Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosia321 wrote:Powiem tak wiadomo ze zrobisz to na wlasna reke bez konsultacji z lekarzem ale lepiej wziasc wiecej i pomoc niz nie brac i byc moze stracic ciaze. Duphaston tez 3x1 bierz i czekaj do soboty na szczesliwy final pozytywnej bety
dobrze pamietam ze zarodki byly 3 dniowe. Kochana ja czuje ze to implantacja oby sie sprawdzily moje slowa. Plus hiperka no nie inaczej bedziesz w ciazy
Zarodek 3 dniowy. Gosia chciałabym mieć tyle optymizmu i wiaryDziękuje, kochana Jesteś
-
Lotta84 wrote:Zarodek 3 dniowy. Gosia chciałabym mieć tyle optymizmu i wiary
Dziękuje, kochana Jesteś
Zarazam cie tym moim optymizmem i do soboty zadnych innych mysli u ciebie nie widzeWiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2017, 18:37
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Lotta84 wrote:To 9 dzień po transferze. Biore luteinus 3x1.Mam w domu duphaston,ale nie wiem ile miałabym go brać?Te plamienia sa bardzo male, zaledwie kilka kropel dziennie.
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
Lotta84 wrote:Z hiperka jest raczej ok, ale wczoraj znowu powrocila biegunka i ból brzucha. Czuje sie jeszcze oslabiona, bez mocy. Z lekow biore tylko przeciwzakrzepowe, mam lekkostrawna diete wysokobialkowa, pije duużo wody.
Kochana naprawde jestem dobrej mysli co do twojego sobotniego betowanie bedzie pozytywneBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Dodatkowy progesteron nie zrobi krzywdy tym bardziej po ivf gdzie organizm nie wytwarza go wogole. Ja mualam 3x2 luteine i 3x1 duphaston. Przy ivf niektore osoby przy niskim progesteronie albo niedomodze lutealnej biora 3x3 luteiny plus 2x3 duphaston lub wogole prolutex w zastrzyku
TERA83 lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Ona84 spokojnie podchodzę do tej wizyty. Bardziej stresuje sie tym ze nie uda mi sie wyrwać z pracy. Dzis musiałam zostać do 16. A w poniedziałek musze jeszcze jechać do polikiniki przed wizyta po wynik z histeroskopii.
-
e_mil_ka wrote:Ona84 spokojnie podchodzę do tej wizyty. Bardziej stresuje sie tym ze nie uda mi sie wyrwać z pracy. Dzis musiałam zostać do 16. A w poniedziałek musze jeszcze jechać do polikiniki przed wizyta po wynik z histeroskopii.
-
Gosia321 wrote:Dodatkowy progesteron nie zrobi krzywdy tym bardziej po ivf gdzie organizm nie wytwarza go wogole. Ja mualam 3x2 luteine i 3x1 duphaston. Przy ivf niektore osoby przy niskim progesteronie albo niedomodze lutealnej biora 3x3 luteiny plus 2x3 duphaston lub wogole prolutex w zastrzyku
Gosia skorzystam z Twojej wiedzy i juz zaczelam brac dodatkowo 3x1duphastonGosia321 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLotta - tak jak Gosia napisała - czuję ciążę. Obyś zobaczyła zadowalający wynik bety.
Emilka - szkoda, że nie pracują w Art do 18, 19... Spóźnienia mają jak zwykle, ale żeby można się było spokojnie zapisać i dojechać na czas gdyby akurat nie było obsunięć. -
Ona84 mam na 16.20 ale Panie mówiły ze przesuna mi wizytę jeśli nie uzbiera sie odpowiednio dużo pacjentek.
Gosiu nie odebrałam bo mąż nie miał kiedy ze mną jechać. Ostatnio pracował często po 16 godzin.
Lotta śniło mi sie ze napisałaś nam ze test ciążowy pozytywny. Mam nadzieje ze to proroczy senWiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2017, 06:13
TERA83, Lotta84, Gosia321 lubią tę wiadomość
-
Czesc dziewczęta! Emilka jak zwykle juz na posterunku
Ena kiedy testujesz? I jak się czujesz? Jak w nowej pracy, dalej sie uczysz?
Bo Lotta chyba jutro betujesz co? Trzymam za Was betujace kciuki - oby się udalo
Ja dzisiaj jadę sobie na weekend do warszawy z rodzeństwem i juz się cieszę na melanże chociaż w moim przypadku przy soku ale i tak lubię z nimi spędzać czase_mil_ka lubi tę wiadomość
-
Hej.. Lotta słuchaj się Gosi..to skarbnica wiedzy..a progesteron nie zaszkodzi brać więcej..01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Hej.
Wstałam z okropnym bólem głowy, zawszec taki mam przed @...także tracę resztki nadziei. Dziś drD odpisał,zeby dodac duphoston do 3x1. Gosia jak zwykle strzał w 10 z poradąWiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2017, 09:50
mag87, Gosia321 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć
Nadziejka88 ooo wyjazd do stolicy - fajnie. W pracy ok - zobaczymy jak potem będzie. Dobrze się czuję. Dziś jak nas wcześniej puszczą z pracy to może się wyrobię, żeby być na 16 w laboratorium i zrobić betę. Tam gdzie jadę są tylko do 16 pobrania.
Lotta głowa pewnie boli od Tych kolosalnych dawek progesteronu.