Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczynki
jak długo ważne są badania wirusologiczne potrzebne do in vitro? we wrześniu kolejne podejście w Artemidzie i nie wiem czy powtarzać wyniki? mam je robione pod koniec marca
Ena, Lotta trzymam kciukasy, będzie dobrze!!!
Miłego dnia wszystkimMonia -
monisia13 wrote:Cześć dziewczynki
jak długo ważne są badania wirusologiczne potrzebne do in vitro? we wrześniu kolejne podejście w Artemidzie i nie wiem czy powtarzać wyniki? mam je robione pod koniec marca
Ena, Lotta trzymam kciukasy, będzie dobrze!!!
Miłego dnia wszystkim
Ja mam do połowy września. Jak by były dłużej ważne to pewnie bym podchodzila pozniej -
Halszka112 wrote:Chcialam zacytować kalendarz ale nie moge zacytować siebie
wstawiłam dziewczyn wizyty. Może nich któraś zacytuję heheh
Nie możesz zacytować bo wstawiając kalendarz nie usunelas kwadratowych nawiasów z quote na poczatku i na końcu i teraz nikt nie może zacytować. Trzeba teraz skopiować i wkleić treść. Ja na tel nie bardzo moge bo mi przestawia. Jak wieczorem siądę przed komp.to zrobięWiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2017, 10:36
-
ona84 wrote:Teraz 3 miesiące są ważne
Ja mam do połowy września. Jak by były dłużej ważne to pewnie bym podchodzila pozniejona84 lubi tę wiadomość
Monia -
ona84
Dzwoniłam do kliniki i powiedzieli że badania ważne są pół roku. Trzeba skończyć całą procedurę zanim minie pół roku.
ucieszyłam się bo mi termin ważności mija 29 września więc do tej pory mam zamiar mieć już pozytywną betkę!!!!!malgos741 lubi tę wiadomość
Monia -
monisia13 wrote:Zadzwonię do kliniki żeby się upewnić, szkoda mi wywalać kasę. już i tam przy tym podejściu nie mam refundacji leków, i jak wykupywałam zastrzyki w aptece mało się nie przewróciłam jak usłyszałam kwotę do zapłaty:(
31mam wizyte
Emilka będziesz szybciej ciekawa jestem ile skasuj cię. Może zapytaj o usg przy podawaniu zarodka jak ja będę też coś wspomne.
Dzis kupiłam femibion za28zl w aptece Gemini chyba najtaniej bo wszędzie powyzej30 -
monisia13 wrote:Fakt Gemini to chyba jedna z najtańszych aptek, ja też zawsze tam zamawiam oczywiście przez internet bo w mojej mieścinie nie ma tej apteki.
31 masz wizytę na rozpiskę leków, czy już na podglądanie co tam wychodowałaś? -
Ja jak byłam u profesora na wizycie po nieudanym podejściu, i konsultacji co dalej dostałam od razu recepty i rozpiskę leków. Tym razem idę krótkim protokołem, trzy długie mam już za sobą. Za wizytę zapłaciłam 180 zł, zapomniałam zapytać tylko o jakich porach robić zastrzykiMonia
-
monisia13 wrote:Ja jak byłam u profesora na wizycie po nieudanym podejściu, i konsultacji co dalej dostałam od razu recepty i rozpiskę leków. Tym razem idę krótkim protokołem, trzy długie mam już za sobą. Za wizytę zapłaciłam 180 zł, zapomniałam zapytać tylko o jakich porach robić zastrzyki
-
Już po wizycie wygląda że ok tylko trzeba monitorować obwód brzuszka bo na min.poziomie spróbuje zwiększyć kaloryczność posiłków no i po porodzie trzeba do kardiologa i usg brzuszka ale na razie kamień z serca tylko ta waga małej oby rosla
Asia08, nadziejka88, Lura82, mag87, Gosia321, asiastokrota, malgos741 lubią tę wiadomość
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
TERA83 wrote:Już po wizycie wygląda że ok tylko trzeba monitorować obwód brzuszka bo na min.poziomie spróbuje zwiększyć kaloryczność posiłków no i po porodzie trzeba do kardiologa i usg brzuszka ale na razie kamień z serca tylko ta waga małej oby rosla
Lura82 lubi tę wiadomość
Monia -
monisia13 wrote:ona84
Dzwoniłam do kliniki i powiedzieli że badania ważne są pół roku. Trzeba skończyć całą procedurę zanim minie pół roku.
ucieszyłam się bo mi termin ważności mija 29 września więc do tej pory mam zamiar mieć już pozytywną betkę!!!!! -
Styczeń 2017
19: Asia-m-b- na świat przyszedł JAŚ!
Luty 2017
02: Leo - na świat przyszedł JERZYK!
Marzec 2017
13: Eve87 - na świat przyszła IGA!
Maj 2017
29: słomka - na świat przyszła MARCELINA!
Czerwiec
29: Asia08 - na świat przyszla MICHALINA!
Lipiec 2017
03: Polopiryna- na świat przyszedł IREK!
08: Ana1122 - na świat przyszedł ANTOŚ!
11: Makumba - na świat przyszła ANIA!
Sierpień 2017
01: Ona84 - transfer
10: Halszka112 - wizyta
17: Eni33 - wizyta
21: Emilka - wizyta przed crio
29: Mag87 - Hsg
Wrzesień 2017
06: nadziejka88 - wizyta
Październik 2017
12: Tera83 - termin porodu
Listopad 2017
05: Sonia86 - termin porodu
Grudzień 2017
02: Laura - termin porodu
02: Eni33 - termin porodu
Luty 2018
15: nadziejka88 - termin porodu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2017, 18:50
asiastokrota lubi tę wiadomość
-
sonia86 wrote:Tera to kamień z serca, a ile już waży twoja księżniczka? A księżniczka Makumby ma na imię Anna
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
Hmm dziwne z tymi badaniami mi zawsze kazali powtarzac co 3 miesiace
Hehe czyli wychodzi ze raz mnie na nie naciagneli niepotrzebnie - hmm w sumie mnie to u nich nie dziwiBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤