Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
A propo chodzenia jak kaczka tez to mam. Az mi z domu glupio wyjsc bo mi sie wydaje ze wszyscy sie gapia.
-
eni33 wrote:A propo chodzenia jak kaczka tez to mam. Az mi z domu glupio wyjsc bo mi sie wydaje ze wszyscy sie gapia.
Takie uroki, będzie teraz juz tylko gorzej sie poruszac. Pocieszylam co ?sonia86 lubi tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Dziewczyny ale wam zasuwaja te suwaczki
nadziejka88 lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
malgos741 wrote:Dziewczyny ale wam zasuwaja te suwaczki
malgos741 lubi tę wiadomość
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
Ja już po zdjęciu szwów..i czekam na wynik..
W tym miesiącu robię badania przed inf wirosologie..mysle o październiku..
Ps do dziewczyn które podchodzą w tym miesiącu może któraś się zamieni na cetrodite z dłuższym terminem ( mam do końca października wazne).bo boję się że będę miała na przełomie październik a i listopada po wyliczeniach..Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2017, 15:21
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Robilam prolaktyne i homocysteine..homocysteina po suplementowaniu spadla z 11,79 na 7,82. Prolaktyne mam troche ponad norme.01.2015 iui
invicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Cześć
Mag siedzę dopiero pod gabinetem a zmokłam taka piękna pogoda w Olsztynie i ulice pozamykane lepiej teraz chodzić niż jeździć.
No czytam czytam forum o IUI i właśnie teraz po pierwszym udało się jednej dziewczynie. Podbudowało mnie to też bo jakaś taka zrezygnowana jestem i do tego praca, te zwalnianie się i urlop z dnia na dzień to nie jest łatwe... -
Halszka czekamy na wiesci z wizyty
mag juz sie na nastepna wizyte zapisalam do dr M, i tak jak mowisz- najwazniejsze ze maluszek zdrowy
czekamy na was staraczki i zapraszamy do towarzystwa brzuchatek
Emilka jak samopoczucie przed sobota? badz dobrej mysli...malgos741 lubi tę wiadomość
-
U mnie też już finał. Dwie wizyty i decyzja ze transfer w przyszły czwartek.Pęcherzyk urósł ładny,owulka jest ale te moje endo takie słabiutke.Nawet wino nie pomogło.Ale Dr.i tak zdecydował ze transfer będzie.Powiem wam ze tu jestem trochę sceptycznie nastawiona bo lekarz ma świadomość że możemy stracić ten zarodek a i tak idzie n całość.
Emilka powiedz mi kochana ile ja musze w Białym im zapłacić za crio?
TERA83, Lura82, nadziejka88, mag87 lubią tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Cześć dziewczyny. Nadziejka bez entuzjazmu. Ani sie nie ciesze ani sie nie smuce. Właśnie wracam od dentysty - kanałowe
.
Malawiki w Bialym dostaniesz taką kartkę z kwotą i mozliwoscia zapłaty w kasie lub przelewem. Ja płaciłam 1070. Nie musisz płacić od razu. Polecam płacić przelewm bo ostatnio jak płaciłam w kasie to przyslali mi upomnienie ze nie zapłaciłam. Dobrze ze miałam paragon.[email protected] lubi tę wiadomość
-
Malawiki to będzie się działo..
[email protected] lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Dziewczyny jutro wizyta trzymajcie kciuki żeby malutka miała dobrą wagę
malgos741, asiastokrota, Lura82 lubią tę wiadomość
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
O a myślałam że więcej za transfer.A nie pobierają opłaty za rozmrażanie?
Oj ja tez się nie ciesze.Napawa mnie optymizmem ze Emilka będzie moim kompanem,jak jej się zawsze udaje to i mi szczęście przyniesie.Oczywiście obydwie będziemy brzuchatkami na 9 miesięcy. Ten raz musi być tym właściwym.Oby do czwartku i wtedy się dowiem jaki mój dzidziuś silny.
Transfer będzie mi robił dr Z.wiec wszystko inaczej niż zwykle.malgos741, asiastokrota, TERA83, Lura82 lubią tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Dzieje sie u nas na forum. Trzeba przełamać zla passe ktora tu ostatnio zagoscila.
Malwikibi Emilka teraz same pozytywne emocje...dla dobra waszych maluszków:)
Halszka i mag przecierajcie szlaki iui - komuś w końcu musi sie udać i niech to beda wasze podejścia!mag87, malgos741 lubią tę wiadomość
-
TERA trzymam kciuki na pewno z mała wszystko będzie ok.
Maławiki oj kiepsko trafiłaś z tym kompanem bo dobry przykład ze mnie nie jest. Ja juz wiem jaki będzie u mnie final. Moja mama nawet nie chce wiedzieć o żadnych testach wynikach. Powiedziala ze nie chce kolejny raz przeżywać i jedli sie uda to mam jej dopiero powiedzieć po drugim miesiącu ciąży. Wiem ze i tak tego nie doczekam.
Nadziejka ja nie potrafię sie pozytywnie nastawić. Jeszzcze do tej pory podczas tych trzech transferów miałam rąbek nadziei zawsze a teraz niestety ale nie mam nadziei ani odrobiny. Podchodzę do tego transferu tylko dlatego ze przeciez nie moge zostawić moich maluchów i choć na chwile niech będą u mamy.
Dziekuje Wam wszystkim za wsparcie i wiarę.