Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nadziejka88 wrote:Ona skoro juz mówili ze jeden to podadzą jeden. I to podadzą ten najlepszy bo przy świeżych transferach tak jest. Przy mrożonych może odwrotnie bo te najlepsze zostawiają aby byly na dluzej zamrożone w razie czego. Ja tez dostałam informacje ze podadzą jeden i powiedziałam dr d ze chce dwa. Na to on powiedzial ze wykluczone ze względu na młody wiek i na moja szczupla budowę ciała i na zaradki dobrej klasy. Za duże ryzyko. Takze nawet nie protestowalam. Aby cie nie wytrzeslo za bardzo w tym aucie bo skurcze nie sa mile widziane po transferze. W takim razie czekamy razem z tobą a juz jutro będziesz w dwupaku
czekamy na wieści jutro. Kciuki &&
-
Ona84 kup koniecznie. Nie zaszkodzi.
Gosiu gdzie się nam schowałaś?[email protected] lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny wczoraj sie pochwaliłam ze już wracam do żywych a dzis znowu boli mnie brzuch. Czy Waszym zdaniem powinnam sie zgłosić do polikliniki w Olsztynie czy moge iść do obojętnie jakiego ginekologa?
TERA83 lubi tę wiadomość
-
Emilka mialo byc cytuj a nie lubie hehe znając siebie poszlabym do swojego lekarza ale skoro jesteś świeżo po może lepiej do szpitala w którym mialas zabieg od razu na oddział zapytac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2017, 18:38
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
e_mil_ka wrote:Ona84 kup koniecznie. Nie zaszkodzi.
Gosiu gdzie się nam schowałaś?
Emilka jeżeli sie martwisz , to idz do gina. Będziesz miec spokojna głowę
Nasza ksiezniczka jest zdrowa i wazy pol kiloAsia08, nadziejka88, asiastokrota, Gosia321 lubią tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
ona84 wrote:Do antybiotyku nie wzięłam oslonowego nic
Wieczorem wczoraj złapalo mnie rozwolnie ie wzięłam stoperan i teraz znowu się mnie wzięło, co zrobić mam
Mi na biegunke zawsze pomaga kakao gorzkie, prawdziwe. Biore lyzke posypuje troche cukrem i do dzioba. Popijam woda i powoli miele w buzi, bo kiedys sie zakrztusilam.Gosia321 lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Ona84 ja po punkcji w 3 dobie wyladowalam u dr Z. Tak mnie bolalo wszystko, ze myślałam ze to hiperstymulacjA. Wtedy powiedział mi, ze do transferu moge brac z przeciwbolowych wszystko ( nimesil bralam ) no i nospa.
Pociesze Cię, ze mnie rewolucje zoladkowe zlapaly po transferze. Az sie balam o kruszynke .Pewnie tez od antybiotyku. I jak widać dobrze sie skonczylo22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
ona84 wrote:Nie wracamy wygodne mamy auto, a nie ma jak w domu. Planujemy później pojeździć : odwiedzic znajomego nad morze i może do Zoo
Dobrze jest zostac po transferze na miejscu ale tez nie jest tak ze ktos wraca i marnuje swoje szansejak ciaza ma byc to bedzie czy zostaniesz czy wrocisz od razu. Kochana juz dzis zaciskam mocno kciuki za transfer
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
e_mil_ka wrote:Ona84 kup koniecznie. Nie zaszkodzi.
Gosiu gdzie się nam schowałaś?e_mil_ka, asiastokrota lubią tę wiadomość
-
Lura82 wrote:Gosia ze mna na polowkowych hehe
Emilka jeżeli sie martwisz , to idz do gina. Będziesz miec spokojna głowę
Nasza ksiezniczka jest zdrowa i wazy pol kilo
Hehe przeoczylam koncowke twojego wpisujuz doczytalam ze corunia tatusia ma sie w jak najlepszym porzadku i pieknie sie rozwija
i teraz zgodnie z zaleceniami cioci Hosi bedzie sie zdrowo rozwijac do konca ciazy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2017, 20:46
-
Co do ilosci podanych zarodkow, to u nas z 3 jajek wyszly 2 zarodki klasy 8A. Transfer robil nam dr D i wyraznie zasugerowal, ze warto podac obydwa na raz ze wzgledu na dobra jakosc zarodkow, no i na moj wiek (36 lat). Zapytal tez czy jestesmy przygotowani na ciaze blizniacza. Pamietam, ze ryczalam jak bobr, bo mialam juz wizje, ze zaden zarodek sie nie przyjmie a nie mamy mrozakow. A tu taka niespodzianka. Mamy bliznieta dwujajowe, do tego chlopca i dziewczynke. Wiem, ze czasami nie ma juz nadzieji na nic ale warto marzyc i dazyc do spelnienia tych marzen. Zycze Wam wszystim abyscie zostaly tymi upragnionymi mamami.
Lotta84, asiastokrota, Asia08, Halszka112 lubią tę wiadomość
-
e_mil_ka wrote:Dziewczyny wczoraj sie pochwaliłam ze już wracam do żywych a dzis znowu boli mnie brzuch. Czy Waszym zdaniem powinnam sie zgłosić do polikliniki w Olsztynie czy moge iść do obojętnie jakiego ginekologa?
Boli cie brzuch czy jajniki?
Moze byc tak ale to tylko moje gdybanie ze skoro mialas przerosniete endometrium to byc moze do biopsji pobrali go wiecej i dlatego bol masz dluzej niz my ale to tylko moje gdybanieBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤