Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
[email protected] wrote:U mnie też już finał. Dwie wizyty i decyzja ze transfer w przyszły czwartek.Pęcherzyk urósł ładny,owulka jest ale te moje endo takie słabiutke.Nawet wino nie pomogło.Ale Dr.i tak zdecydował ze transfer będzie.Powiem wam ze tu jestem trochę sceptycznie nastawiona bo lekarz ma świadomość że możemy stracić ten zarodek a i tak idzie n całość.
Emilka powiedz mi kochana ile ja musze w Białym im zapłacić za crio?Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
e_mil_ka wrote:Cześć dziewczyny. Ja już po. Niestety juz moge powiedzieć Wam jaki będzie finał. Zarodek 2BB wiec do bani. Jeszcze w sali 3 dziewczyny które maja juz po jednym dziecku i ciągle rozmowy o dzieciach. Psychicznie jestem dzis wykończona.
Nadziejka nie zostajemy tym razem i tak sie nie uda. Chce wracać do domu.e_mil_ka, malgos741, asiastokrota lubią tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
e_mil_ka wrote:Dziekuje za wsparcie dziewczyny.
Mam nadzieje ze pozostałe transfery Wasze będą udane. Trzymam za Was kciuki za wszystkie.
Gosia co u Ciebie. Nie odzywasz sie jakoś.
Zagladam od czasu do czasu. Ale jestem tak zabiegana w pracy ze nie mam czasu na myslenie
U mnie narazie cisza. Szukam lekow i czekam na wizyty. A moj chlop baluje no ostatnio tak mnie wkurwil ze glowa mala 3 dni pil z kumplami i zadowolony ze niby o co ja mam pretensje. Przeciez kazdy musi sie czasami napic. No myslalam ze padne i dam mu w ryjSpoko ale nie 3 tygodnie przed badaniami. I chyba zrobue tak ze przeloze mu badania na pazdziernik a teraz sama pojade do immunologa
e_mil_ka, malgos741, asiastokrota lubią tę wiadomość
-
Lotta84 wrote:Emilka mówi się, że osobom tracącym wiarę często przydarza się cud..i tak będzie w Twoim przypadku
Lotta84, malgos741, asiastokrota lubią tę wiadomość
-
Lotta84 wrote:Już zamówiłam, mam nadzieję, że mi pomogą
jak nie na endo to chociaż na psychikę
-
Gosia mój czasem też tak ma a do tego na fazie mnie tak wkur.. że mało nie wyjdę z siebie i obok stanę..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2017, 21:02
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
e_mil_ka wrote:Gosiu wiem o czym mówisz mój maz też miał też taki czas ze pil jak głupi latał. No i dzis tez sama siedze bo poszed z kumplami. I wez tu sie nie denerwuj.
malgos741 lubi tę wiadomość
-
Oj musimy się spotkać i pogadać...niech minie wrzesień..odetchne z zamknięciem biznesu i weselami..
asiastokrota lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
asiastokrota wrote:Ja też chcem ja też01.2015 iui
invicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Trochę Was poznałam..Ana, Ena, Gosia, Polopiryna i synuś :-*
Gosia321, asiastokrota, polopiryna lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
malgos741 wrote:Asiu do Ciebie też się wybieram bo muszę Ci książkę oddać
malgos741 lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Gosia321 wrote:To moze zprganizujemy jakis wiekszy zjazd forumowy
Gosia321, malgos741 lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
To trzeba to obgadac gdzie i kiedy i kto chetny
na fb dziewczyny z forum ivf spotykaja sie co jakis czas z danego miasta tylko Olsztyn taki jakis niezorganizowany. Czas to zmienic
A tym czasem dobranoc kolezankom hehe znowu sie zastanawiam jak ja jutro wstane ale ostatnio wlasnie o takich porach ide lulu co zrobic jak sie spa nie chceasiastokrota, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Hey dziewczyny nie wiem co jest @jeszcze nie mam czy po nie udanym ivf mialscie @ o czasie. Wiem że nie ms aż takiego znaczenia bo nie mierze od początku cyklach ale temp36,7 moja36, 6 tamten tydz ból jak na ból pleców krzyża brzucha kucie jajników zawsze do poludnia a w piątek dziwny ból macicy