Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Mag ja też bylam już stymulowana letrozolem i mialam po jednym pecherzyku w jajnikach owu 13-14 dc. No mnie już @ denerwuje bo sie spóźnia bez powodu !!!
-
Emilka powodzenia! Jesteśmy z Tobą
Halszka no w końcu @ przyszla:) jedziesz z tym koksem:) ja zaraz sprawdzam sytuacje u siebie
Dzięki dziewczyny za podpowiedzi, będę się umawiać na 10dc
Słońce wychodzi za oknem, to musi być udany dzień!e_mil_ka lubi tę wiadomość
-
nadziejka88 wrote:Ona ja tez brałam trivagin przed histero. A balam sie ze mnie nie dopuszcza do zabiegu a skonczylo sie na trivaginie.
-
Nasza Emilka dzis wraca w duecie. Kciukaski zacisniete. A ja czuje sie swietenie pierwsza noc bez zgagi. Maz mi kupil gaviscon w tabletkach. I powiem wam skrycie ze odrazu chce sie żyć w ciagu nocy dwa razy sexik wieczorem i dzis rano go dopadlam.
Lotta84, asiastokrota, e_mil_ka, Gosia321 lubią tę wiadomość
-
Hej Kochane,
Podczytuje Was na bieżąco, dużo się u Was dzieje.
Mag87 i Halszka112 wygląda na to,ze idziecie "łeb w łeb"
Emilka super,że już dziś będziesz w dwupaku,wierze że tym razem się uda. Tak dużo już przeszłaś. Trzymam kciuki.
Ona84 ile Ci się @ spóźnia, może zrób test?
Tera83 najważniejsze, że mała przybiera, będzie dobrze.
Asiastokrota jak noga, jak sie czujesz?
Nadziejka super,ze z maleństwem wszystko w porządku, na kolejnym usg powiedz od razu,że chcecie poznać płeć i dostać zdjęcie.
Eni33 myślę,że Twoj mąż też czuje się dziś świetnie
Malawiki jakie kropelki bierzesz na poprawę endo?
Ja odpoczywam ten cykl, dochodzę do siebie. Po hiperce została mi malutka torbiel i jakiś dziwne ciałko zółte. Nie wiem kiedy podejde do crio, doktor zaleca u mnie na cyklu naturalnym, więc nie chce się spieszyć, niech wszystko się najpierw unormuje.
Wrzesień jest Wasz!!Z niecierpliwością czekam na pierwsze pozytywne betyeni33, asiastokrota, e_mil_ka, mag87 lubią tę wiadomość
-
Lotto ja biorę takie homeopatyczne krople,Hormeel SN
Podobno na poprawę endo zaleca się też branie wit e,olej z wiesiołka,b-complex oraz magnez.Nejlepsze naturalne środki czyli czerwone winko morele suszone oraz orzeszki.
Mi w tym cyklu i tak nie pomoglo osiągnąć gigantycznych rozmiarów ale ja późno zaczęłam suplementacja. Zresztą dr uważa że nie grubość jest ważna jak dojrzałość wyściółki macicy aby przyjąć zarodek.asiastokrota lubi tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Cześć Dziewczyny,
Emilka trzymam kciuki &&&&&, powodzenia wierzę mocno że maleństwo zostanie z wami na dłuuuugo
Mag87, Halszka nie wierzę że piszę coś takiego na forum, cieszę się że dostałyście okresTeraz to już poleci ani się obejrzymy a będziecie testować
Lotto moja noga została uwolniona z gipsu, teraz to dopiero boli ;-/ Opuchlizna zaczęła pomału znikać, krwiaki i siniaki nadal są. Nadrabiam seriale, czytam książki, kończe Śniezynki, odkąd ją czytam to mam schizowane sny. Siedzę zamknięta w domu i czekam aż mój rycerz mnie uratujeTatuś jak wraca z pracy to mnie uwalnia i zabiera do nich do domu
e_mil_ka, mag87, Gosia321 lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Cześć dziewczyny. Ja już po. Niestety juz moge powiedzieć Wam jaki będzie finał. Zarodek 2BB wiec do bani. Jeszcze w sali 3 dziewczyny które maja juz po jednym dziecku i ciągle rozmowy o dzieciach. Psychicznie jestem dzis wykończona.
Nadziejka nie zostajemy tym razem i tak sie nie uda. Chce wracać do domu.malgos741 lubi tę wiadomość