Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnynadziejka88 wrote:Tak pierwsza wizyta z wywiadem i dobraniem protokołu kosztuje 250 zl. Ja poszłam po miesiączce i juz w tym cyklu od polowy brałam estrofem bo miałam krótki protokół. A dlugi zaczynają antyki ale nie wiem kiedy najlepiej iść na pierwsza wizytę. Lekarze z białego juz siedza w ivf od lat wiec maja ogromne doświadczenie a Olsztyn dopiero sie uczy.
Ena ale co ja tu pisze. Przeciez i ciebie iui się ida i w ogóle te rady nie beda porzebne:)
Już mam taki mętlik w głowie, że aż się boję o tym wszystkim myśleć. Znowu wracam do punktu wyjścia, tylko uboższa o wiele złotówek, z bagażem stresów i ciągłych rozkmin, co dalej??? 10% mnie woła: wrzuć na luz, ciesz się z tego, co masz i bierz to, co ci przyniesie los; 50% drze się: nie licz na cud, rozbijaj skarbonkę i decyduj się na ostateczny krok: in vitro, a 40% lawiruje między jednym, a drugim i kur... zdecydować się nie może -
nick nieaktualny
-
Makumba wrote:Słuchajcie co się je karmiąc? Bo ja wolę spać niż jeść i boję się, że mnie dzidziuś wyssie z wszelkiego dobra i nawet paznokcie mi odpadną. Ratunku.
a żeby uzupełnić witaminy to biorę jakiś zestaw witamin Falvit mama
tylko Malumba jeść musisz! Jakoś przeżyjesz bez tej chwili snu poświęconej na jedzenie.
Makumba, Asia08 lubią tę wiadomość
-
eve87 wrote:Ja jem absolutnie wszystko
a żeby uzupełnić witaminy to biorę jakiś zestaw witamin Falvit mama
tylko Malumba jeść musisz! Jakoś przeżyjesz bez tej chwili snu poświęconej na jedzenie.
-
Makumba wrote:Ana krople się nazywają sab simplex.
Z tą pępowiną to jest jakiś dramat! Dziewczyny pod koniec ciazy chodźcie na KTG i się sprawdzajcie. A przy porodzie, jeśli to możliwe w ogóle, poproście o sprawdzenie przez usg? Nie wiem czy to jest wykonalne, ale może unikniecie takich sytuacji??? Pytajcie w każdym razie.
Nie kangurowalam małej -
Makumba wrote:Słuchajcie co się je karmiąc? Bo ja wolę spać niż jeść i boję się, że mnie dzidziuś wyssie z wszelkiego dobra i nawet paznokcie mi odpadną. Ratunku.
Makumba lubi tę wiadomość
-
Makumba wrote:Wodę pijesz? Ale tak jak przy karmieniu być powinno - 2 litry dziennie?
Makumba lubi tę wiadomość
-
Ja jem prawie wszystko i z mala nic sie tfu tfu nie dzieje. Obawy mam tylko przed grochem, fasola i cebula.
Jem smazone, pieczone, gotowane.
Nie mozna dac sie zwariowac. Trzeba tylko obserwowac co ew. Moglo zaszkodzic/niepodpasowac.
Ana, ale chyba kilograma jablek nie zjadalas, ze Ci tak gadali?Makumba lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Makumba wrote:Nadziejka jak się czujesz? Wszystko gra?
Emilka a Ty? Jakie plany?
Makumba ja narazie dochodzę do sobie po histeroskopii. Czekam na wyniki bo jakiś przerost endometrium był i troche sie martwię. Nie wiem co dalej.
Czesc dziewczyny.Makumba lubi tę wiadomość
-
ana1122 wrote:Tak pije. Bo mi zawsze Jablka pomagaja. Ale każdy mnie straszy. A to jabłek nie jedz bo to pestkowe a to możesz jeść spokojnie az zgłupiec można. Potem te wzdecia się zaczęły i szukala co złego zjadłam że mały az tak cierpi
A czemu pęstkowych nie wolno? -
Ona nie martw sie to po punkcji tak boli. Mnie jeszcze po transferze jajniki naparzaly. Wszystko ok.
Makumba ale miałaś przeżycia. Nie zazdroszczę. Ale dobrze ze nam mówisz, człowiek będzie wiedział co może się ewentualnie przydarzyć. Koniecznie jedz.nawet kosztem snu tak jak mówią dziewczyny. Mala tak ci daje w kość nocami?
Ja się czuje bardzo dobrze. Czekam z niecierpliwością na wizytę 9 sierpnia aby sprawdzić czy wszystko ok.Makumba lubi tę wiadomość
-
Lotta84 wrote:Halszka jak przygotowania do ślubu?
Dzięki że pytasz, myślę że już wszystko mamy ogarnięte. W środę odbieram kieckę po poprawkach i czeka mnie tłuczenie butelek
Po jednym dniu nieobecność na forum miałam tyyyyle nadrabiania
Makumba fajnie że się odezwałaś że u Ciebie wszystko ok
Ona jutro już bedziesz miała maluszka że sobąMakumba lubi tę wiadomość
-
Halszka112 wrote:Dzięki że pytasz, myślę że już wszystko mamy ogarnięte. W środę odbieram kieckę po poprawkach i czeka mnie tłuczenie butelek
Po jednym dniu nieobecność na forum miałam tyyyyle nadrabiania
Makumba fajnie że się odezwałaś że u Ciebie wszystko ok
Ona jutro już bedziesz miała maluszka że sobą
Jaka noszę kupić zwykła czy forte
Do antybiotyku nic nie brałam oslonowego wczoraj po22tak mnie Pogonilo że stoperan poszedł w ruch. Zostały mi 2dni antybiotyku więc pójdę po oslonowe tab. -
słomka :) wrote:A czemu pęstkowych nie wolno?
No wlasnie. Bo mi tesc gadal, ze winogron z pestkami nie moge jesc. Ale nie wiem czemu?"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui