Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
e_mil_ka wrote:Dziewczyny ja mam codziennie koszmary. Ja nie wiem co sie dzieje. Budzę sie cala mokra przed wczoraj wczoraj i dzis to samo.
-
Gosia321 wrote:Ja tez sie nad tym zastanawiam. A gdzie chodzilas na akupunktore ?
malgos741, Gosia321 lubią tę wiadomość
3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
nick nieaktualnySorki za wcinke ale widze Gosiu ze tu czesciej bywasz.
Wyslalam Ci zaproszenie w sprawie menopuru, mam cale nieruszone opakowanie tylko ze mieszkam w Anglii wiec nie wiem czy lek moze sobie tak po prostu isc kilka dni poza lodowka??Ja trzymam caly czas w lodowce. Jak wroce do domu to napisze na priv dokladnie ile go mam. Pozdrawiam!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2017, 10:17
Gosia321, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Lilah wrote:Sorki za wcinke ale widze Gosiu ze tu czesciej bywasz.
Wyslalam Ci zaproszenie w sprawie menopuru, mam cale nieruszone opakowanie tylko ze mieszkam w Anglii wiec nie wiem czy lek moze sobie tak po prostu isc kilka dni poza lodowka??Ja trzymam caly czas w lodowce. Jak wroce do domu to napisze na priv dokladnie ile go mam. Pozdrawiam!
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
TERA83 wrote:Mi w aptece mowilinze nie trzeba to trzymać w lodówce tylko teraz tak ciepło to nie wiem
Choc widziakam ze na opakowaniu ktore przyslala mi kolezanka bylo napisane przechowywac do 25 st CBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Lilah wrote:Sorki za wcinke ale widze Gosiu ze tu czesciej bywasz.
Wyslalam Ci zaproszenie w sprawie menopuru, mam cale nieruszone opakowanie tylko ze mieszkam w Anglii wiec nie wiem czy lek moze sobie tak po prostu isc kilka dni poza lodowka??Ja trzymam caly czas w lodowce. Jak wroce do domu to napisze na priv dokladnie ile go mam. Pozdrawiam!malgos741, Wiki03 lubią tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
sonia86 wrote:Acumedis w Olsztynie, wejdź na ich strone tam wszystko jest fajnie opisane, ta doktórka jest przesympatyczna i zna się na rzeczy.
Troche sie boje tych igielek ale slyszalam ze dzialaja cudaBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Lotta84 wrote:Nie wiem, tak sadze, ale wczesniej nie mialam takich plamien przed @.
Ktory to dzien po transferze bo juz nie pamietam. Pkamienia w ciazy sie zdarzaja wiec dopoki nie masz bety glowa do gory. Jesli nie chcesz jeszcze teraz robic bety doloz sobie progesteron np duphaston. Bo jeski masz luteinus to nie wiem czy mozna brac wiecej niz 3x1. Ale jesli masz luteine 3x1 to zwieksz do 3x2 zobaczysz czy przejdzie plamienieBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Gosia321 wrote:Zrob bete i progesteron
Ktory to dzien po transferze bo juz nie pamietam. Pkamienia w ciazy sie zdarzaja wiec dopoki nie masz bety glowa do gory. Jesli nie chcesz jeszcze teraz robic bety doloz sobie progesteron np duphaston. Bo jeski masz luteinus to nie wiem czy mozna brac wiecej niz 3x1. Ale jesli masz luteine 3x1 to zwieksz do 3x2 zobaczysz czy przejdzie plamienie
To 9 dzień po transferze. Biore luteinus 3x1.Mam w domu duphaston,ale nie wiem ile miałabym go brać?Te plamienia sa bardzo male, zaledwie kilka kropel dziennie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2017, 17:17
-
Lotta84 wrote:To 9 dzień po transferze. Biore luteinus 3x1.Mam w domu duphaston,ale nie wiem ile miałabym go brać?Te plamienia sa bardzo male, zaledwie kilka kropel dziennie.
dobrze pamietam ze zarodki byly 3 dniowe. Kochana ja czuje ze to implantacja oby sie sprawdzily moje slowa. Plus hiperka no nie inaczej bedziesz w ciazy
Lotta84, asiastokrota lubią tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Halszka112 wrote:Mag może razem będziemy w październiku cieszyć się z ciąży. Życzę nam tego
Masaż wisceralny, wysłała mnie na to moja dietetyczka. Polega to na tym że przez ucisk naprowadza się np. w moim przypadku jelito grube "na swoje miejsce" uciekał mnie i na brzuchu i w okolicach miednicy. Prze swoje schorzenia miałam zaburzoną równowagę.
Na początku postawił mnie na środku maty kazał zamknąć oczy i położył rękę na głowie i kazał się rozluźnić to poleciałam na prawą stronę, po rudym uciskaniu znowu tak stanęłam to poleciałam do tylu. Wtedy coś mi tam znowu ucisnął tyle że na plecach i jak stanęłam to już bylam w równowadze
Oj mam nadzieję taką
Ja byłam dwukrotnie u takiej babeczki, która robi taki leczniczy masaż stóp. Miejsca, które stają sie najbardziej bolesne na stopie i pojawiają sie tam siniaki- to świadczą o jakiejś niezgodności. Oprócz stóp kobietka masowała mi ostatnio plecy, w okolicach kości krzyżowej, po obu bokach, to na lewej stronie taki wielki mi siniol powstał i tak bolało jak uciskała. Okazało się ze to miejsce odpowiada lewemu jajnikowi.
I co jeszcze Wam powiem, na koniec wizyta ta Pani wzieła moje ręce i powiedziała że widzi wokól mnie 2 dzieci. 3 ciąże ale dwoje dzieci i że uważa ze urodze w przyszłym rokuwiem, że to bajki ale na duchu mnie podniosła i chyba o to głównie chodziło
Dzisiaj zapomniałam telefon zabrać do pracy. Ale mi bez was z rana smutno było