Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Ena, Lotta przykro mi.
Ena Ty to silna babka jesteś a córcia mała cyganeczka hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2017, 08:07
-
Hey a ja na wsi i jak na zlosc chyba dopadlo mnie zapalenie pecherza. Cala noc latalam do kibelka i bol przy oddawaniu moczu i calay czas mam wrazenie ze mi sie chce siku. Maz jedzie po cos zeby mi ponoglo i wyczytalam zeby brac urosept ale nie wiem czy tak bez konsultacji z lekazem mozna. Moze potem napisze do dr D. A tak to po wizycie wszystko ok nie zrobil sie naszczescie chlopiec bo powiem szczeze ze jeszcze sie tego obawialam. Mala zdrowa wazy 738 g. No i dr wlasnie nie badal mi teraz szyjki a moze jak by zajzal to by cos zobaczyl ze sie dzieje. Ale doslownie nic mi nie bylo az tu nagle wczoraj na wieczór mnie dopadlo
-
Ena, Lotta przykro mi. Wytrwalosci dziewczyny.
Eni, ja na kazdej wizycie pytalam czy plec sie nie zmienila haha.
Zapalenia wspolczuje. Ja bralam ten urosept, ale dla mnie za slaby.Mi dr kazal zrobic posiew i pozniej dostalam monural. Jedna dawka, przeszlo w mig. Ale to na recepte. Napisz do dr.
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Hej Kochane,
Ena bardzo mi przykro, na prawdę sądziłam że Ci się uda. Tulę mocnoA takiej córy jak Twoja to tylko pozazdrościć, dobrze że szybko się odnajduje w nowym otoczeniu, takim osobkom zdecydowanie łatwiej w życiu dorosłym
Emilka nie czekaj, tylko leć z tą kostką do lekarza. Wkrotce będziesz w ciazy,przytyjesz i wtedy dopiero kostka dostanie wciry.
Eni33 współczuje akcji z pęcherzem, sama kilka razy miałam i wiem jakie to upierdliwe.
Ona84 z tą@ myśle, ze jest tak,że się dobija na maxa ale leki ją hamuja. Wczoraj bolaly mnie jajaniki i czułam się @, plamienia sa coraz większe. Także to tylko kwestia czasu jak zaleje mnie "morze czerwone".
Dzieki dziewczyny, byłam przygotowana na porażkę. Odpocznę trochę po tych lekach, oczyszcze organizm i wracam po swojego maluszka, bo pewnie mu tam baaardzo zimno
Po stymulacji została mi mega oponka na brzuchu, więc w planach mam fitness i bardzo chciałabym zaczac biegać-taki plan na najblizszy czas
asiastokrota lubi tę wiadomość
-
Lotta, Ena przykro mi.
PS:Ena dokladnie ciesz się życiem zacznij się cieszyć tym że już jesteś mama a czyje że jak psychika wyluzuje to życie spłata figla czego Ci ogromnie zyczeWiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2017, 09:58
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
Lotta Ena bardzo mi przykro.
Eni żurawinę wcinaj, i zrob badania moczu z posiewem.
Duza juz wasza córeczka jest
A mnie martwia te cukry przeklete. A do wizyty u diabetologa jeszcze 2 tyg. Trzymam diete, mierze cukier po kazdym posilku. Na poczatku bylo pięknie, a teraz od kilku dni cukier na czczo ok 100. Kolacje jem juz najpóźniej jak sie da i du...a.22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
No ja tylko dodam ze wynik glukozy u mnie ok . a tez sie balam ze bede miec.czyli oddaje normalnie mocz i mowie ze chcem posiew?
-
Tak mowisz, ze na posiew. Jak chcesz tez badanie ogólne to tez powiedz. Bo moj maz jak kiedyś nie powiedział i zrobili mi tylko posiew.
Eni nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę tego wyniku.
U mnie to i tak dziwne ze dopiero teraz wyskoczyla cukrzyca. Rodzice maja, siostra w ciazy tez miala i to od samego początku.
Mecze sie strasznie teraz i martwię o mala i o poród. Pewnie wyladuje w znienawidzonym Wojewódzkim.
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Ena Lotta przykro..az się smutno robi..
To wrzesień może owocny będzie..
Ja planuje październik..asiastokrota lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
e_mil_ka wrote:E tam ja jak zwykle zawiodę wszystkich biochemiczną. Już sie na to przygotowuje żeby potem sie nie rozczarować. Ale cieszę się że będziecie mi towarzyszyć.
Ja się zastanawiam może mam problem z zagniezdzenie bo jakie badanie nie zrobię to ok jest.
Jeszcze tylko prolaktyne muszę sama dla siebie zrobić