Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Teraz to dopiero się zacznie nerwówka. W poniedzialek powtorze bete+ progesteron. Plamienia dzis jakby mniejsze, ale sa i to mnie martwi. Obecnie biorę 3x1 luteinus, 3x1 duphaston.
Laura, a Ty jakie dawki progesteronu bralas?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2017, 14:08
-
Lotta ja miałam malego krwiaka, bralam duphaston 4x2 na początku krwawienia i schodzilam powoli z tej dawki. Twoja dawka myślę, ze jest bardzo dobra.
Odpoczywaj. Co do stresu, tak masz racjęteraz dopiero zaczyna sie prawdziwy stres i będzie trwal do ... chyba juz zawsze
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Lotta gratulacje bety i niech ładnie rośnie! Ktory to dpt? Ilu dniowy zarodek
Laura nie martw się cukrami po prostu będziesz słodka mamusia i dietka cię czekać. A najlepiej ostatni posiłek jesc do 22 u mnie się sprawdzalo o 21.30 i dużo warzyw do tego -
Ana1122 to 11 dpt, zarodek byl 3 dniowy.
Dziewczyny a moze ja mam pozamaciczną ciążę albo juz jakieś poronienie, naczytałam się w necie o tych plamieniach i totalnie zaczynam bzikowaćNapisalam do dr.D to kazał brać dalej leki i czekać co dalej będzie...Zastanawiam się, czy te zastrzyki przeciwzakrzepowe nie maja tez jakiegoś wplywu?.
-
Lotta84 wrote:Ana1122 to 11 dpt, zarodek byl 3 dniowy.
Dziewczyny a moze ja mam pozamaciczną ciążę albo juz jakieś poronienie, naczytałam się w necie o tych plamieniach i totalnie zaczynam bzikowaćNapisalam do dr.D to kazał brać dalej leki i czekać co dalej będzie...Zastanawiam się, czy te zastrzyki przeciwzakrzepowe nie maja tez jakiegoś wplywu?.
-
A gdzie można zrobić homicysteine? Drogie jest to badanie?
Poziom kwasu foliowego mam w normie za to wit B12 podwyższony dwukrotnie.
Chyba jeszcze mnie czeka mutacją mthfr.
Po histeroskopi jest ok.We wrześniu wracam po mrożaczka. Także dziewczynki trzej muszkieterowie będą walczyć o ciążę.asiastokrota, Gosia321 lubią tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
[email protected] wrote:A gdzie można zrobić homicysteine? Drogie jest to badanie?
Po histeroskopi jest ok.We wrześniu wracam po mrożaczka. Także dziewczynki trzej muszkieterowie będą walczyć o ciążę.22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
A kto mi da skierowanie na mutacje jak ja mam genetu za rok.Kariotypy dopiero będzie nam pobierać.Kolejki takie ze głową boli.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
[email protected] wrote:A gdzie można zrobić homicysteine? Drogie jest to badanie?
Po histeroskopi jest ok.We wrześniu wracam po mrożaczka. Także dziewczynki trzej muszkieterowie będą walczyć o ciążę.01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017