Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Asiastokrota to sie załatwiłaś. Ja ostatnio tez spadlam ze schodów bo tesc postawił kapcie na schodku i noga mi sie wykrzywiła i poleciałam z trzech ostatnich ale na szczęście nic mi sie nie stało.
Mag pochwale sie tylko jeszcze nie mam koncepcji ale poważnie sie zastanawiam.
Właśnie ciekawe co u Izaury. Nie odzywała sie dawno. -
Asiastokrotka nasza ty bidulko niech sie szybko goi.
Maz juz kaczy malowanie sypialni z kacikiem dla malej. Sciany rozowo szare i mam nadzieje ze w czwartek dr nie powie o chlopak sie zrobił. Jutro jego debiut w kladzeniu paneli. A potem jeszcze salon na niego czeka. A do kuchni i łazienki to juz fachowca bierzemy. U nas to az tak generalnie z tym remontem. Mala kopie coraz czesciej i mocniej dzis udalo sie nawet poczuc i zobaczyc mezowi. Bo zawsze nie trafial w ten moment:-)
A moze wy dziewczyny znacie jakiegos fachowca z Olsztyna. Moze u was ktos kiedys robil remont i jest godny polecenia? -
asiastokrota wrote:Cześć dziewczyny, połamałam nogę
schody mi się skończyły
kilka godzin na SOR i noga w gipsie narazie na dwa tygodnie ehh. Jestem sama w pracy koleżanka na urlopie, nie wiem jak to ogarnę. Jutro masakryczny dzień przede mną , muszę iść do roboty i wdrapać się na drugie piętro chyba na czworaka
uważajcie na siebie dziewczyny
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Asiastokrota przykro mi bardzo, zdrowiej szybko.
Eni maz pierwsza klasa. Oby udało sie szybko kogoś znaleźć, bo w sezonie to ciężko moze byc. Moj jeszcze sie nie zabral do remontu.
My wróciliśmy właśnie z urlopu i do pracy dzis ehhh szkoda.
Za to na urlopie wybraliśmy wózek, tylko zamówić trzeba22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Ona84 czy na sztucznym czy na naturalnym zależy od tego czy nie masz problemów z owulacją lub małym endometrium. Lekarze zalecają na naturalnym bo masz wtedy swój progesteron. Ja miałam 2 crio na cyklach naturalnych ale u mnie zawsze problem z endo czy urośnie no i te niepowodzenia wiec dr Z chciał spróbować na sztucznym.
-
nadziejka88 wrote:Laura jaki wózek wybraliście?
http://www.wozki-mutsy.pl/pl/c/IGO-2w1/58
Byliśmy w 3 wielkich sklepach z wózkami i ten został wybrany jednogłośnie w 5 min.
Zanim wybraliśmy Musty jeszcze ten brarliśmy pod uwagę:
https://www.ceneo.pl/52262720#tab=click_scroll
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
e_mil_ka wrote:Ona84 czy na sztucznym czy na naturalnym zależy od tego czy nie masz problemów z owulacją lub małym endometrium. Lekarze zalecają na naturalnym bo masz wtedy swój progesteron. Ja miałam 2 crio na cyklach naturalnych ale u mnie zawsze problem z endo czy urośnie no i te niepowodzenia wiec dr Z chciał spróbować na sztucznym.
Dzis jeszcze raz zadz do embiorolga zapytać o zarodki czy jaka to klasa a on ze blastocysty i klasy już nie ma. Z tego już jest ciąża i jest pani w ciazy -
nick nieaktualnyCześć
Laura potem zobaczę wózek,bo w komórce ciężko.
Eni o to mąż wziął się za robotę. Nie znam nikogo godnego polecenia.
Ona- czyli od września czas start z ciążą.
Mam przerwę w pracy.
Laura ja chodziłam do poradni diab. W szpitalu Wojewódzkim.Lura82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lura82 wrote:Dziewczyny gdzie chodzilyscie do diabetologa w Olsztynie? Chce sie zarejestrować, anie wiem gdzie lepiej?
Lura82 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, chyba warto to sobie wydrukowac. Zaluje, ze znalazlam to pod koniec ciazy.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6d00e672a7c7.png"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Lura82 wrote:Dziewczyny gdzie chodzilyscie do diabetologa w Olsztynie? Chce sie zarejestrować, anie wiem gdzie lepiej?
Lura82 lubi tę wiadomość
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE