Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCzEśĆ
Terra - pozytywna wizyta uffff. Niech tam dzidziol zdrowo rośnie w brzuchu.
Orchid ja miała usg przed iui. Jakby dr ST zapomniała o nim, to na pewno bym jej przypomniała.
Monisia - to chyba coś się zmieniło z tymi badaniami, bo nawet na tej kartce, co dają z rozpiską badań jest napisane - ważne 3 miesiące.
W sumie to nawet dziś chyba mogłabym testować, bo iui było 1 sierpnia. Nie mam żadnych objawów. Nie wiem kiedy pojadę na betę. Dziś byłam pierwszy dzień w pracy.Było spoko, tylko ja z tych, co od razu chcą wszystko wiedzieć, robić wszystko jak długoletni pracownicy, a jeszcze dużo nauki przede mną. Malutka jest 100 km ode mnie i nawet nie pyta o mnieWraca do domu w środę. Ma trójkę ciotecznego rodzeństwa do zabawy zatem ma co robić.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2017, 19:43
-
nick nieaktualny
-
Lotta84 wrote:Gosia321 wiem, ze jesteś przed wizytą u immonuloga, ale czy podjełas decyzje gdzie ewentualnie podejdziesz do kolejnej procedury? Bierzesz w ogole pod uwage Artemide?
Do Artemidy juz nie wroce 3 procedury skonczone niepowodzeniem i wieczny wkurw ze maja w dupie zrobione przeznie wyniki. Pamietam jak przy 2 procedurze przynioslam wynik mutacji mthfr lekarz niby udawal ze czyta i mowi ta mutacje ma 70% spoleczenstwa wiec nie ma sie czym przejmowac. Na co ja powiedzialam ze moze i ma ja 70% spoleczenstwa ale nie w wariancie homozygotycznym czyli po obojgu rodzicach doktorek sie zmieszal spojrzal uwazniej na wynik i powiedzial no to faktycznie to juz troche gorzej damy clexan. Ale jakbym sie nie odezwala to mialby to gleboko w d...
Ja juz mam dosc myslenia za lekarza co by tu jeszcze mozna bylo zrobic nawet o imis sama poprosilam bo embriolog nic nie powiedzialBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
No tak Gosia321 ja się tobie nie dziwie. Tez chodzę do lekarza i wywalam kupę kasy aby ktos poprowadził mnie za rękę a nie ja mam jeszcze to robic. Po to sa specjaliscie. Niestety czasami jest zupełnie inaczej.
Malgos741 a co u ciebie? Juz zamknelas jeden biznes? Jak sezon weselny juz pomalu się konczy i kiedy wracasz do walki do dzidzie?Gosia321, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nadziejka88 wrote:No tak Gosia321 ja się tobie nie dziwie. Tez chodzę do lekarza i wywalam kupę kasy aby ktos poprowadził mnie za rękę a nie ja mam jeszcze to robic. Po to sa specjaliscie. Niestety czasami jest zupełnie inaczej.
Malgos741 a co u ciebie? Juz zamknelas jeden biznes? Jak sezon weselny juz pomalu się konczy i kiedy wracasz do walki do dzidzie?Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Hej u nas problemy z brzuszkiem bo maly ma wzdecia. Macie jakies pomysly? Juz mysle nad usg brzucha. Jaki to leksrz robi?
Nie nadrobilam was. Przepraszam ale trzymam za wszystkie kciuki.
Ona jak beta? -
Ana nie znam sie jeszcze na niemowlakach bo ich nie mam
. I nie wiem jak szybko można dawać cos innego do picia niz mleko
ale pamiętam ze moja bratowa małej na wzdecia robiła herbatkę koperkową.
-
A tak nie przywitałam sie
witajcie !ja po rodzinnej imprezę ale postanowiłam ze nie będę pic alko iiii dziś wszyscy mają kaca a ja czuje sie wyśmienicie
uwielbiam takie momenty.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2017, 08:31
Gosia321, asiastokrota lubią tę wiadomość
-
e_mil_ka wrote:A tak nie przywitałam sie
witajcie !ja po rodzinnej imprezę ale postanowiłam ze nie będę pic alko iiii dziś wszyscy mają kaca a ja czuje sie wyśmienicie
uwielbiam takie momenty.
Emilka ja już sama nie wiem co myśleć mam jedynie co to że jest zarodek mocniejszy, i może będzie chciał zostac -
Ana usg robi radiolog, skierowanie dostaniesz od pediatry. A probowałaś jakichś kropelek na kolki, takie niemieckie są bardzo popularne i chwalone sab simplex chyba się nazywają.
Emilka ja też uwielbiam ten stan gdy wszyscy zdychają na kaca a ja świeża jak poranek, chociaż przyznam że czasami tęsknię spoglądam na butelkę reddsa malinowegoWiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2017, 08:49
3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
Ona84 trzeba mieć nadzieję. Ja po trzech cb straciłam ją na chwile a teraz znowu maleńka nadzieja powróciła ale powiem szczerze że teraz wcale mi sie nie spieszy do transferu. Odpoczęłam i dobrze mi to zrobiło. Spokojnie czekam na wizytę. Wczesnej miałam takie silne parcie ze juz chce na kolejna wizytę i kolejny transfer. Cos sie zmieniło w mojej głowie. Nawet zaczęły pojawiać sie nowe cele w życiu
Sonia86 rozumiem tyle czasu bez piwka. Ja czasem wypije jedno lub dwa i to na tyle.malgos741, asiastokrota lubią tę wiadomość
-
Gosia321 wrote:Po wynikach zdecyduje czy wybiore sie do Novum jesli wyniki beda ok to pojade na wizyte jeszcze tam jesli cos wyjdzie zostane w invictie. Novum niestety nie zwraca uwagi na immunologie no chyba ze ma sie zalecenia od immunologa to sie do nich stosuja.
Do Artemidy juz nie wroce 3 procedury skonczone niepowodzeniem i wieczny wkurw ze maja w dupie zrobione przeznie wyniki. Pamietam jak przy 2 procedurze przynioslam wynik mutacji mthfr lekarz niby udawal ze czyta i mowi ta mutacje ma 70% spoleczenstwa wiec nie ma sie czym przejmowac. Na co ja powiedzialam ze moze i ma ja 70% spoleczenstwa ale nie w wariancie homozygotycznym czyli po obojgu rodzicach doktorek sie zmieszal spojrzal uwazniej na wynik i powiedzial no to faktycznie to juz troche gorzej damy clexan. Ale jakbym sie nie odezwala to mialby to gleboko w d...
Ja juz mam dosc myslenia za lekarza co by tu jeszcze mozna bylo zrobic nawet o imis sama poprosilam bo embriolog nic nie powiedzial
Gosia321 rozumiem Twoje podejscie, my to w sumie żadnej diagnostyki nie mielismy, poza podstawowym badaniem nasienia, hormonow i monitoringiem cyklu. Nie mam tez zbyt wielkich nadziei ze teraz sie udalo. Wstępnie rozważamy podejscie do kolejnej procedury,ale w innej klinice, chyba ze okaze sie ze ten jeden maluszek przetrwal do mrozenia wtedy ostatnia proba w Art. Szkoda,ze jest takie podejscie lekarzy, mam wrazenie ze wylacznie statystyka tlumacza nieudane procedury, nie skupiaja sie na poszerzonej diagnostyce, na konkretnym przypadku pary. To jest na prawde przykre....A moze to jest po prostu biznes..... -
nadziejka88 wrote:No tak Gosia321 ja się tobie nie dziwie. Tez chodzę do lekarza i wywalam kupę kasy aby ktos poprowadził mnie za rękę a nie ja mam jeszcze to robic. Po to sa specjaliscie. Niestety czasami jest zupełnie inaczej.
Malgos741 a co u ciebie? Juz zamknelas jeden biznes? Jak sezon weselny juz pomalu się konczy i kiedy wracasz do walki do dzidzie?asiastokrota lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
ana1122 wrote:Hej u nas problemy z brzuszkiem bo maly ma wzdecia. Macie jakies pomysly? Juz mysle nad usg brzucha. Jaki to leksrz robi?
Nie nadrobilam was. Przepraszam ale trzymam za wszystkie kciuki.
Ona jak beta?
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE