Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Izaura wrote:Gosiu mowisz o powtorce Ana tak?
P/c antyfosfolipidowe igg i igm
Antykoagulant tocznia
B2-glikoproteina igg i igmBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIzaura - nawet trochę postałam pod Artemidą i czekałam na Was (moja wizyta nie trwała długo), ale w końcu pojechałam, bo musiałam się spotkać z moją potencjalną pracodawczynią.
Chcą mnie w przedszkoluMam nadzieję, że iui będzie szczęśliwe, ale ja nie wyobrażam sobie, żebym od września siedziała w domu. Muszę gdzieś pracować. Mam jakieś zlecenia na pisanie w domu, ale to za mało - do ludzi chcę
Dziewczyny postaram się poprawić statystyki pozytywnych iui w Artemidzie
Gosia czyli teraz co będziesz robić w pracy? Czym zajmuje się taki koordynator?Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2017, 23:20
asiastokrota, Asia08 lubią tę wiadomość
-
Ena super wieści, powodzenia jutro, oczywiście trzymam kciuki
Gosia grtuluję awansu, mam nadzieję że nowa praca spełni twoje oczekiwania i da ci mnóstwo satysfakcji i oczywiście spokoju.
Ona powodzenia jutro &&&
Izaura posłuchaj Gosi, masz już jakieś podstawy by badać się nadal. Szukaj kochana a może uda ci się wyeliminować przyczynę niepowodzeń. Clexanu się nie bój w innych klinikach wierzą że pomaga i dają " na dzień dobry"Izaura, Gosia321 lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Makumba uff jak dobrze że się odezwałaś, nie mogłam przestać o Was myśleć. Dobrze że już z malutką lepiej. Srtachu się najedliście ale najważniejsze że dobrze się skończyło. Mój Marcin powiedział że Ania Makumba bardzo ładnie brzmi i pasuje
ana1122, Makumba lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Ona trzymamy kciuki za twojego kropka
Ena powiedzenia na iui
Gosia gratulacje
Kciuki za wszystkie staraczki:-)
Tez się zgadzam że Anna to super imię i noszą je fajne babki:-)Gosia321, eni33, Makumba lubią tę wiadomość
-
Ona, powinno troche przystopowac, chociaz ja do antybiotyku tego nie bralam. Trzymam kciuki, zeby Cie nie dopadlo znowu.
Eve, Ena, pobieralysmy coreczkom mocz na posiew? Macie jakis patent? Prawie godzine czekalismy i zolza sie nie posikala. No masakra."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Ena wrote:Izaura - nawet trochę postałam pod Artemidą i czekałam na Was (moja wizyta nie trwała długo), ale w końcu pojechałam, bo musiałam się spotkać z moją potencjalną pracodawczynią.
Chcą mnie w przedszkoluMam nadzieję, że iui będzie szczęśliwe, ale ja nie wyobrażam sobie, żebym od września siedziała w domu. Muszę gdzieś pracować. Mam jakieś zlecenia na pisanie w domu, ale to za mało - do ludzi chcę
Dziewczyny postaram się poprawić statystyki pozytywnych iui w Artemidzie
Gosia czyli teraz co będziesz robić w pracy? Czym zajmuje się taki koordynator?Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
No właśnie wczoraj już miałam się pochwalić. W tym cyklu mój termometr został użyty tylko 4 razy
. Jeszcze troche i odwyk się uda.
Gosia321, asiastokrota, ana1122, Asia08, Lura82, Lotta84, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Ona trzymam kciuki
Ena super wieści też trzymam kciuki
Gosia fajnie że tak Ci sie udało z pracą, bardzo odpowiedzialna, dużo zależy od Ciebie
Dziewczyny powodzenia !!!!!!Gosia321 lubi tę wiadomość
-
Asia08 wrote:Ona, powinno troche przystopowac, chociaz ja do antybiotyku tego nie bralam. Trzymam kciuki, zeby Cie nie dopadlo znowu.
Eve, Ena, pobieralysmy coreczkom mocz na posiew? Macie jakis patent? Prawie godzine czekalismy i zolza sie nie posikala. No masakra.