Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny właśnie odebrałam z poczty awizo, a tam umowa przechowywania zarodków. Udało się drugiemu maluszkowi dotrwac do 5 doby i jest na zimowisku. Ogromnie się ucieszyłam, aż podskoczyłam
. Czuje wewnętrznie,ze tym razem się nie udało, więc myśl, że przed nami jeszcze jedna szansa zdecydowanie podniosła mnje na duchu
asiastokrota, TERA83 lubią tę wiadomość
-
Laura juz poczytałam. Chyba wszystko w porządku. Poliferacja to faza wzrostu. A normotypowy oznacza prawidlowe. Wiec nie wiem o co chodzi. Na wypisie napisali przerost endometrium a tu wszystko ok.
Lura82 lubi tę wiadomość
-
Lotta84 wrote:Hej.
Wstałam z okropnym bólem głowy, zawszec taki mam przed @...także tracę resztki nadziei. Dziś drD odpisał,zeby dodac duphoston do 3x1. Gosia jak zwykle strzał w 10 z poradąakurat w tym przypadku
a bol glowy tez jest w ciazy i to taki mega
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Lotta84 wrote:Musimy sami wskazac na jaki okres zawieramy umowę a ceny sa nastepujace:
1 rok - 300 zl
3 lata - 800 zl
5 lat - 1300 zlBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
e_mil_ka wrote:Co oznacza taki wynik? Fragmenty normotypowego endometrium w fazie proliferacji. Wykładników rozrostu atypowego w badanym materiale nie znaleziono.
e_mil_ka lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Hmm nam minął już rok od ivf i nie mamy żadnej takiej umowy. Właściwie nigdy jakoś się nad tym nie zastanawiałam nawet. Chyba trzeba będzie samemu zadzwonić do Art i dowiedzieć się co i jak
asiastokrota lubi tę wiadomość
-
Gosia321 wrote:Ooo to jestes pierwsza osoba ktora nie ma mrozenia w pakiecie ja bym poruszyla ta speawe z lekarzem.przed uiszczeniem oplaty skoro nic nie mowili ze cos sie zmienia w kwocie 5000tys bylo mrozenie zarodkow na 1 rok
Nas poinfomowano,że tak to będzie wyglądało i kosztowało. U mnie rozkręca się @ także ból głowy mnie nie zmylił. -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
Lotta fajnie, że otrzymałaś takie dobre wieści z zimowiska. @@@ współczuję...
Niestety ale moja iui nie przejdzie do historii... Dziś udało mi się upuścić trochę krwi i wynik prawdę mówi 0. Wkur... jestem, ale nawet ryczeć mi się nie chce. Mój maniakalny zapał osłabł i na jakiś czas miksuję z klubu staraczek. Chciałbym nauczyć się żyć na maxa i cieszyć się z tego, co mam. Chęci są, a co z realizacją????? Muszę ustabilizować swoją sytuację zawodową i może kiedyś wrócę do gry. -
nick nieaktualnyPowiem wam, że w ogóle się nie obawiam startu mojego baby w przedszkolu. Teraz bywa w różnych miejscach pod opieką babć, dziadków, ciotek i wujków i wszędzie jej dobrze. W ogóle Nie tęskni za mną, nie pyta. Pewnie będzie wyła, że ją zabieram z przedszkola...haaa
-
Ena przykro mi
. Wiem co czujesz. Nie moge zrozumieć dlaczego tak się dzieje
a jeśli chodzi o Twoją córcie to widać że szybko sie adaptuje w nowych warunkach. Odważna i wcale sie cioci Emilki nie wstydziała
Lotta kurczę ciągle mam nadzieje ze ten sen będzie proroczy.
Cześć wszystkim.
A ja tak rano bo od dwóch dni zmagam sie z bólem w kostce. Nie wiem co mi sie stało. Dziś nie moge ustać na nogęmam nadzieje ze nie odziedziczyłam zaniku chrząstki po mamie.