Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
ona84 wrote:a jak bym wziela tylko dzis ten antybiotyk a jutro juz odpuscila?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2017, 20:51
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
petivo wrote:Co do ilosci podanych zarodkow, to u nas z 3 jajek wyszly 2 zarodki klasy 8A. Transfer robil nam dr D i wyraznie zasugerowal, ze warto podac obydwa na raz ze wzgledu na dobra jakosc zarodkow, no i na moj wiek (36 lat). Zapytal tez czy jestesmy przygotowani na ciaze blizniacza. Pamietam, ze ryczalam jak bobr, bo mialam juz wizje, ze zaden zarodek sie nie przyjmie a nie mamy mrozakow. A tu taka niespodzianka. Mamy bliznieta dwujajowe, do tego chlopca i dziewczynke. Wiem, ze czasami nie ma juz nadzieji na nic ale warto marzyc i dazyc do spelnienia tych marzen. Zycze Wam wszystim abyscie zostaly tymi upragnionymi mamami.
od poczatku chcialam zawsze 2 przy 3 probie zostaly podane wlasnie dwa zarodki chwolilowa obawa byla jak sobie poradze jak sie uda ale szybko przeszlo i nawet emek pierwszy raz cieszyl sie ze jednak fajnie jak bedzie 2niestety nie chcialy zostac z mama ale nic to widocznie tak mialo byc dale marze ze sie spelni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2017, 20:50
-
Asia08 wrote:Mi na biegunke zawsze pomaga kakao gorzkie, prawdziwe. Biore lyzke posypuje troche cukrem i do dzioba. Popijam woda i powoli miele w buzi, bo kiedys sie zakrztusilam.
-
ona84 wrote:Nie chce zapeszyc ale chyba pomogło wzięłam łyżeczkę 2nospy i teraz jeszcze 1 łyżeczkę. Stoperanu nie chciałam brać. Nie dobrze mi się robi jak pomyślę że za1h znowu ten antybiotyk muszę wziascBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Gosia321 wrote:Moje marzenie miec parke blizniat
od poczatku chcialam zawsze 2 przy 3 probie zostaly podane wlasnie dwa zarodki chwolilowa obawa byla jak sobie poradze jak sie uda ale szybko przeszlo i nawet emek pierwszy raz cieszyl sie ze jednak fajnie jak bedzie 2niestety nie chcialy zostac z mama ale nic to widocznie tak mialo byc dale marze ze sie spelni
Gosia321 lubi tę wiadomość
-
ona84 wrote:Gosiu Spełni się zobaczysz. Moje Marzenie to żeby mieć chociaż 1
Ale zawsze marzylam o blizniakach tak o hop siup za jednym razem pieluchy i cala reszta. Niestety zycie pisze inny scenariusz i hop siup nie jest takie oczywiste w naszym przypadku ahh te zycieWiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2017, 20:57
-
Gosia321 wrote:Ona ale z drugiej strony ciesz sie ze cie czysci bo niestety po transferze moze byc roznie wiekszosc z nas tutaj miala chyba problem z zaparciami po transferze
-
Kochane pochwale sie wam
od jutra zmieniam miejsce pracy
tak sie ciesze ze w koncu udalo mi sie uciec z oddzialu na ktorym wszyscy pracownicy byli i sa mobbingowani
Mam nadzieje ze ta zmiana tez pomoze mi przy kolejnej procedurze ze moj wieczny stres w koncu sie skonczyl i tym samym moj organizm wyciszy sie i bedzie gotowy do kolejnego podejscia na pelnym luzieasiastokrota, Asia08, Makumba, mag87 lubią tę wiadomość
-
ona84 wrote:Problemu z załatwianiem nie mam, ale zauważyłam biorąc zastrzyki że coś inaczej jest. A jak z kawą można pić.?
Kawe slaba z mlekiem pilam ale krotko bo po 4 dniach przestala smakowacBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Gosia321 wrote:Kochane pochwale sie wam
od jutra zmieniam miejsce pracy
tak sie ciesze ze w koncu udalo mi sie uciec z oddzialu na ktorym wszyscy pracownicy byli i sa mobbingowani
Mam nadzieje ze ta zmiana tez pomoze mi przy kolejnej procedurze ze moj wieczny stres w koncu sie skonczyl i tym samym moj organizm wyciszy sie i bedzie gotowy do kolejnego podejscia na pelnym luzie -
ona84 wrote:To fajnie, Powodzenia w nowym miejscu. Może nowa procedura nie będzie potrzebna bo zaskoczy naturalni
i nawet przy najhorszych wynikach zdarzaja sie cuda
-
nick nieaktualnyOna84 super wynik, trzymam kciuki jutro
Lura cudownie ze Z Marysienka wszystko ok
Dziewczyny a z mojej wizyty tyle ze dr potwierdził, ze mam mutacje mthfr i p/c antyfosfolipidowe. Dostałam receptę na clexane, zeby przyjmować w cyklu w ktorym zdecydujemy się na transfer. Jestem jakaś nie przekonana do tego wszystkiego. ...czy to w ogóle pomoże -
nick nieaktualny
-
Gosiu boli mnie brzuch a raczej bolał od rana do wieczora i plecy. Typowy miesiączkowy ból. Teraz przeszło znowu. Może masz racje że więcej wycieli bo po zabiegu mocno krwawiłam a kobietki ode mnie z sali tylko troche. Ja jak sie obudziłam to leciało mi po nogach i pościel pobrudziłam. Oby jutro było lepiej
-
Izaura bądź dobrej myśli choć wiem że to niej proste. Ile macie mrozaków? Moze warto zaryzykować po tej histeroskopii? A jeśli sie nie uda zagłębić sie w immunologię. My w zależności od tego co powie dr Z na moje wyniki to zdecydujemy. Jeśli powie ze ten przerost endo może byc przyczyna niepowodzeń i ze możemy teraz spróbować to podejdziemy do transferu. Jeśli okaże sie ze to nie ma znaczenia to chyba czeka nas immunolog.