Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziekuje Wam dziewczyny za wsparcie ale ja naprawdę podchodzę do tego transferu z dużym dystansem. Nie liczę na ciąże niestety choc dzis dr Z mowil do mnie tak jakby nie bylo opcji ze sie nie uda. Dziwnie sie poczułam. Chyba wyczuł że jestem zrezygnowana. Wiem że trzeba wierzyć ale ja juz wierzyć nie potrafię. Będzie co ma być.
-
Gosia321 pytalas kilka dni temu co u mnie wiem wiem szybka jestem
, to przez robote jak robie dwa dni to mam je wyjete z zyciorysu. U mnie generalnie co do ciazy i staran to nic sie nie zmienilo, okres mi sie rozregulowac kilogramy wrucily przez zaniedbanie i problemy zdrowotne w rodzinie wiec wszystko zaczynamy od nowa niestety.Zbieramy na kilejna procedure ale jeszcze dlugo nam sie zejdzie i tak z dnia na dzien zycie sie toczy, ale milo ze pytasz
asiastokrota, Gosia321, Izaura, malgos741 lubią tę wiadomość
Karcia -
Emilka masz bardzo dobre podejście, trochę dystansu nikomu nie zaszkodziło. Pamiętaj tylko by w sobotę powiedzieć maleństu że bardzo chcecie by z wami zostało
e_mil_ka lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Karcia nie poddawaj się.Napewno się ułoży.
Emilka ja byłam wcześnie,bo wizyta wypadła po 13 godzinie.Dzięki mnie zmalała opóźnienie,dziewczyny się śmiały ze wpadłam i wypadła z gabinetu.Jakoś niemam tematów do rozmów z dr Z.Tak niby mi odpowiada a jednak nic nie wiem dalej,on zresztą też.
Przedemną długa droga coś czuje,td moje endometrium malutkie bo tylko 4,dr.pytał czemu na naturalnym.Jeden lekarz i drugi to fachowcy a każdy działa inaczej.
Asia ja juz nie planuje czy przejmie brzuszek,z chęcią to zrobię ale nie jestem przekonana.Strach się bać co ja poczne przez te dwa tygodnie po transferze,dobrze że nie biorę zwolnienia.Zajmę się pracą.
Winko od środy w dużych ilościach,mam wolne to zaszaleje.Może to być ostatnim na kilka miesięcy. Za wszystkie dziewczęta trzymam mocno kciuki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2017, 22:12
asiastokrota, e_mil_ka, Gosia321, malgos741, Karcia lubią tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
To my trzymamy za was kciuki dziewczyny.&&&
-
Malawiki tak to jest z tymi naszymi doktorami, ilu by ich nie było tyle opinii. Endo podrośnie bo czemu niby miało by nie
Pomożemy ci przetrwać te dwa tygodnie, razem damy radę
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Karcia wrote:Gosia321 pytalas kilka dni temu co u mnie wiem wiem szybka jestem
, to przez robote jak robie dwa dni to mam je wyjete z zyciorysu. U mnie generalnie co do ciazy i staran to nic sie nie zmienilo, okres mi sie rozregulowac kilogramy wrucily przez zaniedbanie i problemy zdrowotne w rodzinie wiec wszystko zaczynamy od nowa niestety.Zbieramy na kilejna procedure ale jeszcze dlugo nam sie zejdzie i tak z dnia na dzien zycie sie toczy, ale milo ze pytasz
my sie chyba zapozyczymy tym razem
tym razem procedura z lekami gdybysmy brali pakiet to 15tys plus 1000 za podloze plus dawca i uzbiera sie ladna sumka
Choc mam nadzieje ze do grudnia uda mi sie uzbierac leki w korzystniejszych cenach od dobrych duszyczek ktoreaja zbedne zastrzyki w lodowce
A co sie dzieje w rodzinie ze taki stres ?
A praca dalej ta sama czy znalazlas juz cos bardziej sensownego?Karcia, malgos741 lubią tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
asiastokrota wrote:Malawiki tak to jest z tymi naszymi doktorami, ilu by ich nie było tyle opinii. Endo podrośnie bo czemu niby miało by nie
Pomożemy ci przetrwać te dwa tygodnie, razem damy radę
asiastokrota lubi tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
nick nieaktualnyHej Dziewczyny, aż miło się wraca na forum kiedy znowu coś się zaczyna dziać
Emilka,Malawiki życzę dużo pozytywnego myślenia i cierpliwości :-* trzymam kciuki
[email protected], e_mil_ka lubią tę wiadomość
-
Gosia321 a czemu tak drogo ta cala procedura? bez refundacji? wez mnie nie dobijaj bo ja takiej sumy to nigdy nie uzbieram
, w rodzinie dowiedzielismy sie ze brat (29 lat) ma raka nerki 5 cm. Praca wciaz ta sama mam cel uzbierac na ivf i zucic ja w pizdu
Karcia -
Cześć Dziewczyny
Malawiki, Emilka, Ona szalejecie troche:) ale super ze juz bliżej niż dalej jeżeli chodzi o procedurę. Mam nadzieje ze to będzie Wasza ostatnia o wszystkie pięknie zaskoczycie:)
Myślcie pozytywnie, już trzymamy wszystkie kciuki:)
Ja juz tez mam pietra mimo że wizytę mam dopiero w piątek ale już nią zyje:)dodatkowo zapisałam męża i siebie na rozszerzone badania nasienia i genetyke na 15.09 do invicty. Jeśli miało by dojść do ivf to chcemy już mieć większość badań porobionych by nie zwlekać z kolejnymi cyklami.
Będę się o nas wszystkie modlila:) ten na gorze musi nas wysluchac:)e_mil_ka, Gosia321 lubią tę wiadomość
-
Karcia wrote:Gosia321 a czemu tak drogo ta cala procedura? bez refundacji? wez mnie nie dobijaj bo ja takiej sumy to nigdy nie uzbieram
, w rodzinie dowiedzielismy sie ze brat (29 lat) ma raka nerki 5 cm. Praca wciaz ta sama mam cel uzbierac na ivf i zucic ja w pizdu
Ojej to wspolczuje a jakie ma rokowania bo sa rozne stopnie raka nerki i niektorzy calkowicie po chemi wychodza z choroby?Karcia, malgos741 lubią tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤