cudownie,że już w dwupaku.Odpoczywaj i oszczędzaj się. Mam nadzieję,że szybko miną Ci dni do testowania!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2017, 10:17
-
Ona84 super teraz musisz uzbroic sie w cierpliwość.
-
nick nieaktualnyCześć
Gosia321 - fajnie, że w pracy cię docenili. Gratuluję awansu.
Ona84 - spokojnej drogi i wierzę, że się wam udało.
Asia 08 - ja trzy razy pobierałam mocz na badania. Dwa razy do woreczka i skucha, bo albo dostał się tam kał, albo jakieś inne zanieczyszczenia i trzeba było powtarzać. Najlepiej łapać do pojemnika, choć łatwe to nie jest. My łapaliśmy ze 2-3 godziny. Zuzaka wisiała na cycku, a mąż z pojemniczkiem czatował. Niektórym dzieciom pomaga włożenie nóg do wody lub spuszczenie wody w kibelku albo z kranu. Takie szszsz może sprawić, że dzieć zrobi siku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2017, 10:38
Asia08 lubi tę wiadomość
-
Ona zarodek na trzecia dobę idealny.
Ja brałam nospe caly dzień do 6 tabletek normalnej i magnez. Bierz nospe doraźnie tym bardziej ze wracacie samochodem tyle godzin to dobrze rozkurczyc maciceteraz najdluzsze dwa tygodnie przed wami. Wszystkie trzymamy kciuki &&
-
nick nieaktualny
-
Ena? No my dzisiaj podobnie. Mala na cycu, ja ja za jedna noge trzymalam, maz za druga i czatowalismy ponad godzine. I jic. Tylko sie do pracy spoznil.
Musze jutro ja wczesniej obudzic chyba. W sobote probowalam lapac sama i jak sie na chwile odwrocilam, to siknela.
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Ena ma racje z tym puszczaniem wody i nie tylko dzieciom to pomaga. Ja jak leżałam po laparoskopii w Białym i nie mogłam sie wysikac to puszczali wodę z kranu w sali. Fakt ze u mnie i tak skończyło sie to cewnikowaniem ale widocznie na niektórych to działa.
Ona84 super teraz tylko czekanie. Małych jest silny. Trzymam kciuki. -
Halsza oj leci suwaczek leci. Co prawda czekam jak na igłach do wizyty aby się dowiedziec czy z maluchem wszystko ok.
Eni33 jak dr d robil ci prenatalne to specjalnie sie z nim umawialas na wizytę? Bo ja mam u niego za tydzień i to juz będzie 12t2d wiec czas prenatalnych i sie zastanawiam czy mi pomierzy malucha.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2017, 15:58