Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Ana, może to pomoże:
http://www.mjakmama24.pl/niemowle/choroby-i-dolegliwosci-niemowlat/masaz-antykolkowy-sposob-na-kolki-jak-zrobic-masaz-niemowlaka,557_8944.htmlAsia08 lubi tę wiadomość
19.03.2016 - I iui, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
nick nieaktualnyCześć
Ana na kolki można podawać kropelki typu Saab Simplex, Esputiko... jakoś tak i inne wynalazki. Moja koleżanka chwaliła termofory z pestek wiśni. Na jej dziecko działały z pozytywnym efektem. Masaż Shantala (jakoś tak) - też podobno pomocny.
Te patyki o których napisała Terra to takie plastikowe pałki- długości patyka do lodów. Że dwa razy ich użyłam, bo młoda nie mogła się załatwić. Pomogły, ale ich stosowanie mi jakoś nie pasi.
Oczywiście żadnego testu nie zrobiłam. Lotta chyba poczekam z tobą do soboty.
Dziewczyny help. Koleżanka miała wczoraj transfer. Boli ją tam na dole, trochę szczypie pewnie od Luteiny. Boli ją też pęcherz i sika często. To normalne?Asia08 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ana, u mojej malej na usg wyszly gazy w jelitach i dawali jej krople Esputicon. Poczytaj, moze to by pomoglo. Mala po tym zaczela puszczac takie baki, ze hej!
TERA83 lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
nick nieaktualny
-
Ena co prawda to takie małe cele, marzenia ale pomaga mi to. Marzy mi sie zrobić prawko na motor. Tata mnie zarazil. Jest motocyklistą i czasem z nim śmigam na motocyklu jako pasażer. Marzy mi sie tatuaż ale to musze dobrze przemyśleć. Chce mi sie robić różne szaleństwa. Jakiś skok ze spadochronem itp. Powróciło do mnie życie.
malgos741, sonia86, TERA83, mag87, Gosia321, asiastokrota, ana1122 lubią tę wiadomość
-
Ja mam termofor z pestek wiśni i rzeczywiście pomaga. Młody się uspokaja jak dostaje ciepełko na brzuszek. Jeszcze działa przyginanie nóżek do brzuszka. No i przytulanko, oczywiście. A rurki do odgazowania bałabym się używać. Podobno jak się za często używa, to potem dziecko ma problem samodzielnie się odgazować. A zresztą, ja bym nie chciała, żeby mi ktoś coś wtykał w zadek, więc i dziecięciu nie będę.19.03.2016 - I iui
, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
polopiryna wrote:Ja mam termofor z pestek wiśni i rzeczywiście pomaga. Młody się uspokaja jak dostaje ciepełko na brzuszek. Jeszcze działa przyginanie nóżek do brzuszka. No i przytulanko, oczywiście. A rurki do odgazowania bałabym się używać. Podobno jak się za często używa, to potem dziecko ma problem samodzielnie się odgazować. A zresztą, ja bym nie chciała, żeby mi ktoś coś wtykał w zadek, więc i dziecięciu nie będę.
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
nick nieaktualny
-
mag87 wrote:To samo chciałam napisać
a to przygnębienie może być spowodowane wydzielanymi hormonkami;D także może to jednak dobry znak
A kiedy Cie wypuszczają do domu?
Ena, a Ty znowu pełna spokojupodziwiam Cie.
Sorki, że dopiero odpisuje. Od wczoraj jestem w domku. Biore nadal zastrzyki przeciwzakrzepowe, kontrola za 6 dni. Wczoraj zaplakana łazilam, dzis bol podbrzucha i malutkie plamienie, chyba @ nadchodzi, leze caly dzien. Zastrzyki oczywiscie w brzuchWiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2017, 18:16
-
Lotta84 wrote:Sorki, że dopiero odpisuje. Od wczoraj jestem w domku. Biore nadal zastrzyki przeciwzakrzepowe, kontrola za 6 dni. Wczoraj zaplakana łazilam, dzis bol podbrzucha i malutkie plamienie, chyba @ nadchodzi, leze caly dzien. Zastrzyki oczywiscie w brzuch
-
Lotta84 wrote:Gosia321 rozumiem Twoje podejscie, my to w sumie żadnej diagnostyki nie mielismy, poza podstawowym badaniem nasienia, hormonow i monitoringiem cyklu. Nie mam tez zbyt wielkich nadziei ze teraz sie udalo. Wstępnie rozważamy podejscie do kolejnej procedury,ale w innej klinice, chyba ze okaze sie ze ten jeden maluszek przetrwal do mrozenia wtedy ostatnia proba w Art. Szkoda,ze jest takie podejscie lekarzy, mam wrazenie ze wylacznie statystyka tlumacza nieudane procedury, nie skupiaja sie na poszerzonej diagnostyce, na konkretnym przypadku pary. To jest na prawde przykre....A moze to jest po prostu biznes.....
Lotta84 lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Ena wrote:Cześć
Ana na kolki można podawać kropelki typu Saab Simplex, Esputiko... jakoś tak i inne wynalazki. Moja koleżanka chwaliła termofory z pestek wiśni. Na jej dziecko działały z pozytywnym efektem. Masaż Shantala (jakoś tak) - też podobno pomocny.
Te patyki o których napisała Terra to takie plastikowe pałki- długości patyka do lodów. Że dwa razy ich użyłam, bo młoda nie mogła się załatwić. Pomogły, ale ich stosowanie mi jakoś nie pasi.
Oczywiście żadnego testu nie zrobiłam. Lotta chyba poczekam z tobą do soboty.
Dziewczyny help. Koleżanka miała wczoraj transfer. Boli ją tam na dole, trochę szczypie pewnie od Luteiny. Boli ją też pęcherz i sika często. To normalne?Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Cześć dziewczyny, połamałam nogę
schody mi się skończyły
kilka godzin na SOR i noga w gipsie narazie na dwa tygodnie ehh. Jestem sama w pracy koleżanka na urlopie, nie wiem jak to ogarnę. Jutro masakryczny dzień przede mną , muszę iść do roboty i wdrapać się na drugie piętro chyba na czworaka
uważajcie na siebie dziewczyny
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
O matulu Asiastokrota jak Ty to zrobiłaś? Wspołczuje Ci, szczególnie teraz w te upały...
Emilka super! małe, nie małe ale w zasięgu ręki i takie cieszą najbardziej;) Wytrwałości i jeśli zdecydujesz się kiedyś na tatuaż to pochwal się efektem
Lotta trzymam kciuki, aby to było jednak zagnieżdżenie.
Ena ja bym chyba nie wytrzymała, ale skoro miesiączki dalej brak to może rzeczywiście warto poczekać dłużej z testowaniem
A ja się modle o miesiączkę. Przełożyłam swoje HSG na 24 sierpnia i mam nadzieje, że dostanę ją do piątku, bo inaczej może być cienko i sie nie wyrobie. Powiem Wam, że dzisiaj lekkie zwątpienie mnie ogarnęło
Myślałam tez dzisiaj o Izaurze. Ciekawe co u niej:) -
asiastokrota wrote:Cześć dziewczyny, połamałam nogę
schody mi się skończyły
kilka godzin na SOR i noga w gipsie narazie na dwa tygodnie ehh. Jestem sama w pracy koleżanka na urlopie, nie wiem jak to ogarnę. Jutro masakryczny dzień przede mną , muszę iść do roboty i wdrapać się na drugie piętro chyba na czworaka
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
nick nieaktualny
-
asiastokrota wrote:Cześć dziewczyny, połamałam nogę
schody mi się skończyły
Ja dziś na rowerze widziałam w zakręt na takim żużlu i mnie zarzucilo noga jakoś wyprostowalam. pomyślalam jaka bym byla zadrapana.rok temu na chodniku wywalalam się biegam bardzo wolno rana wielka długo się goilo i blizna na kolanie zostala