Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie to już nie jest plamienie, tylko normalne krwawienie
, nie ma co się łudzić, jutro walne betę dla swietego spokoju, zaliczę wizyte kontrolna po hiperce i jade odpoczać do rodzicow.
Jak dojdę do siebie to się odezwe. Muszę złapać trochę oddechu i choć na chwilę się wyłączyć.
Trzymajcie się cieplutko moje Kochane -
Lotta84 wrote:Dzieki Dziewczyny, nie wiem jak ale zachowuje zdrowy rozsadek i liczę sie z tym, że może być jeszcze różnie. Niemniej trzymajcie kciuki, a ta która ma układy tam na górze niech wspomni o mnie w modlitwie
Z gory Wam wszystkim bardzo dziękuję
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Lotta84 wrote:Ana1122 to 11 dpt, zarodek byl 3 dniowy.
Dziewczyny a moze ja mam pozamaciczną ciążę albo juz jakieś poronienie, naczytałam się w necie o tych plamieniach i totalnie zaczynam bzikowaćNapisalam do dr.D to kazał brać dalej leki i czekać co dalej będzie...Zastanawiam się, czy te zastrzyki przeciwzakrzepowe nie maja tez jakiegoś wplywu?.
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
[email protected] wrote:A kto mi da skierowanie na mutacje jak ja mam genetu za rok.Kariotypy dopiero będzie nam pobierać.Kolejki takie ze głową boli.Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Ena przykro mi. Czyli zla passa iui dalej trwa
Lotta u ciebie póki beta wyszla trzeba miec nadzieje. Zrób dzisiaj betę i zobacz czy przyrasta. Ja trzymam kciuki. Byc może masz w brzuchu leniuszka który bardzo późno sie zaimplantowal.
Dzień dobry kobietki! A gdzie dzisiaj rano podziala sie Emilka? -
Dzień doberek.Gosia niemam genetyka w polmedzie czym jestem zawiedziona.
Wszystko sama mysze robić. 30 idę na wizytę wiec pogadam z doktorem o tsh bo przy staraniach nie powinno być większe niż 2.
A i testosteron mam za wysoki.Pewnie dlatego taka złośnica jestem.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
nick nieaktualny
-
Lotta84
Przykro mi bardzo
Ja też na początku leczyłam się w INVIKCIE i szczerze nie polecam, ceny masakryczne, naciągają na zupełnie nie potrzebne badania, traktują przedmiotowo, zupełnie jak na taśmie w przetwórni. I ta ciągła zmiana lekarza prowadzącego, ja byłam bardzo nie zadowolona, dzięki bogu że polecono mi ART, ale to każdego indywidualna decyzjaasiastokrota lubi tę wiadomość
Monia -
Lotta bardzo mi przykro, nie poddawajcie się
Monisia13 mam dokładnie takie samo zdanie na temat Invikty, jeszcze mi nie przeszło. Wszystkim z całego serca Nie polecamAsia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
asiastokrota
I kompletnie nie chodzi o to że się nie udało. Jak pojechałam na wizytę do profesora do ART wyśmiał ten cały segregator zrobionych wyników i zapytał po co w ogóle je robiliśmy i czy nie mamy co robić z kasą? Ale cóż "SPECJALIŚCI" kazali więc robiliśmy, szkoda że nie potrzebnie:(((Monia